קשור לפה,
אני אחרי צבא עם אנגלית בסיסית ממש ממש.
יש רעיונות איך לשפר?
קורסים מומלצים?
מישהו היה ברמה כזאת והצליח לעבור את"הקיר"?
קשור לפה,
אני אחרי צבא עם אנגלית בסיסית ממש ממש.
יש רעיונות איך לשפר?
קורסים מומלצים?
מישהו היה ברמה כזאת והצליח לעבור את"הקיר"?
ותתחיל להקשיב ביוטיוב להרצאות באנגלית של מה שמעניין אותך וכן פודקאסטים בספוטיפיי.
מניסיוני אל תיקח קורסים ואל תשתמש באפליקציות ללימודי שפות, לא מכיר קורס או אפליקציה טובים כמו ספר, וזה גם לא טוב וגם לרוב מאוד יקר.
אם יש לך גם אופציה ליסוע לתקופה למדינה דוברת אנגלית זה הכי טוב כי תהיה חייב להתמודד באנגלית ותספוג אנגלית מכל מקום.
מספרים עם הסטייג'ם הכי נמוכים ותתקדם. יש הרבה לתלמידים והם מעניינים. וגם לעשות אנסינים של בגרות זה טוב.
מישהו למד?.או לומד? או מכיר מישהו שנמצא שם ויכול לספר קצת על המקום?
שואל לגבי תואר ראשון בהוראה (כנראה תנ''ך)
תודה מראש.
היי
רציתי לשאול - ממליצים על קורס הכנה לפסיכומטרי משהו טוב ממש מנסיונכם?
הפסיכומטרי של המדינה.
קורס מקוון חינמי שנמצא באתר קמפוס IL.
הקורס בנוי בצורה מעולה ואיכותית, לומדים את הדברים לפי הסדר, עם שיעורים מוסברים היטב, הרבה תרגול וסימולציות.
אבל צריך לדעת לשבת ללמוד מול המחשב לבד. יש להם גם מסגרות בתשלום של ליווי בכמה מסלולים ואז את יותר מחוייבת לקצב של קבוצה, יש שיעורי זום וגם הדרכות פרטניות.
אבל מפנה אותך להתרשם מזה הפסיכומטרי של המדינה - קורס פסיכומטרי מקיף בחינם | קמפוס IL
אמנם יקר יחסית אבל שווה כל שקל (אם נכנסים לזה ולוקחים את הדברים ברצינות)
אם את צריכה ציון גבוה, צאי מנקודת הנחה שתצטרכי לעשות כמה.
אני עשיתי עם הפסיכו של המדינה ואחכ שיפרתי עם הקורס של מד ג'ניוס שהוא מומלץ מאד בשביל שיפור בציונים גבוהים (650+)
בהצלחה רבה!
שתדע שזה סתם לא נעים
קיבלת מתנה מטורפת מה' זה לא שלך בכלל
תהיה בענווה
למדתי אולי אלפיים שעות בשביל זה
ראוי מאוד להגיד על זה כוחי ועוצם ידי עשה לי את החיל הזה
ולעשות רק מבחן אחד, מאשר לנסות להשקיע אחרי ולעשות כמה
אגב, מי שרוצה אני יכול לעזור לעבור על הפעם הראשונה
כל אחד צריך ציון אחר. כתלות במה רוצה ללמוד ובממוצע הבגרויות.
יש מקצועות שמספיק 550-600
מנגד, לרפואה למשל, גם 720 מומלץ מאוד לשפר כמה שאפשר (גם אם הבגרויות מעל 115)
ולפותחת - כמה את צריכה בערך? כמה זמן וכסף יש לך להשקיע? האם יש לך משמעת עצמית?
בגדול חושבת שמי שיש לו משמעת לגמרי יכול לבד בעזרת הפסיכו של המדינה, ולהשיג ספרים (מסירה/יד2)
אני צריכה באזור ה600 [עוד לא סגורה סופית על המקום לימודים שארצה... אבל 600 אמור להספיק]
האמת שתכננתי להשקיע את השנה הזו בעיקר בפסיכומטרי כי אין לי זמן לעשות כמה... מקווה בעז"ה להצליח בראשון ולכן רציתי לקחת קורס טוב...
והאמת הופתעתי מהמחירים היקרים... ולכן מתלבטת על הפסיכו של המדינה כי הוא בחינם - וגם אם אקנה את התוספות למיניהם הוא יוצא זול משמעותית ממש לעומת קורסים אחרים...
אבל מתלבטת גם לגבי המשמעת העצמית שלי 😉
רוב האנשים צריכים לעשות כמה ומשתפרים לאט לאט
האמת היא שהתלבטתי אם לעשות את הפסיכומטרי במרץ או ביולי...
מצד אחד אם אעשה במרץ אוכל לעשות גם את של יולי במידה ולא אגיע לציון הרצוי...
מצד שני ליולי יהיה לי יותר זמן ללמוד...
לכל הממליצים לעשות בקמפוס IL - עברתם בפעם הראשונה? לכמה הגעתם?
תודה גדולה לכולם!!
אבל אני לא בטוח אם יש את התואר הזה שם
האם מטרת העבודה היא כסף או ניסיון בתחום?
בהנחה שיש לי לימודים + עבודת סטודנט,
ואני מחפשת עוד עבודה קטנה מהצד, השלמת הכנסות..
יכולה להקדיש לזה 5-10 שעות שבועיות
מה לגבי מלגת פרח?
עבודה בחנות כמוכרת?
או אריזה למשלוחים
ולא משמרת שחייבת להיות כמה שעות ברצף.
פרח זה אולי רעיון טוב, תודה
יש אמהות שמחפשות. תפרסמי באזור שלך.
להוציא מהגן\לעזור בבוקר בפיזור לגן. להיות עם הילדים בבית ולסייע בעבודות בית קלות.
מחפשים חונכים וחונכים לילדים של נכי צה"ל
הבנתי שזה בדיוק אותו רעיון של פרח
ראיתי אתמול הצעה לעבודה בנקיון בנק (כפר גנים,פתח תקווה). שעתיים ביום 2800 ש"ח.
אם מתאים לך - זה הטלפון 0505305916
אני בסוף שנה א' והתואר הזה ברובו לא מעניין אותי והוא גם ממש קשה וגורם לי להרגשה שאני פשוט לא טובה, בגלל שכנראה התחום הזה הוא פחות התחום שלי.
מרגישה גם שהוא גם לא יהיה לי שימושי כל כך וחבל לי להשקיע את השנים הקרובות במלא חישובים מתסכלים, לא מעניינים ולא שימושיים.
זהו גמרתי עם ימי התיכון שהייתי לומדת כי "חייב בגרות". לא הגיע הזמן ללמוד משהו שאני אוהבת??
אז תגידו, מכירים לימודי אומנות במסגרת דתית לא קשים מידי עם תעודת הוראה? (אמונה הבנתי שאינטנסיבי ממש).
מבאס,
אבל טוב שיש לך כיוון וזה לגיטימי לגמרי להחליף מקצוע, אחוז מאוד מכובד מחליף בשנה א.
אולי משהו מפה יועיל:
https://www.study.co.il/%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%90%D7%AA-%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%AA/
ולחשוב על לעזוב.
אני ממליצה אם באמת ככה את מרגישה, שזה לא בשבילך ולא מתאים לך, באמת לעזוב. את בדיוק בזמן שיכולה לעזוב אחרי שניסית מספיק זמן והכרת מספיק את המקצוע, ושיכולה למצוא משהו כבר לשנה הבאה.
בתור אחת שעזבה לקראת אמצע שנה שניה ועברה מקצוע, אחרי שהקודם לא התאים לי בכלל ברמה שסבלתי, ועכשיו אני פורחת- זו אחת ההחלטות הטובות שקיבלתי.
ממליצה לא לפחד מזה ולמצוא באמת מה את רוצה.
בהצלחה
יש שתי נקודות. לא טוב, או לא קל.
לימודים הם לא קלים. וגם קשים. אבל אם הם קשים ברמה שאת מרגישה שאין לך אוויר- זו אומר שיכול להיות שזה לא המקצוע בשבילך.
אם לא טוב לך- ולא בגלל משהו זמני שמתרגלים (או משהו שיהיה בכל מקצוע, הרבה שעות לצורך העניין) פשוט מרגישה שלא טוב לך- לדעתי זה אומר שכדאי לעזוב. אל תגיעי למצב שאת קורסת.
ברור שהרבה פחות מתארים יותר עיוניים, אבל זה שריר אחר.
במקום לעשות מלא חישובים מתסכלים, את תצטרכי לצייר/ לעצב/ לעשות חזרות בתאטרון שעות. זה יכול להיות מהנה, אם יש לך משיכה לתחום, אבל זאת עדיין עבודה.
ובתור מישהי שלומדת שם, אני אגיד שהרמה הדתית לא כזאת הרמטית. בעיקרון לא יראו לך דברים לא צנועים במפורש, אבל עדיין רוב המרצים חילוניים והבנות שם לא שיא הדוסיות. במחלקת אומנות המצב בעיקרון הרבה יותר טוב.
אני מחפשת מכינה קדם אקדמאית (אני צריכה להשלים בגרות ולא מעוניינת לעשות פסיכומטרי), למטרת לימודי תואר ראשון בחינוך/ עו"ס..
מכירים? שמעתם? מישהו עשה?
תודה רבה!
זה מה שהיה נכון לפני כך וכך שנים כשביררתי את הענין.
אולי ללמוד באופן עצמאי לבגרות ולגשת דרך בית ספר אם מדובר בבגרות יחידה.
באופן כללי אפשר לברר דרך המקום עצמו שאת רוצה ללמוד שם.
ללימודי עוס, התנאי קבלה יותר רציניים וזה דורש פסיכומטרי עד כמה שידוע לי, אלא אם כן את חרדית ובמקומות חרדים יש תנאי קבלה שונים.