מישהי יכולה להסביר לי איך עובד כל הנושא של "פתיחת תבלינים"?
נניח אני מכינה תבשיל בו מטגנים בצל, ואז מוסיפים עוף לטיגון קצר ואז ירקות, ואז מים, ומכסים עד שמוכן.
אז האם צריך להוסיף את התבלינים לפני שמוסיפה את המים ולערבב עם כל הדברים החמים ולתת להם "להפתח"
או להוסיף את התבלינים אחרי הוספת המים ולערבב אותם עם המים?
האם זה ממש משנה כל העניין הזה?
למשל במתכון הזה כתוב להוסיף תבלינים אחרי הוספת המים מתכון: תבשיל עוף, ירקות ואורז בסיר אחד
האם עדיף לפני הוספת המים?
)
)

