האם מותר ליטול ידיים עם מים כבדים?
האם גרעיני אורניום זה קטניות?
האם צנטריפוגות אסורות בשבת משום בורר?
האם לעשר אורניום זה סגולה להעשיר אותו?
האם מותר ליטול ידיים עם מים כבדים?
האם גרעיני אורניום זה קטניות?
האם צנטריפוגות אסורות בשבת משום בורר?
האם לעשר אורניום זה סגולה להעשיר אותו?
-מעיקר הדין מותר, אך חכמים אסרו מחשש שתכבד עליו עבודת היום.
-נחלקו הפוסקים, וחכמי אשכנז החמירו.
-צנטריפוגות נאסרו כל השנה, למעט העוסקים המצוות פיקוח נפש הדוחה שבת.
-כמובן.
אני רואה צבעים איזה מטורףףףףףףףףףףףףףףףף
אני רואה את הצבע של האוויר איזה יפה!!!!!!!!
של צבעים שמתערבבים לכל הצבעים
" אלו צבעים שונים...

זה סיבה מספיק טובה לקנות את המחשב היותר יקר?

מה יותר חשוב? שיהיה לך מחשב מגניב או ההפרק של הכסף שתוציאי עליו?
וזה לגיטימי, לפחות לדעתי😅😅🫠
יש לו צבעים?
כדי שירוץ מהר יותר, בסוף הוא כנב לי את הפרטי אשראי...
לא לא ולא, אין צורך לשלם על מחשב יותר סתם, כמובן שיותר יקר בדר"כ אומר יותר טוב אבל עדיין.... אל תתפתי 
והנבחר הוא כליל המעלות
היפה, הרזה, החכם, החזק, המאובזר, הצבעוני וכמובן היקר.
הוא לא ישראלי, אבל אנחנו נעשה לו קבלת פנים חמה שמהר מאוד הוא ישכח מאיפה הוא בא והוא רק ידע שפה הוא שווה הרבה הרבה יותר.
אנא אחלו לנו הצלחה בדרכנו המשותפת, יש לנו יעדים גדולים לכבוש יחד.
הכי טוב ללכת אחרי הלב🥹
תתחדשיייייייי🥳🥳🥰
מה המפרט הטכני שלו?
העיקר זה שהוא דק, טאצ', קיפול 360 מעלות ואמור להיות עמיד לפחות כמו המחשב הנוכחי.
את מי מעניין השעמום הזה
Processor
Intel® Core™ Ultra 5 322 Processor (LPE-cores up to 3.30 GHz P-cores up to 4.40 GHz)
Operating System
Windows 11 Home 64
Graphic Card
Integrated Intel® Graphics
Memory
16 GB LPDDR5X-7467MT/s (Soldered)
Storage
1 TB SSD M.2 2242 PCIe Gen4 QLC
Camera
5MP RGB+IR with Dual Microphone and Privacy Shutter
Connectivity
WIFI
Wi-Fi 7 2x2 BE 160MHz & Bluetooth® 5.4
Design
Display
14" WUXGA (1920 x 1200), OLED, Glare, Touch, 100%DCI-P3, 400 nits, 60Hz, Glass
Keyboard
Backlit, Luna Grey - English (US)
Color
Luna Grey
ו16gb ram
(שלא מספיק לי אבל את תהני)
איזה כיף
תתחדשי! 😃
"יְהִי נֹעַם ה' אֱלֹהֵינוּ עָלֵינוּ וּמַעֲשֵׂה יָדֵינוּ כּוֹנְנָה עָלֵינוּ"
שהמסך החדש יאיר לך פנים, שהמקלדת תכתוב רק בשורות טובות, ושתזכי לחדש בו דברים נפלאים
(וגם להפרות את הפורום של ערוץ 7 כמובן)
אנימהגואלים את גוש קנה - בולמים את תוכנית ערפאת!
במשך למעלה מ-20 שנה, החזון לחבר את יצהר לעמנואל היה בגדר חלום, אך בשנה האחרונה המציאות השתנתה לחלוטין.
חלוצים נחושים שפרצו אל השטח חוללו מהפכה, והפכו את החלק העליון של נחל קנה לגוש התיישבות יהודי,
מה שהתחיל כחלום צמח במהירות לסיפור הצלחה אדיר של בנייה, חקלאות ומשפחות שקובעות את עתיד האזור.
כדי שנוכל להמשיך את תנופת העשייה ולקלוט משפחות נוספות אנו חייבים לבסס את המקום לקראת החורף.
יצאנו למבצע קריטי בעלות של מאות אלפי שקלים לסלילת כביש גישה בטוח ומסודר ולהקמת מערכות חשמל סולאריות חזקות.
התשתיות האלו הן החמצן של הגוש, והן אלו שיאפשרו את המשך הפיתוח והשליטה במרחב לדורות קדימה.
הצטרפו אלינו עכשיו, ויחד נבטיח את עתיד ההתיישבות בגוש קנה!👇 גואלים את גוש קנה - Givechak - אברהם ידידיה
מותר לשאול ומותר להסביר. אם יש לך תשובה לשאלה לגיטימית, אתה יכול פשוט לענות את התשובה.
וכשאין לך מושג מה מצבי הגופני ובחיים, כמה קשה אני עובד כדי להכניס כסף, וכמה מתוכו אני מפריש לאיגוד החוות, מן הראוי לכל הפחות שאת ההתנשאות והזילזול המיותר תשמור לעצמך. "אני בריה וחברי בריה, אני מלאכתי בעיר והוא מלאכתו בשדה, כשם שהוא אינו מתגדר במלאכתי כך אני איני מתגדר במלאכתו..."
גואלים את גוש קנה!!! קוטעים את תכנית ערפאת!! - שריטות ליליות
אבל קמפיינים מהסוג הזה, הם כ"כ בריוניים , וההתנהלות שלהם בלתי נסבלת, ורק בגלל זה עדיף לא לתרום להם.
כן. זה rage bait, אולי אני אסביר בהמשך, רוב הסיכויים שלא
(וזה לפני שדיברנו על קמפיינים של ישיבות וכאלו, שם מי שמנהל את העניין צריך להיות בכלא)
נראה לי שאתה יודע שבתור ילדה נורא אהבתי לקרוא את הסיפורי זוועה שלהם בחוברות התרמה 
הקטע של לקחת יעד, ולהפוך את זה לאישי ומניפולטיבי רגשית. ("תעזור לי, 'אני' התחייבתי" וכאלו)
ראיתי פעם, לפני שהם השתלטו על סמינרים חרדיים, כשהם עוד ניצלו רק דת"ליות חמודות ותמימות, חוברת הדרכה של עזר מציון, עם הסברים מפורטים איך לגרום לאנשים להרגיש לא נעים, ופשוט לא לתת אפשרות להגיד לא.
ובעיקר הקטע של לקבץ נדבות כדרך חיים. שזה באמת דבר הזוי בעיניי. וזה קצת מה שקורה בנושא כרגע
וגם כל הקונספט.
של התרמות מהסוג הזה, ושל לנצל תיכוניסטים (ומטה? עוד קורה בימינו?) לצורך זה.
ראיתי אנשים עם תפיסת עולם קצת יותר מגובשת בנושא שכתבו על זה.
או קורס אצל החמאס. גם להם אסור להגיד לא 😃😃😃😃
אהמ אהמ, שתיים שלוש, שומעים? שומעים? גם שם מאחורה?
אוקי ידיד ליבנו ומחמל נפשינו, @ל המשוגע היחידי נסע לישיבה שוב, התבקשתי על ידו למסור את רגשותיו החמים (הוא חצי שעה בטרמפיאדה בשמש) לכל אחד ואחד כאן, מגדול ועד קטן...
הוא דורש בשלומכם ומייחל לטובתיכם (ולפיטוריך יש"ע), ומוסר את אהדתו אליכם מרחוק, מי ייתנהו אבר כיונה יעופה הוא פורומה כדוש אומפה נח (אל תנסו להבין גם אני לא הבנתי)
בברכת "כל מקום אשר תדרוך בו כף רגליכם בו לכם נתתיו (ובמיוחד... אתם יודעים), אני הקטן באלפי מנשה, הצעיר במיליוני יהודה, הננס במאות אפריים, הפיצפון בעשרות מתי ראובן, הזעיר במליארדי בני אנוש, העולל בקרינג'יראלדי הנושמים בקוסמוס, הזאטוט בקרב "זאטוטי בני ישראל" (תרגום השבעים שם שם).
אברהם יאיר שטרן.
(וואי למ"ה כל כך הולך להתפדח כשהוא יקרא אתזה
)
הכללית, ושיניתי מעט למען השלום ו,כי בא לי.
התירוצים רק מסבכים אותך עוד יותר
חירטטתי בכוונה בשביל הצחוקים...
בדיחה טובה כן יכולה להשתמש בהגזמה (שאינה אמת טהורה), אבל הגרעין חייב להיות אמת מזוקקת. סיפור תלוש ללא אחיזה במציאות, פשוט לא מפעיל את הטריגר הרגשי שדרוש לצחוק.
ואם ידידך כתב לעת ערב שהוא עדיין במיטה, בעייתי מצידך היה לתאר שהוא בשמש היוקדת…
קח כעיצה מועילה לחיים 👋
לא נורא, מקווה שההריונית המשומדת לפחות תוליד תינוק צדיק שיוסיף ברכה בעולם
בשביל זה צריך לארגן תיק,
בשביל זה צריך לקום,
קפיץבחיים לא כתבו עלי משהו מדויק יותר
צדיק יסוד עלוםאחרונה