זה לא הגיוני כמות היתושים פה, בכל מקום שאני מסתכלת אני רואה יתוש.
פותחת רק את החלונות שיש בהם רשתות, בחדר ילדים הרשת קצת קרועה אז לא פותחת להם חלון, מסכנים, מדליקה מאוורר אבל עדיין חם שם (לפעמים פותחת את החלון בשעות היום כי בכל זאת יש שם פספוסים, החלפת טיטולים וחייב אוורור).
מלבישה את הקטן ארוך בלילה, (שוב מסכן בחדר הלא מאוורר שלו) אבל עדיין הוא נעקץ וכשאני מלבישה קצר אז כולו מכוסה עקיצות עוד יותר.
חומרים נגד יתושים (סנו די ועוד אחד של חברה אחרת) מצאתי רק מעל גיל 12, זה באמת מסוכן לשים לו? (לא שיודעת אם עוזר באמת).
מים עומדים- יש לי צנצנת עם גרין אבוקדו שצומח מה זה יפה, יכול להיות שדוגרים שם יתושים? צנצנת של קפה, לא ענקית ואני מחדשת שם מים כל שלושה ימים בערך (רק מוסיפה, לא מחליפה).
מנורת יתושים- הייתה לנו אחת שלא הרגה אפילו יתוש אחד. הזמנתי חדשה באינטרנט לפני יותר מחודשיים, עוד לא הגיעה...
בקיצור, שום דבר שאני מכירה לא עזר, מה עוד אפשר לעשות?

