איך נעבוד עם דפי אורז שיהיה גם טעים?
לספרינג רול:
נכין מוקפץ שאוהבים ו…
נרטיב במים את הדף אורז ונניח אותו על צלחת. נשים בו 2 כפות מהמוקפץ ונגלגל.
מה קורה אם הדף אורז נקרע?
מרטיבים דף אורז נוסף, ממתינים כ30 שניות ועוטפים את הספרינג רול הקרוע .
לטיגון- כששמים את דף האורז בשמן רותח כשהוא יבש מתקבל חטיף מתפצפץ.
ועל הרעיון הזה אפשר להכין "בריק"- שוברים ביצה לתוך כוס. מחממים שמן במחבת. מכניסים חצי דף אורז ושופכים זריז עליו את הביצה וסוגרים עם חצי הדף מלמעלה והופכים לצד השני לטיגון של כדקה.
איך נכין "בורקס" גבינה טעים מדפי אורז?
ניקח 2 דפי אורז , נרטיב אותם ונצמיד אותן זו לזו.
נכין מלית גבינה:
1 קופסת גבינה לבנה 5%
1 כף גבינת שמנת.
1 כף קורפלור/ קמח
חופ גבינה צהובה מגורדת
1 ביצה
מלח, פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט.
נערבב את החומרים בקערה ונשים 2 כפות במרכז הדפי האורז ונקפל מהצדדים למרכז שיהיה ריבוע שמנמן.
ניקח ביצה ונטרוף אותה היטב.
ובצלחת נשים פירורי לחם.
נטבול בביצה ואז בפירורי לחם ונסדר בתבנית אפיה.
נאפה במשך 20 דקות בחום של 200 מעלות.
בקיצור, מה שכיף בחומר הזה, זה המגוון דברים שאפשר לעשות איתו. גם מתוק וגם מלוח.
)
)

