ב"ה הלידה עברה בשלום ובבריאות. בסה"כ גם התקופה של אחרי הלידה בסדר, בהודיה גדולה על בתינוק המצוק והבריא, על התמיכה והעזרה שאני מקבלת מהמשפחה..
אבל עדיין, לא פשוט, כמה שהתכוונתי לזה, שמעתי, קראתי ואני במודעות גבוהה לכל התופעות של אחרי לידה, לא קל, ואשמח לעצות ממי שעברה את זה-
תחושת הדכדוך שפתאום צפה באמצע היום בלי שום סיבה, רצון עז לבכות..רגישות יתר לכל דבר..
מטפלת בצפון החדש באהבה גדולה וגם בדאגה גדולה שכניראה באה ביחד עם הלידה והעובדה שיש עכשיו יצור קטן שאני צריכה לדאוג לכל צרכיו..
ההנקה- הייתי אצל יועצות. הנקה ומנסה מאןד, עם הזמן יש שיפור אבל עדיין התפוקה של החלב שלי נמוכה למרות כל המאמצים, העצות והנסיונות..כואב לי שאני לא מצליחה לספק לתינוק שלי חלב טבעי ובריא לאורך כל היום..
הזוגיות- פתאום בתקופה שהכי צריך יש תחושת ריחוק, פתאום תמה לה תקופה של זוג, ומרגיש לי כל כך רחוק, משונה, לא מצליחה לייצר קרבה נורמלית, עייפות, ריחוק פיזי, עומס נפשי..
מחשבות על מה יהיה כשאחזור ללימודים והעבודה.. איך מצליחים לתפקד? איך.אצליח להשאיר את התינוק בידיים של מטפלת בגיל כזה קטן??
הכל בבלבלה אחת גדולה..
תודה לאל המשפחה שלי עוזרת לי ותומכת הרבה וחש בי גם אמונה גדולה שהכל יסתדר, עם כל הבלבול, אבל עדיין זקוקה לשמוע ממי שעברה את זה..
תודה >3