בעלי בעבודה, אני הפסקתי לבשל כבר ביום שלישי כדי שנוכל אתמול לסיים להכשיר את המטבח... אבל אתמול בצהרייך בזמן שבעלי הצדיק נתן לי לישון והעסיק את הילדים, הוא היה חייב להכין ירקות אפויים בתנור ופתיתים בגז 🤦 ככה שרק היום נוכל להכשיר את המטבח.
אכלנו לארוחת בוקר כריכים, וזהו.. אין לי יותר מה להביא להם, אז יצאנו למאפיה לקנות בורקסים שנאכל בפארק כדי שלא ילכלך את הבית... בעלי בעבודה, שלחתי לו תמונה של מה אנחנו עושים... ובמקום לפרגן לי על איזו אמא טובה אני, או לשלוח לב ואיזה חמודים כולם או אפילו לא להגיב, מה הוא כותב לי??? שהגזמתי השבוע עם האוכל הלא בריא, גם לנו וגם לילדים ושזה ממש לא טוב... כאילו ווהלוו ערב פסח נשמה שלייי את בעבודה, אני עם הילדים... נכון שאנחנו משפחה שמנמנה וזה לא להיט, אבל כאילו מה ציפית??? לא הבנתייי, גם הכנת אתמול אוכל במטבח ודפקת אותי שאין לי מטבח היום, וגם זה לא סבבה שקניתי בורקסים?? מה רצית, שאני אצא עם קרש חיתוך לפארק ואחתוך סלט???
אמאלה התעצבנתי ברמות. עניתי לו די מאופק אבל לא הכי נעים. הוא לא הגיב לי לגוף הדברים, רק כתב שהוא לא רוצה לריב בערב פסח ואני לא מצליחה להרגע!!!!
אוף אולי זה מטומטם אבל כן עיצבןןן אותי שהוא הכין את הפתיתים והירקות הטיפשיים האלה, יופי שסגרת ארוחה אחת, אבל אנחנו תקועים עכשיו יום נוסף בלי מטבח!!!! מה השכל וההגיון???? וגם מי עובד ביום של בדיקת חמץ מייייי ??? למה תמיד אני איתם לבד בזמנים הכי קשוחיםם, למה?? חוה"מ את תיקח חופש כי הלכתית זה בעייתי לעבוד, אבל בערב חג שהכל נופל עליי זה סבבה??? וואלה מעדיפה שתעבוד בחול המועד ואני אוכל לפחות לטייל עם משפחה או שכנות, אבל ביום הלחוץ הזה... מה מה מה הקטע?? והוא באדישות שיא, לא מבין למה אני בלחץ אם אני לא צריכה לבשל. מי מספר לו שאני הולכת לבשל כי אני מכירה את האוכל בפסח אצל חמותי וכולנו נצא רעבים אז כדאי שיהיה לנו קצת אוכל בדירה שמתארחים
ובלי קשר, מלחיץ אותי הנקיונות!!! ההכשרות!! להחליף מטבח!! לא אוהבת שאנחנו עושים הכל באמצע הלילה. נמאס לי מהעבודה שלו ומהעומס ושאנחנו לא מצליחים לעשות תיאום ציפיות ורבים על שטויות.
אוף. למה נפגעתי כל כך, מי ישמע מה הוא אמר... ואלה מרגישה תינוקיץ, אבל נפגעתי!!!!