1. חייבת חייבת חייבת דיאטה, באמת שהגזמתי אפילו בנורמות שלי. יש במשפחה היסטוריה של סכרת שאני רואה את הסיבוכים שלה, ובכל זאת לא מצליחה לסגור את הפה למתוק. אני חיה על פחמימות, וסוכרים, מדלגת על ארוחות פשוט נורא, באמת.
שום שינוי לא מחזיק מעמד אצלי, אני צריכה את אנדורפינים שהסוכר נותן לי. והראיה שאני כסר שבוע בלי חוש טעם וריח אחרי מחלה ובכל זאת אוכלת מתוק! אל תגידו לי להחליף בספורט, עסקתי בספורט תחרותי כמעט 20 שנה, ספורט לשם הספורט לא מהנה אותי, רק התחרות והאקשן.. אין לי באזור משהו כזה.
יודעת שאין פתרון קסם, אבל אולי בכל זאת מישהי עברה תהליך דומה ומצאה דרך שעובדת בשבילה?
2. איך אתן עוקבות אחרי השירים שהילדים שומעים (מדברת על גדולים יותר שמביאים שירים מכל מיני מקומות), בהתחלה הכלל היה שהוא יהיה אדם דתי, אבל נחשפתי לכמה זמרים שהשירים לא מצאו חן בעיניי למרות הכיפה, השאלה איך לנתב את הילדים, לא יודעת להגדיר בדיוק מה כן ומה לא.
3. זה מוביל אותי לשאלה האחרונה, יש לי אחים חרדים מאוד שממש לא חשופים לאינטרנט וכו, הילדים שלי כן, וגם עולם המושגים שלהם מאוד שונה ונשמע צורם לעומת האחיינים, ויוצא שבמפגשים הילדים שלי (סוף יסודי ) לא מבינים מן הסתם את הניואנסים ושיש דברים שההורים שלהם לא ירצו שהם יחשפו אליהם. המפגשים לא מאוד תדירים בלי קשר, אבל השאלה אם לדעתכן צריך להסביר לילדים שלי ולבקש מהם שיכוונו את השיחות לדברים יותר נייטרלים. מציינת שוב שהם באים ממשפחות סגורות מאוד.
)