וואי וואיי.. אני מותשת לא מהניקיונות. כי אני לא מנקה הרבה. יש לי עוזרים ולא אפרט ..
אבל בעלי ממש עצבני השנה. שנינו לא ישנים טוב בלילות הקטנה קמה הרבה. אני מתעוררת ומטפלת בה 95 אחוז כי היא גם יונקת... אבל הוא גם עייף. חזר היום מקניות עצבני שהבית לא מסודר ולמה ולמה. ואמרתי לו מה אתה מצפה . אני עם תינוקת 24/7 והילדים שלך לא משרתים. הם עושים באמת את המקסימום . הם עוזרים לי בלי סוף. ויש לי ילדה אחת ממש מאתגרת וכל הבית גמור ממנה. הוא סידר עכשיו את כל המטבח. הוא הכשיר כבר ברביעי. ובישלתי היום מה שהספקתי. תוך כדי שאכלתי בחמש דקות. הוא הביא לכולם פיצה וגם דאג לי לסלט. כי אני לא סובלת פיצות. ואז פשוט התעצבן מכל פיפס. וגם אני התעצבנתי והקטן בן 5 בכה לי נורא למה את צועקת עלי אמא?? ממי שליי מסכןןןן ואבא גם צועק. ולרוב יש בינינו אהבה עצומה ובקושי רבים. ופעם ב שרבים בעלי מבקש סליחה לפני כל הילדים. אני לא יודעת מה הוא מצפה. לי אמר שהוא עובד ולמה הוא גם צריך לנהל את הבית.
הצילללו איזה לחץ ועצבים היו פה עכשיו .
ואני רק פרקתי ודמעה זלגה ממני.. אני תקופה ארוכה גם בחיפוש לגבי העתיד המקצועי שלי. הכל מאפיל עלי ועכשיו עם הקריזה שלו והעצבים שלי. הכל התערבב. והילדים זכו לראות אותנו ב"תפארתינו".. (חחח צחקתי לעצמי) ואני נזכרת באמא שלי בחגים ובעצבים שלה ובצרחות שלה על אבא שלי. אם הייתי מעזה לצרוח ככה על בעלי הוא לא היה נשאר איתי. חחח פעם צעקתי עליו. הוא אמר לי תעצרי. אני לא סמרטוט כמו אבא שלך... צודק... מאז אני משתדלת שלא. ולפעמים כן והוא עונה לי לרוב. לא פראייר. בכל מקרה סתם פרקתי את אחוות הכעסים והעצבים. וכואב על הילדים. אבל שידעו להם שאני יום יום ראיתי עצבים כאלה וצרחות בבית שלי כילדה . והם בקושי. . . .
ליל מנוחה ופסח שמח כשר ורגוע לכולנו. אמן