המתוק המושלם שלי בן שנתיים וחצי עוד מעט, מטופלים אצל רופא ראות מקסים בשיבא. מאז שהיה תינוק סובל מקוצר נשימה ומקשיי נשימה חוזרים ונשנים. עברנו פעמיים חורף שכל 10 ימים- גג שבועים קיבל בטניזול ואנטיביוטיקה. בקיץ המצב נרגע. מה זה נרגע? אחת לחודש בערך יש לו פתאום קוצר נשימה באמצע הלילה או כשקם משינה פתאום , לא מצליח לקחת נשימה -בטניזול ומרגיע לו. בדכ ממשיכה עם משאפים ולפעמים בטניזול לעוד מס ימים, כך אחת לחודש בערך.
אחרי כל מחלת חום תמיד תמיד יגיע קוצר (עכשיו לדוגמא היה עם שילשולים, הקאות וחום יומיים , החום נגמר ובלילה קם עם קוצר. )
קיבלתי הנחיה לתת בטניזול כפול בפעם 1 כדי שישפיע טוב יותר.
התכתבתי עם הרופא מהבי"ח היום לעדכן אותו והוא חושב שכן כדאי לבצע ברונכוסקופיה עכשיו בקיץ. אמר שאחת לחודש זה די הרבה ביחס לקיץ
אני אומרת נכון, אבל יש שיפור ביחס לחורף והוא עדיין חושב שכדאי לבצע.
לא יודעת הבדיקה מלחיצה אותי ברמות. אמר שיתן לי עוד חודש לראות ונגיע לביקורת חודש הבא, מה כבר נראה בחודש הזה ולמה זה ככ מלחיץ אותי? מה בעצם יכולים לראות בבדיקה הזאת?
כל הבדיקות שעשינו לו יצאו תקינות. למה בעצם לא לחכות בדכ בגיל גדול זה עובר לבד
דואגת לפשוש הזה ככ הוא הגיע לי אחרי 10 שנים לכן לחוצה עליו...
כמובן משאפים קבוע

