עשיתי פעם אחרונה ב2021 (אחרי העדכון שהיה במרץ) ומאז לא עשיתי. בעדכון שהיה ב2023 הייתה רק מחלה אחת רלוונטית אלינו.
הבנתי שהייתה לא מזמן רפורמה ענקית ועכשיו הכניסו המון בדיקות חדשות לסל והם נותנים לעשות רק עם הבעל. אניבשבוע 9+ עוד רגע 10 והרופא אמר שאפשר לעשות רק עד שבוע 12. זה גם מלחיץ אותי כי לוקח זמן לתשובות להגיע ואם ח"ו יהיה ממצא אז מעדיפה כמובן לגלות כמה שיותר מוקדם. כועסת על עצמי שלא עשינו לפני ההריון כי עכשיו הוא במילואים ולא מצליחה לקבוע שהוא בבית ואמרו לי שאי אפשר לעשות בלעדיו, אלא אם אני מביאה אישור תרומת זרע ושאני אם יחידנית ככה אמרה לי איזו ערביה במוקד שהיה לי מאוד נחמד להסביר לה שיש לי בעל הוא פשוט במילואים אז הוא באמת לא יכול לבוא איתי.
מה לעשות? לעשות בשבוע 11? לוותר?
עשינו דור ישרים לפני החתונה וכאמור השלמנו בדיקות נוספות כולל תסמונת איקס שביר ועוד כמה דרך הקופה בסוף 2021 בואכה 2022.
מישהי יודעת איזה בדיקות נוספו?
כמה זה קריטי לדעתכן?
אני ממש מודאגת ומרגישה חסרת אחריות. בכללי לא מצליחה לאחוז את ההריון הזה עם כל העומס. בטעות אכלתי כמה כדורי שוקולד שרק אחכ גיליתי שהיה בהם יין באחוז די גבוה. שכחתי לקנות מיץ ענבים ונתקעתי בשבת רק עם יין שהיה בבית אז קידשתי עליו ושתיתי רק שלוק (יש לי רק קטנטנים אז לא רלוונטי שהם יקדשו) בטעות לקחתי לפני שגיליתי על ההריון תרופה שאסור בהריון, עכשיו מגלה ששכחתי לחדש בדיקות גנטיות.
פשוט עפיפון בלי חוט, העומס של המילואים ביחד עם בשגרה האינטסיבית פשוט אמאל'ה.
וזה ההריון הכי מתוכנן ורצוי בעולם!!! חיכינו לו!!! אז למה אני כל כך לא מאופסת? אוף. פשוט קשוח. מקווה שלא עשיתי נזק.