יותר משהו תיירותי או יותר מסלול אתגרי?
מעיינות?
יום אחד או כמה ימים?
יותר משהו תיירותי או יותר מסלול אתגרי?
מעיינות?
יום אחד או כמה ימים?
בעיקר טיולי טבע עם הרבה ירוק ומים
סבבה כמה ימים
באליןלא אוהב תירותי מעדיף אתגרי
מעינות זה אחד הכיפים אבל פחות עם המשפחה המצומצמת יותר עם הישיבה וחברים וזה, בדר"כ אני אוהב יותר טיולים עם הישיבה מאשר עם המשפחה בלי קשר למעינות.
וברור שעדיף כמה ימים.
אבל וואלה לא אוהב טיולים ביער, יותר במדבר
קיצור חפרתי
כי כשיש אני לא רוצה ללכת, אבל כשאני שומעת על אנשים שהולכים אני מקנאה בהם...
אולי יש סיבה אחרת שגורמת לך לא לרצות
אין על ארץ ישראל
הכי יפה שיששש
בעיקר בחורף כמובן
כמה ימים בטבע הפראי
אני חולם כבר כמה חודשים על טיול של כמה ימים לבד או עם חבר, אבל אני מתעצל, ולבד נשמע מצד אחד כיף ומצד שני לא, ועם חבר אין לי חבר לטייל איתו... כאילו יש לי, אבל רובם לומדים עכשיו. אם מישו רוצה לטייל איתי איזה יומיים, ויש לו מסלול סבבה לפדלאה כמוני, אני אשמח
אבל אני לא מבינה בזה הרבה
אומרים שבגלל שהסלוגן של ההפגנות "נמות ולא נתגייס" זה מגשים את עצמו...
וגם הם קראו להפגנה "איפה יוסל'ה?!"
ובאמת לילד שנהרג קוראים יוסף
😔
משהיש בזה, אבל זה לא תמיד פועל ככה.
אבל זה מטורף כי גם למסיבת הנובה קראו "הפיגוע הבא"
אז קשה להתעלם מזה
וואי תקשיבו אח שלי חזר מהמילואים וסיפר שהביאו להם שיחה עם שב"כניק שסיפר להם כל מיני דברים על המאחורי הקלעים של מלחמת חרבות ברזל. בקיצור חלק מזה הוא סיפר שבתכנון שלהם שנרקם כבר לפני 13 שנים היו אמורים לפלוש בבת אחת 50000 מחבלים מאומנים, בפועל פלשו 3000... מדינת ישראל היתה אמורה להמחק. פתאום הבנתי כמה הרחמים של הקב"ה עצומים... איך הוא עושה "וסכסכתי מצרים במצרים" כדי להציל אותנו. בקיצור גם מכל שאר הסיפורים מה שהבנתי זה שאנחנו באמת לא עשינו כלום (נגיד חיסול נסראללה ומבצע הביפרים סוג של היו במקרה) כל הגאווה שלי בחוזק של הצבא והחוכמה של ישראל פשוט ירדה והבנתי כמה הקב"ה נלחם לנו. הבנתי שהגבורה האמיתית היא הגבורה הרוחנית של החיילים, המסירות... ממש לא הכוח והתחכום. זה היה חזק מאד.
אנחנו חיים בניסים. בכל כך הרבה כיוונים ובכל כך הרבה צורות.
"היכונו לפיגוע הבא"
לבת שלו בהמ"ה - ברוך הבא מלך המשיח.
או ההוא שקרא לבת שלו אכזבה, כי הוא ציפה לבן.
זה אגדה שהפכה כבר לאמת אצל הדוסים
נחמן מאומן , זה לא אגדה.
(לעניין: גם אם זה אמת מוחלטת (כמו "נמות ולא נתגייס" זה מטריף אותי רעיונות כאלה (וסליחה מהפותחת , וכע מחקתי קודם תגובה של בכמה מישורים זה מטריד אותי. אבל גם לא צריך לתת לזה להתפתח כאילו יש לזה עוגן ואחיזה במציאות. ונראה לי שאני ממש לא אחד שחשוד במאיסה בשם טוהר התבונה הרציונלית בכל רעיון רוחני או מיסטי.)
זה הודעת תפוצה של מפיץ עצמאי, ספסר או משהו כזה
בקיצור לא מחשיב את זה 
מה הבעיה להגיד שזה פשוט בגלל העוונות של ישראל בכללי? (נניח מסיבה שלא לשם שמים בשמחת תורה) ולא ספציפית בגלל הודעה של אמרגן?
שזו לא הסיבה העיקרית אבל אני מאמינה שזה גם מתקשר..
כמו יהיה פצצה, או מגניב רצח, מטורף, משוגע וכו
זה כמו שאומרים "שמע זה בן אדם מזעזע חטפתי סרטן רק מלשמוע אותו"
אסכולת ברית כרותה יגידו שזה עלול לגרום בפועל לסרטן
(אמנם אני מזלזל כמו איזה 😎 אבל ראיתי שהרב טאו הזהיר את הרב אהוד ברזילי לא להגיד את שם המחלה בזמן שחלה בה)
המסקנה האישית שלי היא שאדם צריך לקחת אחריות על דיבורו ולייקר את מילותיו ולא לפלוט אותן מהפה כאילו הן כלום.
להשתדל להשתמש בביטויים חיוביים. (מדהים איך הדיבור מראה על יראת שמיים...)
רק חשבתי שהיא אומרת שנושא המסיבה או סיסמת המסיבה היתה "הפיגוע הבא".
אז לי היה נראה שזה סתם עוד אחד מאלפי ביטויים שנזרקו לאירוע רנדומלי על ידי המון העם. כמו שכתבת שאתה לא מחשיב את זה
לעומת נמות ולא נתגייס שהיה כותרת מרכזית מאוד בהפגנות החרדים
לכולם על התגובות המשתתפות💜
יש קטרוג בשמיים וזה נותן חוזק לשטן להוציא את הדין אל הפועל
הפרטים של איך ומה וכמה אולי תלויים במשהו אחר, אבל זה שיקרה משהו כדי להגשים את המילים שהוצאת זה ממש הגיוני... מילים בוראות מציאות...
אולי אנחנו פשוט מקילים ראש בכוח שלנו...
אגב מזכיר לי משהו דומה, שאם נגזרה על אדם גזירה חלילה או מישהו קילל אותו, אפשר "להוציא אותו ידי חובת הקללה" במשהו קל שיכול להשתמע ככה.
בלהמית עצמו באוהלה של תורה.
סקופ❗
הרמוניה