בשנים האחרונות התחברתי כאן לאחת השכנות
שמבוגרת ממני, ממש כמו אמא
היא מבוגרת ממני אבל לא מבוגרת בגיל הילדים שלה גדולים ואצלי קטנים.
לפעמים הייתי מנקה לה לפעמים עושות קניות
ביחד לפעמים היינו ביחד עם הילדים אצלה או אצלי .. לפעמים סתם יושבות ביחד בפארק העיקר היה קיפול כביסות זה משהו שהיה לה קשה איתו ולקחתי את זה על עצמי
והיא הייתה משלמת 🙏🏻
בשבועיים האחרונים לפני הלידה לא תפקדתי.. לא הייתי מסוגלת
לסדר ולארגן כלום גם לא של הבית שלי והיא נפגעה מזה אבל המשיכה לשאול לשלומי .. בימים שלפני הניתוח גילו שהערכת משקל לא תקינה העוברית קטנה מידי
שבוע 37 אפילו לא 2 קילו
טעו עד עכשיו.. ובקשו מבית החולים שאגיע לבדיקה ושם יחליטו
נסעתי בלי כלום! אפילו בלי סידור לגדולה! ברגע שדרכתי בבית החולים מהחרדה והפחד התחילו לי צירים קטנים וממש תוך כמה שעות הכניסו אותי לניתוח אלקטיבי וברוך ה נולדה ילדה מתוקה .. כל השהות שלי בבית החולים הגדולה הצטרפה אלינו אפילו בגדים עבודה לא היה לי! על מטען בכלל לא חשבתי
השכנה סמסה לי בזמן האשפוז ושנגמרה לי הסוללה .. שחזרתי כתבתי לה ועדכנתי אותה כמובן הודעתי לה על הכל
מפה לשם מסתבר שהיא נפגעה.. כבר שבועים שאני מחייכת אליה לשאול לשלומה ולהזמין אותה אלי לפגוש את התינוקת.. ואין היא לא עונה
בהודעות עונה כן לא שחור לבן
יש עוד שכנות שילדו איתי לכולן היא עלתה את כולן היא פגשה את כולן היא ברכה.. אפילו מזל טוב לא קבלתי ממנה
אולי ההתנהלות שלי לא הייתה בסדר. לפני הניתוח הייתי צריכה לכתוב לה אבל מהחרדה לא היה לי ראש לזה
ברמה שאפילו מטען לא שמתי בתיק
אז היא שוכחת את התרופות הארוכות שהייתי סועדת אותה (חרדות ודכאון..) ועוזרת לה .. בגלל שלא הספקתי לענות ולעדכן
למרות שעכשיו אני נזכרת שמהנייד של בעלי כן סימסתי לה שניה לפני שגמרה לו גם הסוללה.. תמיד דברנו על היום שהקטנה תוולד וכמה אור היא תכניס לה לחיים
בקיצור למה דווקא שצריך אדם מסוים הוא מחליט לצאת לך מהחיים???
. עדיין מספיק קרוב בשביל תחומי עניין משותפים וחוויות מחברות