שתי שאלות קשורות ולא קשורות. אשמח לעזרה!
לפני כמה ימים קיבלתי מחזור, אחרי שהיינו מותרים שנתיים ברצף (הנקה, מניעה הורמנלית) + 9 חודשי הריון לפני כן, ככה שזו פעם שניה ב3 שנים שאנחנו אסורים. אנחנו פשוט נוגעים ומעבירים מיד ליד בטעות 
לא מדברת על חיבוק, נשיקות וכדו'... מגע פשוט יומיומי... מצביעה על כתם במכנס ונוגעת כדי להראות, נכנס למטבח כשאני שם ונוגע בי כשמביא לי משהו מהמקרר... מעביר לי ספר שאספר לקטנה, מעבירה לו מגבת שיקח למקלחת של הגדול... כזה סגנון של דברים. פשוט לא רגילים לזה.
איך לזכור? אני יודעת שזה בשוגג ולא עכשיו מתייסרת על זה בטירוף, אבל וואלה רוצים להצליח להקפיד וזה לא הולך לנו...
אני יודעת שזו שאלה מוזרה וצרות של עשירים, אבל אשמח לטיפים 
שאלת שניה - הגיוני שאחרי שנתיים של גלולות המחזור מאוד דליל? לא מתכוונת לדימום שהגיע כמה ימים אחרי שהפסקתי, והיה דליל גם הוא. עכשיו קיבלתי וסת אמיתית (נראה לי שזיהיתי ביוץ, וגם עבר בדיוק חודש מאז הדימום הקודם שהגיע כמה ימים אחרי הפסקת הגלולות) והיא ממש ממש דלילה, ברמה שלא נעים לי לשים טמפון כי אין כמעט דימום אז הוא לא מחליק פנימה... לא צריכה פד, מספיקה לי תחתונית בסבבה. זה תקין או דורש בירור? זה בהכרח אומר שעוד לא היה ביוץ? ואם לא היה ביוץ, אז מה זה? אציין שאני כבר ביום הרביעי של המחזור, ובד"כ ה3 ימים הראשונים החזקים אצלי, ואז עוד יומיים חלשים/ כתמים. כמובן שיש סיכוי שזה השתנה בשלוש שנים האלו, אבל עדיין מוזר... והדימום גם נראה במגמת ירידה ולא במגמת עליה. זה נורמלי?
תודה לכולכן וחג שמח