כותבת לך מה אנחנו עשינו.
היו בערך 60 מוזמנים(המשפחות של שנינו)
לקחנו אולם קטן בישוב פה(סטייל אולם בית כנסת)
עיצובים הזמנו בלונים מראש מעליאקספרס כולל מעמד(מעפן חח) ועוד קצת קישוטים, חדפ בצבעים שאהבנו כולל מפות וכלי הגשה קנינו בחנות שנחשבת יחסית זולה.
בנוסף לקחנו הרבה ציוד עיצוב מהגמח עיצוב אירועים שלנו, ספציפית אני מתנדבת אבל גם אם לא זה תרומה של 100-200 שזה סביר בהוצאות אירוע.
מבחינת אוכל את הרוב הכנתי בעצמי או קנינו וקצת קנינו ממסעדה חלבית פה שגם מוכרת מגשי אירוח.
עשיתי
מרק כתום ומרק עדשים+קרוטונים ושקדי מרק. היה בהתחלה כשכולם הגיעו על כירות חשמליות עם כוסות וכפות ליד.
פסטה עם 2 רטבים(מעורבב בתבנית כל פסטה עם הרוטב שלה) את הרוטב הכנתי מראש והקפאתי ואז רק בישלתי פסטה יום לפני וערבבנו עם הרוטב לפני החימום. היה מעולה אבל לא חישבתי נכון את הכמות של הרוטב עגבניות והפסטה יצאה קצת מבאסת אז צריך יותר רוטב ממה שחושבים
אנטיפסטי וקישים מהמסעדה
סלט כרוב- קניתי כרוב קצוץ של חסלט, חמוציות וגרעיני חמנייה. הכנתי רוטב טעים בצנצנת ואז רק היה צריך לשפוך הכל ביחד לקערה ולערבב
סלט חסה מושקע- קנינו מהמסעדה, כזה שווה עם בטטות וגבינה וכו..
מגש ירקות-הבאנו נערות שיתעסקו בהגשה פינוי וכל זה אז הן ארגנו. אפשר גם לקנות ירקות מיני שרק שוטפים בלי לחתוך או כלום ואז גם אפשר להכין מראש-עגבניות שרי, מלפפונים מיני, פלפלונים, גזרונים תירס גמדי משימורים, אפשר גם פטריות טריות ונבטים.
לחמים שווים מהמאפיה
כמה פיצות מפיצריה(הזמנו מראש וביקשנו מאחד האחים לאסוף)
גבינות קנויות, חומוס, מטבוחה.
קינוחים הכנתי הרוב וחלק אמא שלי אבל כי אני משוגעת, ברור שאפשר לקנות..(עשיתי קאפקייקס עם קצפת וסוכריות, עוגיות משניים או שלושה סוגים, אמא שלי עשתה קינוחי כוסות מ4 סוגים🤦♀️ ברור שהגזמנו ואפשר גם פחות מגוון וגם לקנות ולא להכין הכל...)
זהו, אם לא מתאים לך להכין את יכולה לקחת את רוב ההודעה שלי ולזרוק לפח זה ממש סבבה
פשוט כתבת שאתם מחפשים לחסוך בעלויות ולנו התאים לעשות ככה אז מציעה
זה כן מאמץ ודורש התגייסות משפחתית.. אבל אם יש את הכוחות והזמן והיכולת, זה אחלה.