אני שונאת אנשים!קפיץ
לילה טוב גם לכם
אל תצאי מהבית - לא תפגשי אנשיםפ.א.
מי יוצא מהבית?!קפיץ
זה היה בשבת, אבל אני שונאת אנשים גם עכשיוקפיץ
כשתהיי גדולה, תוכלי לבחור לגור על אי בודד…פ.א.אחרונה
טוב מאד. דיברנו על זה כבר,ימח שם עראפת
בואי נגנוב פצצת אטום מהכור הגרעיני ונמיט אסון על יושבי הכדור הזה.
אתה תכרות את הענף עליו אתה עצמך יושב…פ.א.

מאיפה תקנה מוצרי צריכה בסיסיים כדי לחיות לבד על פני כדור הארץ?

למה אתה חושב שאני רוצה לחיות לבד על כדור הארץ?ימח שם עראפת
ולמה אתה חושב שאם ארצה אצטרך לקנות?! אתה חושב בצורה כל כך מודרנית, שהפכת לפרימיטיבי. אני יכול לגדל בעצמי את מוצרי הצריכה הבסיסיים, כמו שהיו עושים מא ומעולם עד לפני כמה מאות שנים.
לחזור ולחיות כמו בתקופת העת העתיקה?פ.א.
לחזור ולחיות כמו האדם הקדמון? 
קודם כל תוכיח שהוא היה קייםימח שם עראפת

אחרי שהוכחת, אז לא כמו האדם הקדמון, כמו חכמי המשנה, למשל. כן, לחיות במערות משודרגות ובתי אבן עדיף בהרבה על מפלצות הבטון הארורות שמכלות את הארץ. פעם, גוש דן היה מקום טבעי. בספר של יהודה ראב הוא מספר על בארות מים, על ואדיות, על בדואים, כפר נטוש, נחלים, ג'מוסים.

היום במקום ג'מוסים יש חתולים, במקום ואדיות יש כבישים, במקום בארות מים יש ממטרות, במקום כפר נטוש יש אתרי בנייה, במקום בדואים יש עירוניסטים מחוצ'קנים, במקום נחלים יש מפלצות בטון.

חכמי המשנה באמת חיו כפי שיהודי כשר אמור לחיותפ.א.

לפי התורה - היו עובדי אדמה, חקלאים, רועי צאן ובקר, קיימו את המצוות התלויות בארץ…

יכלו להביא ביכורים, תרומות ומעשרות …

איפה הם וכל מאות האלפים היהודים הכשרים הגרים בדירות קטנות וצפופות, עם תוספות בניה רעועות על רלסים? מאיפה הם יביאו ביכורים, תרומות ומעשרות כאשר ירד בית המקדש השלישי מהשמיים?

בית המקדש לא ירד מהשמיים.ימח שם עראפת
זו המצאה ותו לא.

וחוץ מזה, ביכורים מביא רק מי שיש לו עצי פרי, מי שאין לו, אכן פטור מהמצווה. בדיוק כמו ציצית, מי שלובש בגד ארבע כנפות מתחייב בה, ומי שלא לא.

אכן, יש להשמיד את מפלצות הבטון הללו.

גם אם נאמר שאין ברירה, צריך להשאיר את כולם בחיים. יש לגור ברווח. ארץ ישראל גדולה. ואוייבים יש לגרש ממנה. אבל כדאי פשוט להרוג את כולם. העולם יהיה מקום טוב יותר.

כן. יש לנו בית עם חצר ועצי פרי:פ.א.
לימונים, אשכוליות, תפוזים, מנגו, רימונים (וגם עץ יפה עם תפוז סיני בכמויות גדולות…)
לנו יש עצים מקראיים יותרימח שם עראפת

רימונים, זיתים, וחרוב.

אבל יש לי עציצים של מנגו ושל אבוקדו שהנבטתי בעצמי, והיו לי גם של שסק, אבל לא השקתי אותם ונראה לי שהם כבר קפוט

בית המקדש מהשמים - תפתח מלבי״ם לפסוקיםפ.א.
הראשונים בפרשת תרומה, עם גימטריה שהוא עושה שם, ותסיק מדוע עם ישראל מייחל לירידת בית המקדש מהשמיים, במקום לבנות אותו.

אם לא תבין, תחזור אלי להסברים והעמקה…

לא מעניין אותי מלבים.ימח שם עראפת

בתורה, במשנה, ובגמרא, לא מופיע פעם אחת שהמקדש ירד משמיים. ולעומת זאת, מופיע שנבנה אותו.

לראשונה נכתב שמקדש ירד משמיים ברש"י, כהסבר לסוגייה שמופיעה גם בסוכה וגם בשבועות. יש לציין שזה מופיע שם לראשונה, וזאת גם מפתיע יותר מכיוון שבפירוש רש"י על התורה הוא כותב שמקדש ייבנה בידי אדם.

בכל אופן, זו כפירה בתורה, מכיוון שבתורה נאמר ועשו לי מקדש, לא ועשיתי מקדש.

כמה דברים עוד יש לומר, שגם בגמרא שם, מה שעליו רש"י אומר שמקדש ירד משמיים(שכתוב מהרה ייבנה המקדש), נדחה בסוגייה.

ונראה לי לומר, שהרש"י והתו"ס שם, הם זיוף. או, שכמו התוס' על ארץ ישראל, שאומרים שתלמיד טועה כתבו, גם פה תלמיד טועה כתב את הדברים.

בנו אותו - ושניהם נחרבופ.א.
מהמלבי״ם אפשר לקבל כיוון מעניין מדוע נחרבו…
אתה עובד אדמה?אני:)))))
הוא בכלל רפורמי שיוצא מהארץימח שם עראפת
איזה הגזמות יש לךאני:)))))
כי את ברוך ה' חפה מפשע.ימח שם עראפת
ממתי אני הוכחה?ימח שם עראפת
..אני:)))))

מאז שלמדתי לדון איתך.

מתי למדת לדון איתי?ימח שם עראפת
כל הזמן לומדתאני:)))))
זה לא חדש מגורים בקומותפתית שלג

בדורות האחרונים הם רק צמחו יותר

ואין בזה שום פסול

בינתיים כמעט כל השטח חוץ מהנגב מנוצל

כשהערבים יהגרו מפה יהיה אפשר לדבר על זה

גם המגורים הכפריים של הערבים הם לא ממש אידיאליים למדינה שרוצה להיות מסודרת ונעימה

למעשה זה כן.ימח שם עראפת
בעבר בתי קומות היו 2-3 גג. וגם זה בדרך כלל כשהם נתמכים בתוואי ההר, או שזה גוש בתים שתומכים אחד בשני.
מתי התקופה הזאת תיגמרהרמוניה
בעוד 7 מיליארד שנים. אז השמש "תבלע" את כדור הארץדי שרוט
התחיל איראן?צדיק יסוד עלום
לא הבנתי מה הקטע אם אין את אפקט ההפתעההרמוניה

אבל אני לא מבינה בזה הרבה

כבר לא לרמה שלך את אומרת חחחחפצל🤫
חחחח😄הרמוניהאחרונה
מי ערזיויק
לך לישון נעריצדיק יסוד עלום
כל הלילה לפניי🥱פתית שלג
אה?זיויקאחרונה
אשתי 😇צדיק יסוד עלום
פלישתי? 😲
תמות נפשי עם אשתי?צדיק יסוד עלום

#די_כבר_לאינסליות_הפופולרית

תעמין לי עישתי עחי אין לה אלוהים זותייי מגהצת ת'כרטיס אשראי 🤣🤣🤣🤣

נשים עי אפשר איתם עי אפשר בלעדיהם אחשילייי 😂😂😂

קשה לי 🤭😿צדיק יסוד עלום
הרב יעקב הושיעני נא מיד אחי מיד עשבצדיק יסוד עלוםאחרונה

ניצוצות ג'מיני✨פתית שלג

במקורותינו נאמר: "חביב חילול השם מן השגגה" (מסכת אבות)

"פשטתי את כותנתי, איככה אלבשנה?". קשה מאוד להתלבש ברוחניות ובשאיפות כשנמצאים בתוך "כותונת" הילדות.

"בן עשרים לרדוף" – זה הגיל שבו אדם מתחיל לרדוף אחרי המטרות האמיתיות שלו בחיים.

לולצדיק יסוד עלום

הראשון דבילי, באסה שעדיין יש לו הזיית מקורות

השני דווקא מקסים!

והשלישי - מה הכוונה האמיתית במשפט?

הפשט- למלחמהפתית שלג

אבל בעקבותיך עיינתי- 

בן כ' כו'. כמ"ש (במדבר א':י"ח) מבן עשרים ומעלה כל יוצא צבא כו': (גר"א)

בן עשרים לרדוף. אחר מזונותיו. לאחר שלמד מקרא משנה וגמרא ונשא אשה והוליד בנים, צריך הוא לחזור ולבקש אחר מזונות. פירוש אחר, בן עשרים לרדוף אותו מן השמים ולהענישו על מעשיו, שאין ב"ד של מעלה מענישין פחות מבן עשרים: (ברטנורא) 

לרדוף במצות עונשין (רש"י)

בן עשרים לרדוף לטרוח אחר מזונותיו. וגם לצאת למלחמת ישראל. אולם חייב גם לרדוף אז ביותר אחר מצות, דבב"ד של מעלה אין מענישין בפחות מבן עשרים [ב"ר פרשת קרח וירושלמי סנהדרין פי"א ה"ה, ושבת פ"ט ב']: (תפארת ישראל דמשנה)

מעניין. יכול להיות שהם פירשו באופן שיהיה רלוונטי גם לימי הגלות. אגב יפה לברטנורא אם הוא הגיע לגיל 20 לאחר שלמד מקרא משנה וגמרא ונשא אשה והוליד בנים, ומה שנשאר לו זה רק לבקש אחר מזונות

שיהיה בריאאיגנוטוס פברל

אבל אם מבקשים ממנו ליצור ציטוט הוא באמת טוב, לדוג' רציתי משפט מחזק לתוכנית כושר שעשיתי אז ביקשתי ממנו בסגנון הרב קוק:

"כשם שהתפילה מזככת את הרצון הפנימי

כך כושר גופני מעורר את עוז החיים שבבשר.

אין הנשמה יכולה להוציא אל הפועל את גנזי 

אורותיה כל עוד הגוף רפה וחלש; רק כשהגבורה 

הגופנית והטהרה הרוחנית מתאחדות לאבוקה אחת

יכול אדם לקרוא בשם ד' מתוך מלאות החיים ובריאות היצירה."

ביקשתי ממנו שישתמש במילים שנאמרו בשירשור הזהאיגנוטוס פברל

"ההתעלות אל על אינה יכולה להיעשות בבת אחת, שכן לעיתים כותונת המעשים המצומצמת של ימי הילדות הופכת לחיץ. האדם שואל בנפשו: איככה אוכל כי אלבשנה שוב, את אותה השגרה הישנה, בעוד שנשמתי משתוקקת למרחבים? הרי במקורותינו מודגש כי הערך הפנימי של השם מתגלה דווקא מתוך התיקון, וכל חילול של קודש המופיע בטעות, אפילו מן הבחינה של השגגה, מעיד על הצורך בזיכוך הכלי הגופני.

לכן, כשהאדם הוא בן עלייה, עליו לדעת כי בשנות העשרים לחייו מתעורר בו כוח רצון כביר, שנועד לרדוף ולהשיג את השלמות. נאמר על כך כי דווקא דרך הכושר שבו הוא מנהיג את חיוניותו הגופנית, הוא בונה קומה של חביב ויקר, המאפשרת לרוח הגדולה לשכון בבטחה בתוך המציאות המעשית, מבלי שתהיה פשטתי וחסרת לבוש, אלא עטורה במסכת של גבורה ותפארת אבות."

מגניב!פתית שלגאחרונה
הילד בן 30 ויש לו חום גבוה צדיק יסוד עלום

אני אהיה 27 השנה קורט קוביין אני מגיע

מַה נְּעִימִים יָמִים לְבֶן עֶשְׂרִים קַל כְּעֹפֶר דּוֹלֵג עֲלֵי הָרִים

בָּז לְמוּסָר לוֹעֵג לְקוֹל מוֹרִים יַעֲלַת חֵן חַבְלוֹ וּמַלְכֻּדְתּוֹ

כן צדיק יסוד עלום
אמרו ליה רבנן לרב המנונא זוטי בהלולא דמר בריה דרבינא לישרי לן מר, אמר להו ווי לן דמיתנן ווי לן דמיתנן, אמרי ליה אנן מה נעני בתרך? א"ל הי תורה והי מצוה דמגנו עלן
איך אני תקוע כבר שנים בתוך הגוף הזה קפיץ

ולא מכיר ת'עצמי

אם לא אני דפוק אז מי

יש שירים שהם פשוט התחושה הספציפית של מרכז העיר בבוקר קר מדי, שרוולים של המדים עד למטה (היה נדיר אצלי, כמובן), ומסכי mainframe

אני לא מתגעגעת. ממש לא.

ובכל זאת

זה גם החורף ומזג האויר האפור, הקור והגשםפ.א.
הכל ביחד עושה לפעמים מצב רוח עגמומי

חופשה טובה, בפרט בחו"ל, לראות ולהיחשף למקומות אחרים, לאווירה אחרת, לאורחות חיים אחרים - ואז לחזור לבית הפרטי והנעים שלנו, ולהעריך את כל הטוב שכן יש לנו 

מה? לאאאאקפיץ

מזג אוויר כזה עושה אותי שמחה

אין דרך לקום בבוקר, לראות שהכל אפור ורטוב בחוץ, ולהשאר עצובים

מי שלא עושה, לא טועה…פ.א.
חשבתי שעצם הקור כייף לך, אבל עכשיו יודע שגם עצם מזג האויר והשמים האפורים והעננים הכבדים וכל האוירה …
אני מדבר אל כל מי שעדיין לא קפיץאחרונה

פתר את החידה של החיים שלו

אולי יעניין אותך