אז אני מניקה את השלישיה המתוקה שלי וכיף לי מאוד, ב"ה. בהתחלה כשהיו קטנטנים וקמו מלא היינו בבית של חמי וחמותי והם ישנו איתנו בחדר, אז הנקתי בשכיבה וישנתי והיה סבבה. אחרי שחזרנו הביתה, עדיין קטנטנים, הם איכשהו איזנו שינה מאוד יפה - היו קמים בין פעם לשתיים בלילה, כלומר היו לי חמש הנקות בממוצע בלילה. פלוס זה שפתחו את הפער הגדול מהערב לאמצע הלילה, ככה שידעתי שאני יכולה לצאת מהבית בערב והם לא קמים עד חצות וחצי לפחות.
היום הם בני שמונה חודשים (כרונולוגי, 6.5 מתוקן) ופשוט קמים מלא בשבועות האחרונים! זה לא שהפחתתי הנקות ביום, הם עדיין יונקים כל 2.5-3 שעות, וגם אוכלים בדרך כלל פעמיים ביום מוצקים בין לבין. הם כן פחות מרוכזים בהנקה גם כשזה בחדר שקט בלי הסחות דעת, ומתחילים די מהר לפטפט ולקשקש ונשאר לי לקוות שהם אכלו מספיק, לשכנע אותם פחות עובד... ובפועל אני קמה בלילה המון, לא ישנה כמו בן אדם ופשוט מתפרקת. אין לי בעיה שבעלי יקום להביא להם בקבוק אבל הוא בעצמו פשוט מפורק בתקופה הזו, מתזז המון בימים, וגם כשהוא רוצה לקום הוא הרבה פעמים לא מצליח 😕 אז אני לא יכולה לבנות על זה. אחת מהם גם הפסיקה לקחת מוצץ אז זה בכלל אתגר, אני לא מסתכנת בלנסות להרדים אותה בלי הנקה כי הצרחות מעירות את האחרים בקלות. אבל גם אלה עם המוצץ לרוב לא נרגעים, למרות שברור שהם לא צריכים לאכול בכל הפעמים. הלילה נניח אחת מהן קמה בערך שעה אחרי ההנקה הקודמת שלה, אז פשוט הרמתי אותה והושבתי אותה לידי על הספה (הנקתי את אחותה באותו זמן), וראיתי שהיא מנקרת את השכבתי אותה והיא נרדמה. אבל סתם ככה זה לא קורה.
אני כן אציין שהם עדיין ישנים באמבטיות של העגלות, אנחנו עכשיו בתהליך לארגן להם מיטות אבל זה דורש גם ארגון מחדש של החדר של הגדולים ובעלי עוד לא הגיע לזה.
וזהו, בספטמבר אני חוזרת לעבודה ואם זה ימשיך ככה אין סיכוי שאצליח לעבוד, אני חיה על שעות השינה שאני משלימה בבוקר ואם לא יהיו לי אותן אני לא יודעת בכלל איך אתפקד😕מישהי חוותה משהו דומה? כיוונים שאני לא מכירה ולא חשבתי עליהם?