ההורים שלי היו במלון בחג לא רחוק מכאן. ואמרו שלא יכולים לבקר אותי כי הם תלויים במישהו אחר עם הרכב אז אמרתי שאבוא אני. בחמישי בערב אמרו לבוא ואז חמישי בצהריים אחותי אמרה שבאה אלי לבקר וכבר זרמנו והכנו ארוחה (להם ולנו מותר קטניות להורים שלי לא) הכל היה ממש ספונטני. אמא שלי התקשרה אמרה הבנתי ששירה אצלך אמרתי לה כן זרמנו שהם היו באיזור. שאלה מתי אגיע אמרתי לה בערב. אחכ התקשרנו ב7 בערב אמרה אל תבואו כי יש לנו ארוחה וסרט. בבוקר התקשרנו בשישי אמרה אל תבואו אני הולכת לטייל באיזור עכו, "אתם חושבים שאני יכולה להיות תקועה כל היום במלון?" שזה קרוב אלי, חצי שעה נסיעה . בכל מקרה... אחיות שלי אמרו שהיא נפגעה שלא באתי בשום יום לבקר אותה!!! קולטים איזה הזוי?? רדפתי אחריה והיא עוד כועסת עלי ושלא הזמנתי אותה אלי שאחותי היתה אצלי .. שבכלל זה היה ספונטני והיא במלון ואין לה אפשרות להגיע אלי. אין מי שיקח אותה. וכל הבית שלי קטניות ולא נערכתי. הסברתי את זה בקבוצה של המשפחה אחותי אומרת שזה לא הניח את דעתה. ...
אין לי כח להתקשר אליה. כי היא תתפרץ ותעשה לי תחושה רעה אז שלחתי את בעלי. שכרגע עסוק ויתקשר יותר מאוחר. אחותי שהיתה אצלי אמרה לי תקשיבי יש לה בעיות בזיכרון היא מתבגרת וכו'. בת 70 ... נראה לי היא מחפשת להיעלב. . במקום שתשמח שהזמנתי את אחותי את נעלבת?? את במלון אין לך איך לבוא הכל היה בשיא הספונטניות. ואת כועסת שלא באתי? כל פעם אמרת שאיפשר. מה הייתן עושות?? איזה טיפוס קשה היא. אני לא יכולה כבר עם הקטעים האלה שלה. היא בן אדם עצבני ולא נעים . מאז ילדותי. שה' יתן לי כח להתמודד איתה אמן. אין לי כח לבכות. אז אני לא מתקשרת. זה עולה לי בבריאות הנפש והגוף

תודה על התגובה!