אשמח שתאירו את עניי אלי יש משו שני מפספסת.
שנה שעברה היינו פורים אצל חמותי, נהנתי? לא! הגברים השתכרו עדלאידע זה כבר היה מגעיל נשארתי עם הילדה לבד כי בעלי שיכור והבית של חמותי הפוךךךךך ומבולגן ומגעיל
וכשהבית מבולגן היא מתעצבנת, אך היא מתעצבנת?? היא שטפת כלים ברעש איום טורקת חק את הדלתות ש הארונות וממלמלת בקול רם על הבלגן הנורא בבית ושאף אחד לא עוזר, סיטואציה נוראית עבורי, ואני עוזרת!!! אבל הבנות הפרינססות שלה לא עוזרות וזה לא מספיק לבד.
תחשבו איך ייראה פורים אצל חמתי עם הלחץ והעצבים כשהוא יוצא ביום שישי!!!! לא. רוצה. להיות שם.!!!!
שנתיים ברצף לפני כן היינו אצל ההורים שלי ובעלי ל אהב כ אצלינו אן חבורה של גברים אזזה לא שוה ולא מעניין לו
ושנה שעברה ההורים שלי היו לגמרי לבד נחו צהריין כי אף אחד לא היה
אנחנו 3 אחיות נשואות השנה, בעלי רוצה אצל ההורים שלו, גיסי גם רוצה כי שם יותר שמח ואמאשלי כברנפגעת. כל השנה מתארחים בפורים בורחים. זה לא יפה בכלללללל
וזה לא שמשעמם אצל ההורים פשוט אין שם 8 גברים שיכורים.
אני נקרעת ולא יודעת מה לעשות!!! אני יכולה להכריח את בעלי להישאר אצל ההורים שלי אבל לא באלי אותו בכח.
וזהו... מרגישה שמאז שהתחנתי לקחו לי את פורים וזו הרגשה בהחלט קשה

וזה ככה מלא פעמים בערב שאנחנו הולכים לישון מאוחר יותר ממה שתיכננו כי שנינו עייפים אחרי היום אז רק נחים קצת עם המחשב ואז מגלים שכל הערב נגמר וכבר נהיה מאוחר ממש...