היי
אני נשואה 8 שנים- יש לי בן בבית בשלוש וחצי 4ובת בבטן צריכה ללדת באוגוסט בעלי בא ממשפחה ברוכת ילדים- הגיסות והאחיות שם מביאות ילדים בערך כל שנה מה שנראה שזה פחות מרגש כבר את המשפחה.
גיסתי צריכה להתחתן באוגוסט בידיעה שאני אמורה ללדת באוגוסט.
כשאמרתי לחמותי (ואני מאוד אוהבת אותה כמובן) וואי אני צריכה ללדת באוגוסט (התאריך של החתונה חופף ממש לתאריך הלידה המשוער) היא אמרה בסדר, לא נורא… אם תצליחי תגיעי.
הם לא נפגעים ולא חושבים שזה לא נורא אם לא אבוא לחתונה של גיסתי אבל בעייני זה הזוי! גדלתי במשפחה כל כך אחרת- שמתחשבת מאוד- בלידות (אמנם אנחנו 4 ילדים וזה לא משפחה ענקית) ומכל ילד ונכד אכפת לנו.
ושם יש כבר אדישות כלשהי
האם לא מתחשבים ? מועד החתונה נקבע די עכשיו בידיעה- זה לא משהו שנקבע מראש לפני כמה חודשים- אלא בידיעה שאני אמורה ללדת סמוך מאוד לחתונה. ומה יהיה אם זה יהיה צמוד ממש לחתונה? הלידה הראשונה שלי היתה כל כך קשה- לקח לי חודשיים להתאושש ולעמוד על הרגליים באמת מבלי שארגיש שאני נופלת מרוב חולשה וכאבים.
בצד שלי ממש מתחשבים במי שיולדת
וכאילו שם זה נראה לי הזוי גם האדישות
כשאני אומרת את זה לבעלי הוא מתעצבן עליי ואומר גם אני לא הייתי מתחשב בכלה שליש אין ברירה.
ואמרתי לו שבתור חמות וגם אמא ברור לי שאתחשב
כבר השכלתי להבין שהמנטליות שלנו מאוד שונה במשפחה אבל זה מבאס אותי כי אני ממש אוהבת את גיסתי ומאידך ברור לי שאם אהיה סמרטוט לא אלך
אבל זה לא פייר
הלחץ והמצפון הזה שעובד אצלי שעות נוספות

)
)