בוקר טוב, אז צריך להכין שבת וחג לילדים קטנים בלעה"ר.
הילדים גם ככה לא אוכלים יותר מדי, אז לא משקיע מוגזם אבל כן צריך בסיס...
חומרי הגלם שיש לי כעת :
- כיריים חשמליות ו-2 סירים.
- בשר (מספר 6 אאל"ט), הבנתי שיש מנהג לא לצלות בשר לליל הסדר (אם אני שם בסיר, זה בהכרח נקרא צלייה? סליחה על הבורות
)? - דג סלומון.
- עוף.
כאמור, הילדים גם ככה לא אוכלים יותר מדי (להבדיל מממתקים שכנראה ארשה להם יותר, אחרי הכול זה פסח ולא זמן רגיל), אז זה נראה לי מספיק, רק מחפש שיטות טובות וקלות להכין את האוכל בסירים שברשותי.
מניח שעדיף להכין הכול לפני שבת ולא להשאיר דברים לחג עצמו...
)
)
