הורדתי אפליקציה שאמורים לתרגל בה אנגלית עם אנשים (אני אישית- עם נשים)
מפה לשם אני תקועה בדיון בלתי נגמר עם מישהי למה יהודים לא מאמינים בישו...
אני לא יודעת אם עדיף את זה או את הדיונים למה ישראל מבצעת רצח עם בעזה
הורדתי אפליקציה שאמורים לתרגל בה אנגלית עם אנשים (אני אישית- עם נשים)
מפה לשם אני תקועה בדיון בלתי נגמר עם מישהי למה יהודים לא מאמינים בישו...
אני לא יודעת אם עדיף את זה או את הדיונים למה ישראל מבצעת רצח עם בעזה
כי יהודים מסרבים להאמין באדם במקום בבורא
למדנו את זה מאבא אברהם ונמרוד(:
אני אומרת לה שאלוקים לא יכול למות ובטח שלא לסבול וקשה לה להבין את זה.
אבל שתדע שהמסיונרים עושים עבודה רצינית בארץ, ובשנת הקורונה מ15000 יהודיים משיחיים אני חושבת נהיו 30000 (אאלט)
ואחות שלי (בת 16) מכירה נער שהחליט שהוא נוצרי...
יש מישהו ישראל בשם אמיר צרפתי שעושה הסברה בעולם אבל מזוית משיחית, הוא יהודי אבל נהיה משיחי (כנראה בעקבות הרבה סיורים שהעביר בכנסיות בארץ) ואת כל החדשות על ישראל הם שומעים שם ממנו
אבדוק באמת
ההבדל העיקרי בין נוצרים אוונגליסטים ליהודים משיחיים טמון בהגדרת הזהות הדתית שלהם ובגישתם לישו:
נוצרים אוונגליסטים:
יהודים משיחיים:
לסיכום:
ההבדל העיקרי הוא שהיהודים המשיחיים מנסים למצב את עצמם כ"יהודים" המאמינים בישו, בעוד שהנצרות האוונגליסטית היא פשוט זרם נוצרי. בפועל, מבחינה אמונית, הם חולקים את אותם עקרונות יסוד נוצריים לגבי ישו. היהדות המסורתית דוחה לחלוטין את הטענה שהיהודים המשיחיים הם יהודים, ורואה בהם נוצרים לכל דבר ועניין.
אתה טוען משהו בלי שום הוכחה, ואז שולח את הצד השני להוכיח את הטענה שלך.
כל יהודי יודע שהנוצרים עובדים את ישו, מתפללים לישו, סוגדים לישו, וש''השילוש הקדוש'' כולל את ישו.
יש לנו הרבה נביאים ביהדות, כולל משה רבנו. אנחנו לא מתפללים אליו, לא סוגדים אליו, לא משתחווים לפסלים שלו.
אין שום דמיון ואין שום סיבה לחשוב שהם רואים בישו נביא.
תנסי להראות לה שהאליל שלה הוא שקר(זה יוצר התגוננות), תראי לה למה הבורא הוא אמת
אם אני מוכיחה שאלוקים אחד ולא אמור להכנס בתוך גוף, ממילא האליל שלה הוא שקר...
ובעצם אחת הטענות שלה זה שאלוקים יכול לעשות הכל כולל זה
זה כיוון, תודה
סתם אבל אני אשאף גבוה
מה יצא אחכ? אולי שיתוף אולי באמת אצליח. אבל אני אשאף להכי טוב
הרמוניהשאת אומרת שהוא לא יכול להכנס בגוף גם אם זה כדרך רמז זה יגרום לה לבוא כנגד(לדעתי מובן)
אך אם "תסבירי" את הבורא בצורה שמסברת את האוזן, את השתלשלות המאורעות כפי שלמדת עד למתן תורה כולל ההשתללות לראשונים ואחרונים תוכלי
להעזר במה שהם מלמדים אותנו כמו הרמב"ם כדוג'.
אם זה מעייף מידי בשביל התכתבות עם אדם זה את תמיד יכולה להפנות אותה לסרטונים שבהם רבנים מתנצחים עם אתאיסטים נוצרים וכו' ומוכיחים אותם היטב.
חיים קלים(:
ויכול להיות שזה הצעד הנכון
חיפש לדעת אצל מי האמת בכדי לעבוד את הבורא בכוונה ומעשים ראוים
הגויה שואלת(אולי אפילו רוצה בעקיפין) למה יהודים לא עובדים עבודה זרה
לכן הצעתי שאם היא יכולה להוכיח לה שהבורא הוא האלוה האמיתי אז השאלה
של הגויה כבר לא שאלה
הם איכשהו כן מאמינים בעם ישראל והכל, והם תומכים במדינת ישראל כי הם מאמינים שזו הגשמת הנבואות, אבל יש להם כמה שינויים בדרך שבעיניים שלנו סותרים כמובן
זה בסיס הנצרות.
האוונכליסטים תומכים במדינה כי הם מאמינים שבסוף המדינה תתנצר וישו יקום לתחיה בתוך עם ישראל הנוצרי, אבל עדיין הברית עם ישראל הופרה והם כבר לא עם ה והתורה בטלה (טענה שסותרת את הדעה המסורתית בנצרות, שעם ישראל לעולם לא יחזור לארץ, אבל הקמת המדינה אילצה אותם לחשב מסלול מחדש)
הרמוניה(נשלח פעמיים משום מה)
איך מוחקים?
או תכתוב "נערך"
אי אפשר למחוק
אתה בכלל רוצה להכניס אותה לשיעורי הרב קוק
אגב יש לה שורשים יהודיים. כמובן. סבתא רבה שלה היתה יהודיה.
היום הם מפעילים מחנות ודברים של משיחיים מאמיני ישו.
כומר לרב שרקי ושאל אותו מה המשמעות הדתית של יום העצמאות.
אז הוא ענה לו - ליום העצמאות אין שום משמעות דתית, בדיוק כמו לתפילין ולמצוות אמונה ב ה'. כי היהדות היא אומה ולא דת
שישו הוא אל, בגלל שהם שמו לב שיש משהו אלוקי בעם ישראל, אבל בגלל שהם החליטו שעם ישראל כבר קדושתו בטלה, אז הם קידשו רק יהודי אחד(ישו). ובגלל שהם היו עובדי אלילים, הם הפכו אותו לאל. כלומר האמונה בישו היא עיוות באמונה באלקיותו של עם ישראל.
גם יעקב לפי המדרש חשש שאחרי מותו יסגדו לו המצרים בתור עבודה זרה, ולכן ביקש לא להקבר במצרים
אבל נכון זה קצת באויר, לא משהו שאפשר להגיד
מבחינתה הוא הבן של אלוקים והוא שלח אותו כי הוא הקרבן ובעזרתו החטאים של האנשים נמחלים ורק ככה זוכים לגן עדן ולקשר עם אלוקים בלה בלה
המצחיק הוא שהיא מביאה לי ציטוטים מישעיהו, ממשלי, מתהלים, ומפרשת את זה עקום לחלוטין😏
ויש בזה דברים דומים ומבלבלים אז אנשים נופלים... התרשמתי ממנה שבכנות אכפת לה מהאמת.
הסברתי לה קצת על 7 מצוות בני נח אולי לפחות שתלמד משהו טוב
הרמוניההאפליקציות הבאמת טובות זה אלו שעולות קצת
EWA או פלואנטלי
ואם האנגלית שלך ברמה גבוהה את מוזמנת לתרגל איתי
לא חושבת שהרמה שלי מספיק טובה לשיחה שוטפת.
דווקא יש לי EWA אבל לא יצא לי להשתמש בה חוץ מהספרים, אני לא יודעת איזה עוד דברים יעילים יש בה.
עכשיו ניסיתי את השיעורים המובנים שלהם וזה ממש גרוע, מחייב אותי להתחיל מהבסיס וגם לא מלמד הכי מוצלח. משחקים זה גם פחות מעניין אותי. אבל מאגר הספרים שלהם מאוד נוח לקריאה ולשמיעה ואני גם נהנתי מזה.
אגב אני בהתחלה השתמשתי קצת בחינמי ואז הוא הציע לי לעשות מנוי בהנחה ב50 לשנה שזה ממש שווה.
אני לא מבינה באפ' הזאת כדי לעזור... רק זוכרת שהוא הראה לי סרטונים מצחיקים משם, או שהם מביאים כזה קטעים מסרטים כדי להסביר מילים.
אז בסדר תנסי משהו אחר
עקיצות מחודדות ביותר פרי מוחי המבריק(והצנוע)
זה סיבה מספיק טובה לקנות את המחשב היותר יקר?

מה יותר חשוב? שיהיה לך מחשב מגניב או ההפרק של הכסף שתוציאי עליו?
וזה לגיטימי, לפחות לדעתי😅😅🫠
יש לו צבעים?
כדי שירוץ מהר יותר, בסוף הוא כנב לי את הפרטי אשראי...
לא לא ולא, אין צורך לשלם על מחשב יותר סתם, כמובן שיותר יקר בדר"כ אומר יותר טוב אבל עדיין.... אל תתפתי 
והנבחר הוא כליל המעלות
היפה, הרזה, החכם, החזק, המאובזר, הצבעוני וכמובן היקר.
הוא לא ישראלי, אבל אנחנו נעשה לו קבלת פנים חמה שמהר מאוד הוא ישכח מאיפה הוא בא והוא רק ידע שפה הוא שווה הרבה הרבה יותר.
אנא אחלו לנו הצלחה בדרכנו המשותפת, יש לנו יעדים גדולים לכבוש יחד.
הכי טוב ללכת אחרי הלב🥹
תתחדשיייייייי🥳🥳🥰
מה המפרט הטכני שלו?
העיקר זה שהוא דק, טאצ', קיפול 360 מעלות ואמור להיות עמיד לפחות כמו המחשב הנוכחי.
את מי מעניין השעמום הזה
Processor
Intel® Core™ Ultra 5 322 Processor (LPE-cores up to 3.30 GHz P-cores up to 4.40 GHz)
Operating System
Windows 11 Home 64
Graphic Card
Integrated Intel® Graphics
Memory
16 GB LPDDR5X-7467MT/s (Soldered)
Storage
1 TB SSD M.2 2242 PCIe Gen4 QLC
Camera
5MP RGB+IR with Dual Microphone and Privacy Shutter
Connectivity
WIFI
Wi-Fi 7 2x2 BE 160MHz & Bluetooth® 5.4
Design
Display
14" WUXGA (1920 x 1200), OLED, Glare, Touch, 100%DCI-P3, 400 nits, 60Hz, Glass
Keyboard
Backlit, Luna Grey - English (US)
Color
Luna Grey
ו16gb ram
(שלא מספיק לי אבל את תהני)
איזה כיף
תתחדשי! 😃
אנימהעכשיו אני צריכה למצוא דרך לנצל אחסון של טרה בייט
ועם גוגל לסטודנטים יש לך 5TB
נצלי גם אותו 
אני צריכה למצוא צילומי מסך שתראי כמה זה קל
ולא מזמן גדלתי ל 4 כי זה פשוט נגמר.
כשנולדת היו לי שני כוננים עם 20GB כל אחד.
לפני כן היה לי 324MB HDD על 486....
מבחינת בייטים
אבל מי יודע לאן זה יתגלגל
מבחינת בייטים
בהשראת השרשור המקביל.
"יְהִי נֹעַם ה' אֱלֹהֵינוּ עָלֵינוּ וּמַעֲשֵׂה יָדֵינוּ כּוֹנְנָה עָלֵינוּ"
שהמסך החדש יאיר לך פנים, שהמקלדת תכתוב רק בשורות טובות, ושתזכי לחדש בו דברים נפלאים
(וגם להפרות את הפורום של ערוץ 7 כמובן)
אנימההיה לי אופנוע הארלי, קעקוע של יובל המבולבל ושיער של אמיר חצרוני.
כל אחת הייתה קופצת על המציאה לא?
אני רואה צבעים איזה מטורףףףףףףףףףףףףףףףף
אני רואה את הצבע של האוויר איזה יפה!!!!!!!!
של צבעים שמתערבבים לכל הצבעים
" אלו צבעים שונים...

כל הצבעים פה די מכוערים
קשה לי שלא מזדעזעים מההתקפים שלי 😿
ואז נזדעזע
אודות מצוקת מבקשי ומבקשות הזוגיות במגזר, היקרים והיקרות אשר מוסרים נפשם בעבור מציאת שותף ראוי לחלוק איתו קורת גג כדת משה וישראל.
והוצע הפתרון המהפכני, המוכח ומעוגן בתיאוריה, בתורת המתמטיקה האצילית. והוא דייטים בגישת הפתרון האופטימלי לבעיית המזכירה.
וכל הרוצה להעמיק בשיטה זו, למען החיות נפשו או נפש חברו הכלה בהשתוקקות לבת זוגו,
ישלח אחר כבוד לחפירה בוויקיפדיה או מנוע בינה מלאכותית
ללמוד וללמד, לשמור ולעשות,
ותבוא עליו הברכה.
קפיץמזל טוב?
(עברת על שליש מהרווקים במגזר?! זה כ"כ הרבה יותר מדי בני אדם)
משהאחרונהשותף כן. ראוי?
גואלים את גוש קנה - בולמים את תוכנית ערפאת!
במשך למעלה מ-20 שנה, החזון לחבר את יצהר לעמנואל היה בגדר חלום, אך בשנה האחרונה המציאות השתנתה לחלוטין.
חלוצים נחושים שפרצו אל השטח חוללו מהפכה, והפכו את החלק העליון של נחל קנה לגוש התיישבות יהודי,
מה שהתחיל כחלום צמח במהירות לסיפור הצלחה אדיר של בנייה, חקלאות ומשפחות שקובעות את עתיד האזור.
כדי שנוכל להמשיך את תנופת העשייה ולקלוט משפחות נוספות אנו חייבים לבסס את המקום לקראת החורף.
יצאנו למבצע קריטי בעלות של מאות אלפי שקלים לסלילת כביש גישה בטוח ומסודר ולהקמת מערכות חשמל סולאריות חזקות.
התשתיות האלו הן החמצן של הגוש, והן אלו שיאפשרו את המשך הפיתוח והשליטה במרחב לדורות קדימה.
הצטרפו אלינו עכשיו, ויחד נבטיח את עתיד ההתיישבות בגוש קנה!👇 גואלים את גוש קנה - Givechak - אברהם ידידיה
גואלים את גוש קנה!!! קוטעים את תכנית ערפאת!! - שריטות ליליות
אבל קמפיינים מהסוג הזה, הם כ"כ בריוניים , וההתנהלות שלהם בלתי נסבלת, ורק בגלל זה עדיף לא לתרום להם.
כן. זה rage bait, אולי אני אסביר בהמשך, רוב הסיכויים שלא
(וזה לפני שדיברנו על קמפיינים של ישיבות וכאלו, שם מי שמנהל את העניין צריך להיות בכלא)
נראה לי שאתה יודע שבתור ילדה נורא אהבתי לקרוא את הסיפורי זוועה שלהם בחוברות התרמה 
הקטע של לקחת יעד, ולהפוך את זה לאישי ומניפולטיבי רגשית. ("תעזור לי, 'אני' התחייבתי" וכאלו)
ראיתי פעם, לפני שהם השתלטו על סמינרים חרדיים, כשהם עוד ניצלו רק דת"ליות חמודות ותמימות, חוברת הדרכה של עזר מציון, עם הסברים מפורטים איך לגרום לאנשים להרגיש לא נעים, ופשוט לא לתת אפשרות להגיד לא.
ובעיקר הקטע של לקבץ נדבות כדרך חיים. שזה באמת דבר הזוי בעיניי. וזה קצת מה שקורה בנושא כרגע
וגם כל הקונספט.
של התרמות מהסוג הזה, ושל לנצל תיכוניסטים (ומטה? עוד קורה בימינו?) לצורך זה.
ראיתי אנשים עם תפיסת עולם קצת יותר מגובשת בנושא שכתבו על זה.
או קורס אצל החמאס. גם להם אסור להגיד לא 😃😃😃😃
מטורף
מעניין אם זה מטלטל קצת את החברה החרדית.
הם פשוט הופכים את זה לאידיאל חדש
אנטישמית
אחרי 30 שעות, לילה טוב...
אני די מרוצה מעצמי נשארתי ער עד עכשיו כדי לישון בלילה ולא ביום...
מפייסבוק? מצד שני הוא לא כתב היום, מצד שלישי אולי כן, @ל המשוגע היחידי וכול השאר זו אינה תסמונת קפיץ... אולי בת דודתה הרחוקה😅
אהמ אהמ, שתיים שלוש, שומעים? שומעים? גם שם מאחורה?
אוקי ידיד ליבנו ומחמל נפשינו, @ל המשוגע היחידי נסע לישיבה שוב, התבקשתי על ידו למסור את רגשותיו החמים (הוא חצי שעה בטרמפיאדה בשמש) לכל אחד ואחד כאן, מגדול ועד קטן...
הוא דורש בשלומכם ומייחל לטובתיכם (ולפיטוריך יש"ע), ומוסר את אהדתו אליכם מרחוק, מי ייתנהו אבר כיונה יעופה הוא פורומה כדוש אומפה נח (אל תנסו להבין גם אני לא הבנתי)
בברכת "כל מקום אשר תדרוך בו כף רגליכם בו לכם נתתיו (ובמיוחד... אתם יודעים), אני הקטן באלפי מנשה, הצעיר במיליוני יהודה, הננס במאות אפריים, הפיצפון בעשרות מתי ראובן, הזעיר במליארדי בני אנוש, העולל בקרינג'יראלדי הנושמים בקוסמוס, הזאטוט בקרב "זאטוטי בני ישראל" (תרגום השבעים שם שם).
אברהם יאיר שטרן.
(וואי למ"ה כל כך הולך להתפדח כשהוא יקרא אתזה
)
הכללית, ושיניתי מעט למען השלום ו,כי בא לי.
התירוצים רק מסבכים אותך עוד יותר
חירטטתי בכוונה בשביל הצחוקים...
בדיחה טובה כן יכולה להשתמש בהגזמה (שאינה אמת טהורה), אבל הגרעין חייב להיות אמת מזוקקת. סיפור תלוש ללא אחיזה במציאות, פשוט לא מפעיל את הטריגר הרגשי שדרוש לצחוק.
ואם ידידך כתב לעת ערב שהוא עדיין במיטה, בעייתי מצידך היה לתאר שהוא בשמש היוקדת…
קח כעיצה מועילה לחיים 👋