נכון שאפשר לוותר?
אני לא מבינה איך יש למישהו כוח או זמן בשביל כן לעשות את זה
נכון שאפשר לוותר?
אני לא מבינה איך יש למישהו כוח או זמן בשביל כן לעשות את זה
חסום לשעבר
חסום לשעבר
על מה ולמה?
נדמה לי.
זה היה לא מעט זמן למען האמת

ימח שם עראפתאם כי @אנונימית~ לא פעילה מאז שהגעתי לפורום הנ"ל, רק מידי פעם היא מבליחה לומר שלום ונעלמת.
בכל אופן מי שחסמה אותי היא @קפיץ , שהיא מנהלת ראשית פרו, אז היא יכולה לחסום איפה שבא לה את מי שבא לה. ומכיוון שביקשתי שיחסמו אותי, היא הסכימה, וחיכתה שאני אבקש שהיא תתיר לי את החסימה.
ואני חיכיתי שישימו לב שאני לא נמצא וישאלו איפה אני, ואז שמישהו ייזכר שאני חסום. אבל אז @כְּקֶדֶם העלה את התמונה שלי, והייתי חייב להגיב, ואחרי שהגבתי אז כבר לא הייתה משמעות לזה שאני חסום, אז כבר ביקשתי מ@קפיץ שתתיר לי את החסימה.
עד כאן ספר במדבר, חזק חזק ונתחזק
למה אני עדיין רעבה?
ואם זה תא עוזר בכלום, אז מה עשינו בזה?
קפיץללכת אחרי הבעל? (בדיחה)

תקשיב מאז שדיברתי איתך כל הפילוסופים שאני מכיר כאילו נמשכים אליי כדי לסבך לי את החיים עוד יותר, שלשום ביקרתי חברים שלי, ואחד מהם צד אותי לשיחה רציונאלית ארוכה והתברר שגם הוא פילוסוף רציני, פלאות גדול
יש אנשים הרבה הרבה הרבה יותר חכמים ממני שאין מילה אחרת שיאותה להם מאשר אהבל.
בתורה חכם הוא "חכם לב", שהמחקר האינטלקטואלי שלו מחובר לרצון ולעולם הפנימי שלו. "עצל חכם בעיניו משבעה משיבי טעם" - זה לא מעניין להתפלמס ולדון מצאת החמה עד צאת הנשמה על דיוני דיונים, מה שנקרא "דיון מוח אחד גדול".
מעניין פי אלף שאדם שואל: "אחי איך נהיים שמחים" או "איפה יש את האיכויות הטובות בחיים". כל השאר הבל ורעות רוח
ואף אחד לא מדבר על המתחזה לאורית סטרוק

ימח שם עראפתכן. זה לא אמור להצחיק אתכם, זה כאן סתם כדי לשמור
- למה כ"כ הרבה אנשים עברתו שמות?
"כי בן גוריון הכריח אותם. וזה מעולה שהוא עשה את זה. ככה צריך"
"כן! אם הוא לא היה עושה את זה אז שם המשפחה שלנו היה... ... ..."

מישהו שעברית את סגל לדבר לא קשור וכך אף אחד לא יודע שהוא לוי.
וכן לקגן לוין וכדומה
2. מה יש לעברת בסגל?
3. למה צריכים לדעת שהוא לוי?
שהוא עברת לשם שלא שקשור ללויים.
3. זה גאווה לאומית שאדם נושא את שמו כבן שבט לוי. ועדיף שם לועזי שמציין שאתה לוי או כהן או מבית דוד, מאשר שם עברי סתמי
משהאחרונהלפני שנולדתי
אני נגד המונח יום העצמאות,
זה מונח ציויני מדי, והמילה עצמאות היא כלל לא בעברית, אלא מילה שהומצאה על ידי אליעזר בן יהודה הרשע
על אתר משמע שזה הלל בברכה לדורות באות ויום, כי רשי אומר "כדוגמת חנוכה"