מה עשיתי?הרמוניה

הורדתי אפליקציה שאמורים לתרגל בה אנגלית עם אנשים (אני אישית- עם נשים)

מפה לשם אני תקועה בדיון בלתי נגמר עם מישהי למה יהודים לא מאמינים בישו...

אני לא יודעת אם עדיף את זה או את הדיונים למה ישראל מבצעת רצח עם בעזה

שלחי אותה אלי. אסביר לה בדיוק רב.די שרוט
😃 אני אשמח! מה דעתך על ישו?הרמוניה
לא הייתי סומך עליו😅כְּקֶדֶם
פשוטכל קול קן כן

כי יהודים מסרבים להאמין באדם במקום בבורא

למדנו את זה מאבא אברהם ונמרוד(:

תאמין לי זה לא כזה פשוט...הרמוניה

אני אומרת לה שאלוקים לא יכול למות ובטח שלא לסבול וקשה לה להבין את זה. 

זה ההבדל בין צורת הסתכלות יהודית לגוייתקעלעברימבאר
אפילו אם שואלים הרבה חילונים בארץ הם אומרים שבטח הנוצרים חושבים שישו הוא נביא ןלא אל. כי ליהודי זה נשמע נלעג מבסיסו, והוא לא יכןל לקבל את זה שחלק מהעולם המערבי מאמין בדבר כזה
כן, וואו חלק גדולהרמוניה

אבל שתדע שהמסיונרים עושים עבודה רצינית בארץ, ובשנת הקורונה מ15000 יהודיים משיחיים אני חושבת נהיו 30000 (אאלט)

ואחות שלי (בת 16) מכירה נער שהחליט שהוא נוצרי... 

נראה לי יהודים משיחייםקעלעברימבאר
מאמינים שישו היה רק נביא ומשיח ולא אל. והם מאמינים בעם ישראל ובתורה רק כופרים בגמרא ובפירוש חזל ומלעיגים על ת"ח (שזה החטא של ישו עצמו לפי הגמרא). אבל לא בטוח
הם כן מאמינים שהוא גם אל... אבל מאד תומכי ישראלהרמוניה

יש מישהו ישראל בשם אמיר צרפתי שעושה הסברה בעולם אבל מזוית משיחית, הוא יהודי אבל נהיה משיחי (כנראה בעקבות הרבה סיורים שהעביר בכנסיות בארץ) ואת כל החדשות על ישראל הם שומעים שם ממנו

זה לא האוונגליסטים?קעלעברימבאר
זה מאד דומה, אני לא בטוחה מה ההבדל ביניהםהרמוניה

אבדוק באמת 

תשובת gemini:הרמוניה

ההבדל העיקרי בין נוצרים אוונגליסטים ליהודים משיחיים טמון בהגדרת הזהות הדתית שלהם ובגישתם לישו:

נוצרים אוונגליסטים:

• הגדרה: הם זרם בתוך הנצרות הפרוטסטנטית.
  • אמונה: הם מאמינים שישו הוא המשיח ובנו של אלוהים, והם רואים בו את המפתח לישועה. הם מקבלים את הברית הישנה (התנ"ך) והברית החדשה ככתבי קודש.
  • גישה ליהודים: רבים מהאוונגליסטים תומכים מאוד במדינת ישראל ובעם היהודי, מתוך אמונה שהגשמת הנבואות התנ"כיות על שיבת היהודים לארצם תקדם את בואו השני של ישו. עם זאת, חלקם גם רואים בניצור יהודים מטרה דתית.
  • מנהגים: הם מקיימים מנהגים נוצריים, אך לעיתים קרובות משלבים בשיח שלהם התייחסויות לתנ"ך ולמונחים "יהודיים" כדי לחזק את הזיקה ההיסטורית לשורשי הנצרות.

יהודים משיחיים:

• הגדרה עצמית: הם מגדירים את עצמם כיהודים המאמינים בישו כמשיח. הם טוענים שהאמונה בישו אינה סותרת את זהותם היהודית.
  • אמונה בפועל: למעשה, מבחינה תיאולוגית, אמונתם זהה ברוב המכריע לנוצרים אוונגליסטים. הם מקבלים את ישו כאלוהות ומושיע, בדומה לנוצרים.
  • מנהגים חיצוניים: הם נוהגים לאמץ מנהגים יהודיים חיצוניים, כמו כיפה, ציציות, או שימוש במונחים יהודיים, כדי להבליט את זהותם היהודית ולהבדיל עצמם מהנצרות המסורתית. עם זאת, הם אינם שומרים הלכה יהודית (כשרות, שבת כהלכתה) ואינם מקבלים את התורה שבעל פה.
  • יחס ליהדות: היהדות הרבנית רואה בהם נוצרים לכל דבר, ומתייחסת לאמונתם בישו כעבודה זרה וכפירה ביהדות. ארגונים יהודיים מזהירים מפני פעילותם המיסיונרית.
  • מיסיונריות: התנועה המשיחית התפתחה בחלקה מתוך רצון של אוונגליסטים לנצר יהודים, והם אכן נחשבים לתנועה מיסיונרית פעילה.

לסיכום:

ההבדל העיקרי הוא שהיהודים המשיחיים מנסים למצב את עצמם כ"יהודים" המאמינים בישו, בעוד שהנצרות האוונגליסטית היא פשוט זרם נוצרי. בפועל, מבחינה אמונית, הם חולקים את אותם עקרונות יסוד נוצריים לגבי ישו. היהדות המסורתית דוחה לחלוטין את הטענה שהיהודים המשיחיים הם יהודים, ורואה בהם נוצרים לכל דבר ועניין.

לא ידעתיקעלעברימבאר
שהמשיחיים רואים בישו אל, אם כן זה ממש ע"ז
מי חושב את זה? ידוע שהם רואים בו אלוהותפשוט אני..
תעשה סקר בציבור הישראלי ותבדוקקעלעברימבאר
עוד פעם התחלנופשוט אני..

אתה טוען משהו בלי שום הוכחה, ואז שולח את הצד השני להוכיח את הטענה שלך.

כל יהודי יודע שהנוצרים עובדים את ישו, מתפללים לישו, סוגדים לישו, וש''השילוש הקדוש'' כולל את ישו.

יש לנו הרבה נביאים ביהדות, כולל משה רבנו. אנחנו לא מתפללים אליו, לא סוגדים אליו, לא משתחווים לפסלים שלו. 

אין שום דמיון ואין שום סיבה לחשוב שהם רואים בישו נביא.

אלכל קול קן כן

תנסי להראות לה שהאליל שלה הוא שקר(זה יוצר התגוננות), תראי לה למה הבורא הוא אמת

זה ביחדהרמוניה

אם אני מוכיחה שאלוקים אחד ולא אמור להכנס בתוך גוף, ממילא האליל שלה הוא שקר...

ובעצם אחת הטענות שלה זה שאלוקים יכול לעשות הכל כולל זה

אבל אולי יותר חשובקעלעברימבאר
שהיא תאמין בזה שה' לא הפר טת הבחירה בעם ישראל ובתורה. כי לפי חלק מהפוסקים לגוי  מותר לעבוד אלילים בשיתוף עם ה
באמת? לא ידעתיהרמוניה

זה כיוון, תודה

אבל חלק מהפוסקים אוסריםקעלעברימבאר
אז לא יודע מה צריך לפסוק לבני נח(הרב שרקי בספרו להלכה לבני נוח נטה להחמיר, הרב מלמד בפניני הלכה נטה להקל(
אני תמיד מהמחמירים😊הרמוניה

סתם אבל אני אשאף גבוה

לפעמים עדיף להחמיר ליהודי ולהקל לגויקעלעברימבאר
כי בסוף הם לא מחוייבים בתורה
התכוונתי שאני מבחינתי רוצה שהיא לא תעבוד ע"זהרמוניה

מה יצא אחכ? אולי שיתוף אולי באמת אצליח. אבל אני אשאף להכי טוב

כבר עכשיו זה שיתוףקעלעברימבאר
כי היא מאמינה ב ה ובישו ביחד. אבל אולי החמירו יותר בנצרות מבע"ז אחרת כי זה עיוות בשם התנך.  קראתי בדיוק על זה אתמול בפניני הלכה אבל לא זוכר
נכון חחח😅👍הרמוניה
ישר כוח..!הרמוניה
ניסיתי לחפש את המקוםקעלעברימבאר
שהרב שרקי כתב , שם הוא נטה להחמיר, אבל לא מצאתי
בסדר תודההרמוניה
ברגעכל קול קן כן

שאת אומרת שהוא לא יכול להכנס בגוף גם אם זה כדרך רמז זה יגרום לה לבוא כנגד(לדעתי מובן)

אך אם "תסבירי" את הבורא בצורה שמסברת את האוזן, את השתלשלות המאורעות כפי שלמדת עד למתן תורה כולל ההשתללות לראשונים ואחרונים תוכלי 

להעזר במה שהם מלמדים אותנו כמו הרמב"ם כדוג'.

אם זה מעייף מידי בשביל התכתבות עם אדם זה את תמיד יכולה להפנות אותה לסרטונים שבהם רבנים מתנצחים עם אתאיסטים נוצרים וכו' ומוכיחים אותם היטב.

חיים קלים(:

אני הייתי שם דגשקעלעברימבאר
על הבחירה בעם ישראל, ובזה שכשתוב בתנך ש ה לעולם לא יפר בריתו עם ישראל
דעתךכל קול קן כן

ויכול להיות שזה הצעד הנכון

זה דעת הכוזריקעלעברימבאר
מלך כוזרכל קול קן כן

חיפש לדעת אצל מי האמת בכדי לעבוד את הבורא בכוונה ומעשים ראוים

הגויה שואלת(אולי אפילו רוצה בעקיפין) למה יהודים לא עובדים עבודה זרה

לכן הצעתי שאם היא יכולה להוכיח לה שהבורא הוא האלוה האמיתי אז השאלה 

של הגויה כבר לא שאלה

אבל התשובה למה לא לעבוד ע"ז עוברת דרך עם ישראלקעלעברימבאר
אבל היא מעולם לא טענה את זה, זו אולי טענהשל נוצריםהרמוניה

הם איכשהו כן מאמינים בעם ישראל והכל, והם תומכים במדינת ישראל כי הם מאמינים שזו הגשמת הנבואות, אבל יש להם כמה שינויים בדרך שבעיניים שלנו סותרים כמובן

הנוצרים מאמינים ש ה הפר את הברית עם ישראלקעלעברימבאר

זה בסיס הנצרות.

האוונכליסטים תומכים במדינה כי הם מאמינים שבסוף המדינה תתנצר וישו יקום לתחיה בתוך עם ישראל הנוצרי, אבל עדיין הברית עם ישראל הופרה והם כבר לא עם ה והתורה בטלה (טענה שסותרת את הדעה המסורתית בנצרות, שעם ישראל לעולם לא יחזור לארץ, אבל הקמת המדינה אילצה אותם לחשב מסלול מחדש)

אכן הפניתי לסרטוניםהרמוניה
לא מביןכל קול קן כן

(נשלח פעמיים משום מה)

איך מוחקים?

פשוט תערוך ותעשה כמה נקודות במקוםהרמוניה

או תכתוב "נערך"

אי אפשר למחוק

אפשר למחוק אםקעלעברימבאר
מבקשים מהמנהל. אבל עדיף פשוט למחוק את הטקסט ולכצוב במרומו שתי נקודות כזה ..
פשוטקעלעברימבאר
כי היהדות היא אומה ואילו הנצרות היא דת
🤦‍♀️הרמוניה

אתה בכלל רוצה להכניס אותה לשיעורי הרב קוק

אגב יש לה שורשים יהודיים. כמובן. סבתא רבה שלה היתה יהודיה. 

היום הם מפעילים מחנות ודברים של משיחיים מאמיני ישו.

מזכיר לי שפעם באקעלעברימבאר

כומר לרב שרקי ושאל אותו מה המשמעות הדתית של יום העצמאות.

אז הוא ענה לו - ליום העצמאות אין שום משמעות דתית, בדיוק כמו לתפילין ולמצוות אמונה ב ה'. כי היהדות היא אומה ולא דת

האמת לא ככ אוהבת את הטענה הזאת היא מתחמקת...הרמוניה
למה מתחמקת? היא הבהירה לוקעלעברימבאר
שהקדושה בעם ישראל מגיעה מכלל האומה, ושלא יצפה למצוא "בני דת משה" כמו "בני דת ישו"
זה בדיוק מה שהחבר עונה למלך כוזר בכוזריקעלעברימבאר
סליחה זה היה מה המשמעות הדתית של מדינת ישראלקעלעברימבאר
הממ זה יותר מובן..הרמוניה
חחחחחחאני:)))))
הנוצרים מאמיניםקעלעברימבאר

שישו הוא אל, בגלל שהם שמו לב שיש משהו אלוקי בעם ישראל, אבל בגלל שהם החליטו שעם ישראל כבר קדושתו בטלה, אז הם קידשו רק יהודי אחד(ישו). ובגלל שהם היו עובדי אלילים, הם הפכו אותו לאל. כלומר האמונה בישו היא עיוות באמונה באלקיותו של עם ישראל.

גם יעקב לפי המדרש חשש שאחרי מותו יסגדו לו המצרים בתור עבודה זרה, ולכן ביקש לא להקבר במצרים

אוקייהרמוניה

אבל נכון זה קצת באויר, לא משהו שאפשר להגיד

מבחינתה הוא הבן של אלוקים והוא שלח אותו כי הוא הקרבן ובעזרתו החטאים של האנשים נמחלים ורק ככה זוכים לגן עדן ולקשר עם אלוקים בלה בלה

המצחיק הוא שהיא מביאה לי ציטוטים מישעיהו, ממשלי, מתהלים, ומפרשת את זה עקום לחלוטין😏

זה הטענות הנוצריות הקלאסיותקעלעברימבאר
לעוות פסוקים ולטעון מהם הוכחה
נכון...הרמוניה

ויש בזה דברים דומים ומבלבלים אז אנשים נופלים... התרשמתי ממנה שבכנות אכפת לה מהאמת.

הסברתי לה קצת על 7 מצוות בני נח אולי לפחות שתלמד משהו טוב

יצא לכם פעם להתדיין עם אנשים מחו"ל?הרמוניה
כן מלא. זה כיף אבל גם מייאשכְּקֶדֶם
כי רובם סתומים. גם אם תדביק להם תאמת הם ימשיכו בשלהם
חחחהוד444
איזה אפליקציה?אנימה
אני אשמח לשמוע איך זה עובד ואם זה עוזר לאנגלית
לא יודעת אם אני ממליצה על אפ' מהסוג הזההרמוניה

האפליקציות הבאמת טובות זה אלו שעולות קצת

EWA או פלואנטלי

ואם האנגלית שלך ברמה גבוהה את מוזמנת לתרגל איתי 

..אנימה

לא חושבת שהרמה שלי מספיק טובה לשיחה שוטפת.

דווקא יש לי EWA אבל לא יצא לי להשתמש בה חוץ מהספרים, אני לא יודעת איזה עוד דברים יעילים יש בה.

וואלה לא יודעת לאח שלי יש מנוי הוא מבסוט ממשהרמוניה
מענייןאנימה

עכשיו ניסיתי את השיעורים המובנים שלהם וזה ממש גרוע, מחייב אותי להתחיל מהבסיס וגם לא מלמד הכי מוצלח. משחקים זה גם פחות מעניין אותי. אבל מאגר הספרים שלהם מאוד נוח לקריאה ולשמיעה ואני גם נהנתי מזה.

אגב אני בהתחלה השתמשתי קצת בחינמי ואז הוא הציע לי לעשות מנוי בהנחה ב50 לשנה שזה ממש שווה.

וואי כל הכבוד שאת ככה רציניתתהרמוניה

אני לא מבינה באפ' הזאת כדי לעזור...  רק זוכרת שהוא הראה לי סרטונים מצחיקים משם, או שהם מביאים כזה קטעים מסרטים כדי להסביר מילים.

אז בסדר תנסי משהו אחר

תראי לה קטעי שיעורים של הרב טוביה סינגרכְּקֶדֶם
יצא לי לפגוש אותו שבוע שעבר. איש מדהים וצדיק ממש
דיי!!! פגשת אותו?!!! איךךך מהההרמוניה
הייתי משגר להיהודה צדוק

עקיצות מחודדות ביותר פרי מוחי המבריק(והצנוע)

קורא כאן את השרשור הכל סבבה והכלגבר גבעות
ואז חושב על להתחיל להגיד את זה באנגלית... בהצלחה 😂
😅כןןהרמוניהאחרונה
הצילוצדיק יסוד עלום
נשים
למה ככה, אנחנו ממש נחמדות!מבולבלת מאדדדד
חסר לך אם תגיד שלא😈
רק שלמה המלך, שניסה וניסה וניסה 1000 פעמים ולא מצאפ.א.
כתב מה שכתב…

כל שאר העולם (הגברי) מחפש אחר החיבור המשלים, ההדדיות והעומק הרגשי שהנוכחות הנשית מביאה לעולם ולנפש. כמיהה לשותפות אינטימית, בה שני העולמות נפגשים ויוצרים שלם גדול יותר מסך חלקיו

גם גבר הוא אמר שהוא מצא רק אחד לאלף,קעלעברימבאר
אז כנראה זה חיפוש על דברים מסוג שונה
התכוונתי לפסוק מסויים שנאמר על נשיםפ.א.

וּמוֹצֶא אֲנִי מַר מִמָּוֶת אֶת־הָאִשָּׁה אֲשֶׁר־הִיא מְצוֹדִים וַחֲרָמִים לִבָּהּ אֲסוּרִים יָדֶיהָ טוֹב לִפְנֵי הָאֱלֹקים יִמָּלֵט מִמֶּנָּה וְחוֹטֵא יִלָּכֶדבָּהּ: (קהלת פרק ז פסוק כו)

הפשט הכוונה שהוא מוצאקעלעברימבאר

את התאווה לנאוף עם נשים מרה ממוות, כדברי סוף הפסוק "חוטא ילכד בה".

כמו דמות האשה הזרה ממשלי, שמפתה את הפתי לנאוף איתה "לכה נתעלסה באהבים נרווה דודים עד הבוקר. כי אין האיש בביתו צרור הכסף לקח עמו ליום הכסה יבוא ביתו. 

אל תקרב אל פתח ביתה, רגליה יורדות מוות, שאול תמכו צעדיה. כל באיה לא ישובון, ולא ישיגו ארחות חיים... ולמה תשגה בני בזרה, ותחבק חיק נכריה.

שתה נוזלים מים מבורך ונוזלים מתוך בארך. יפוצו מעיינותיך חוצה, ברחובות פלגי מים, ושמח מאשת נעוריך. איילת אהבים ויעלת חן בהאהבתה תשגה תמיד. יהיו לך לבדך ולזרים אין חלק עימך"

(זה גם משל להתרחק מאפיקורסות ולדבוק בתורה. אבל גם כפשוטו - שאדם יהיה נאמן לאשתו ולא ינאף עם זרה)

כי הוא לא הכיר אותי😌🤭מבולבלת מאדדדדאחרונה
מה הפעםהרמוניה
אריק כתב יפה:צדיק יסוד עלום

היי רות

את אמרת שאני עוד לא מוכן

אני חושב על זה הרבה

איך לפעמים אנ'לא רואה את מה שלכולם מאד מובן

אבל איזה עוד מרחק עלי לגחון

עד שגם אני אדע לנחש אשה נכון?

- - - - - - -

קשה להבין אתכן. בחיים שלי לא התגמשתי, הרפיתי, הרגעתי ותוך כדי התמסרתי והייתי יציב בקשר כמו עכשיו. אני ממש לא רוצה להיפרד ממנה

אוו בהצלחה...הרמוניה

בנים ובנות חושבים בראש אחר לגמרי

אולי כדאי ללכת למאמן לחתונהקעלעברימבאר
לא 💁🏻‍♂️צדיק יסוד עלום
כי הגיוני שלא אני הבעיה אלא הןצדיק יסוד עלום
איזה גזלייטינג מכוער זה לחשוב שמי שמתאמץ יותר שהקשר יצליח הוא זה שצריך ללכת לטיפול.
לא אמרתי טיפול אלא אימון. אימון לא עושים כשיש בעיהקעלעברימבאר

שצריך לרפא, אלא לדעת איך לתפקד יותר טוב בקשר זוגי.

לדעתי כל אדם צריך ללכת לאימון זוגי/קאווצ'ינג. שיתן לו כלים.

לעיתים כדי שגבר יבין נפש של אשה טוב שהוא יקבל כלים במסגרת של אימון. כמובן שגם בנות טוב שתלכנה לאימון.

אין מה להפסיד, רק להרוויח מזה.

וגם אם יש לה בעיה ואתה רוצה את הקשר הזה, אימון יכול לעזור לך לגשר על הבעיה ולתת לך כלים איך לעזור לה לרפא את הבעיה שלה , וכמובן טוב שגם היא תלך לאימון (השאלה אם נכון לומר לה). ואולי הבעיה לא אצלך ולא אצלה אלא בקשר ביניכם,ואז אימון יכול לתת כלים לפתור את הבעיה.

בסוף על כל בעיה שלך/שלה , שיח כנה ורגיש ביניכם הוא הכי טוב. ואימון עוזר לך לתת כלים לעצמך לשיח יעיל כזה

ב ד י ו קכְּקֶדֶם
לך לטיפול!צדיק יסוד עלום
🥰
לא יפה להגיד לו את זה הוא בן אדם טוביוני.ו.
ראה תגובתי מעל זוקעלעברימבאר
הי, "מי הבעיה" זה לא גישה בוגרת🤔הרמוניה

מאמצים זה חשוב אבל איך תדע שאתה מתאמץ בכיוון הנכון? 

זה דבר שהרבה פעמים מביא זוגות לתסכול כי כל אחד בטוח שהוא נותן מעצמו מלא והוא באמת נותן רק שהוא מסתכל מהתפיסה שלו וזה בכלל לא מה שהשני צריך ממנו...

אגב, מכירה זוג שהם נשואים והולכים לטיפול זוגי אחת לשנה מבחינתם כמו שעושים טסט לרכב וזה גאוני בעיניי

אם מה שאת מתארת היה הבעיהצדיק יסוד עלום
הייתי רץ כאייל לטיפול זוגי בשמחה ובחפץ לבב
אני חושב שאם אתה מתייחס לזה כ"בעיה"קעלעברימבאר
אז אפשר להתקע.

במקום להתייחס לזה כבעיה שצריך לרפא בטיפול, תתייחס לזה כאתגר שמזמן לך לרכוש כלים לזוגיות טובה יותר

מדוע הנך פדגוג 😑צדיק יסוד עלום

שני אנשים נפגשים. אחד משקיע מאוד בקשר ואחד פסיבי ומשועמם.

האם זו בעיה? האם שני האנשים זקוקים להדרכה ושיפור?

לא יותר הגיוני להגיד שזה לא יפה מצידו/ה של זה שפחות משקיע ושהבחור שיותר השקיע צריך לשמור על עצמו ולא לכלות את רצונו ותקוותיו על אבן שאין לה הופכין?

וכמובן שאם תגיד שעצם ההשקעה יכולה להיות הבעייתית תוסיף שמן למדורת הפדגוגיה. נכון שזה עלול לקרות אבל כרגע זה לא המקרה 💁🏻‍♂️

בפועל היא עברה תהליך עם עצמה והתחזקה. אבל המעמד הזה שבו זה לא הדדי לא פשוט לי.

אימון יכול לתת לך כלים להתמודד עם זה.קעלעברימבאר

אנחנו לא מחפשים "מי פה צודק/אשם בסיפור" , אלא "מה הכלים שניתן לקבל כדי להטיב עם הקשר" כמובן בהנחה שאתה מעוניין בקשר.

וכמובן שיח כנה ורגיש ביניכם על זה הוא הכי טוב. 

כמובן אם אתה מרגיש שהיא ממש מנצלת אותך מתוך רוע לב זה סיפור אחר

חחחהרמוניה

אז לא הבנתי ממך מה הבעיה.

ולמה זה נשמע שאתה היחיד שמתאמץ בקשר...?

לא יודע אם אני היחיד שמתאמץצדיק יסוד עלום

ובבירור אני גם חווה פחד ולחץ מבנות קודמות שההיכרות איתן הלכה בנתיב דומה

שבו להרגשתי הן היו פסיביות ומשועממות ואני הייתי מסור ומשקיע, ובשלב מסוים הן פשוט חתכו

עכשיו זה לא בדיוק ככה והיא טובה מהן בהרבה, אבל הצורך שלי בנוכחות של הצד השני משמעותי. לא כיף להרגיש שהקשר הוא עליי ולא גם עליה. אני מרגיש כאילו היא קרובה ללהחליט להיפרד, ולא יודע לענות לעצמי איך היא תרגיש אם אני אגיד לה שאני רוצה להיפרד. אם היא תהיה אדישה או לא תושפע מזה אין לי כוח להתאמץ עוד. אני חייב לדעת שהיא רואה בי משהו טוב....

נכון...הרמוניה

וואי מבינה ממש את הצורך בהדדיות, זה חובה... 

השאלה אם זה מתפתח לאט... מעניין איך היא רואה את זה. לפעמים הכל טוב חוץ ממשהו אחד קטן שחוסם. אין סיכוי שתדברו על זה? יכולת של זוג לדבר פתוח אחד עם השני זה מרכיב מאד חשוב. 

אני לא באמת חושבת שיש לי משהו לייעץ לך שלא חשבת עליו כבר אבל בכ"ז... ואולי כן הייתי מנסה לקחת עמדה פסיבית יותר ולראות אם זה גורם לה להביע עניין יותר.

🚨אשכול רשמי נא להיכנס🚨 | מכות על כקדםצדיק יסוד עלום

בוקס לצלעות 👊

בבקשה כולם להשתתף 

אתה רשאי להשיב אשצדיק יסוד עלום
יאללה! מצטרף! אגב אני יכול גם במציאותאיגנוטוס פברל
היי! תיזהרר!כְּקֶדֶם

אני אומנם חמדמד אבל אני נושך

ראאררר

הייתי אמור להיות השבת בקמ"שצדיק יסוד עלוםאחרונה
אבל עמסה צרה על חברתה, חברה חבורה לחברבורה, וכו'
חחחחח המתולתל ואני הלכנו מכות לא מזמןכְּקֶדֶם

מצאנו גג ממש מגניב ליד מחנה והשתלטנו עליו בהזדמנות נראה לך יש דיבור על להקים שם את פייט קלאב הירושלמי🥰🤗

אגב, יש משו ס*** יותר מלדמם מהאף?

ברוךכְּקֶדֶם
המבדיל בין קוטג' לטחול
מה הכוונה?צדיק יסוד עלום
השם יודעכְּקֶדֶםאחרונה
הצלנו את ירושלים היוםכְּקֶדֶם
כלומר, הסתרתם לה את השמש והיא עמדה בצל?פצלשי"ת
איךכְּקֶדֶם

בצל יכול לעמוד אם אין לו רגליים?

אכול בצל ושב בצל. אז הוא יושבקעלעברימבאר
פסדרררכְּקֶדֶםאחרונה
אז הןכחת שיש לו טוסיק