אז יש את הקרקרים של עומר מילר שהם וואו. אני אצרף לינק למטה למתכון שלו. אפשר להתפרע עם תבלינים מיובשים זו וזה מושלם.
את הכרוב מזמן הפכתי לתוספת אהובה בכמה וריאציות:
"נודלס"- חותכים אותו לרצועות ארוכות, מרתיחים 10 דקות ומסננים. שמים שומן (אם את בקטע אסייתי, גם שמן שומשום טהור הולך)+ 1 כף חמאת שקדים, 2 כפות שומשום, מלא בצל ירוק ואגוזי פקאן . מעולה עם אנטריקוט מוקפץ כקוביות/ פרגיות/ חזה עוף (ואז אפשר גם להעשיר בשומן עוף- שמאלץ).
"פסטה בולונז"- להכין סוג של בולונז מבשר טחון, המתכון שאת הכי אוהבת והכרוב מבושל 15 דקות כפסטה למטה.
"פסטה מוקרמת"- להכין רוטב שמנת פטריות לפסטה ולהקרים במלא פרמזן.
כרובית:
כדורי פירה כרובית , נישנוש אולטימטיבי:
1 כרובית של 500 גרם נקי.
קופסת בייבי מוצרלה.
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
ביצה
1 כוס קמח שקדים + כף כורכום.
גהי לטיגון/ שמן זית
אופן ההכנה:
שמים את הכרובית במים רותחים ומבשלים עד לריכות.
מסננים את כל הנוזלים ומועכים לפירה.
מתבלים במלח ופלפל.
לוקחים כף תערובת "פירה" ושמים כדור מוצרלה בייבי וסוגרים לכדור.
טורפים ביצה בקערה.
לוקחים צלחת עם קמח שקדים וכף כורכום
וטובלים את הכדורים בביצה ואח"כ בקמח שקדים.
ומטגנים בשמן חצי גובה של הכדורים והופכים אחרי כ2 דקות מכל צד.
צ'יפס מקולורבי בשומן זה מושלם.