אוף
אובדת עצות
מקווה שתדעו לכוון אותי🙏🙏
הבכורה שלי בת 3, ינקה עד גיל שנתיים. היו אתגרים מטורפים- היא נולדה עם לשון קשורה וגם אחרי ההתרה היו קשיים בהנקה ולקח לה זמן להתבסס. בעיקר היו המון כאבי בטן, בעיקר בשנת חיים הראשונה- לפעמים היא הייתה סובלת מעצירות.. בקפיצות גדילה היא הייתה יונקת ממש הרבה בהשוואה לכמויות היומיומיות שלה, וגם אז ממש הרגשתי שהחלב "גדול" עליה ועל הגוף שלה. היא הייתה ממש סובלת מכאבי בטן בתקופות האלה. התייעצתי המון עם יועצות הנקב ואף אחת לא ידעה מה לומר לי.
עכשיו הקטנה בת שלושה שבועות. יונקת מעולה. בימים הראשונים ישנה טוב, מאז כבר היו לה כמה חצאי ימים של עצירות - וכל פעם זה השפיע משמעותית על השינה שלה, הייתה נרדמת בקושי לחצי שעה ומתעוררת. היום פתאום משלשלת..
אה, ולא הזכרתי את זה שהקטנה פולטת - משהו שלא היה לי עם הגדולה.. אחרי הנקות בכמויות גדולות, היא משתעלת ופולטת ולא רגועה לאורך זמן.
זה נורמטיבי בגיל הזה? אולי אני עושה משהו לא נכון? אולי החלב לא טוב? הקטנה התחילה גם עם הכאבי בטן האלה ואני ממש מפחדת שזה ימשיך עד גיל מאוחר כמו עם הגדולה.. אגב, הגדולה ממש לא אוהבת לאכול, לא התחברה לאוכל עוד מימי הטעימות.. ממש מפחדת שזה יקרה גם עם הקטנה..
תודה למי שקראה

וזה ככה מלא פעמים בערב שאנחנו הולכים לישון מאוחר יותר ממה שתיכננו כי שנינו עייפים אחרי היום אז רק נחים קצת עם המחשב ואז מגלים שכל הערב נגמר וכבר נהיה מאוחר ממש...