אוף קשה לי ברמות
ממש בקצרה (זה הולך להיות ארוך חחח)
באופן כללי חמותי לא מתה עליי למרות שאני אישה מהממת
באופן כללי היא מתארחת אצל הבנות שלה ואני הכלה היחידה שלה היא מעולם לא התארחה אצלי (וזה בסדר!!! אני גם ככה לא אוהבת אורחים וגם מובן שהקשר עם כלה שונה מקשר של בת - מובן לגמרי)
ממשיכה על הרקע, סיפור מלפני שנה בערך
חמותי אמרה לבת שלה שממש רוצה כבר לבוא להתארח אצלה. הבת אומרת לה עזבי אותי אחרי הפעם הקודמת שהיית וניצלת אותי אני יותר לא מזמינה אותך. ואני כזה בחצי משפט אומרת לה - את תמיד מוזמנת אליי. והיא אומרת ''אלייך אני לא רוצה, אני רוצה ללכת אליה (לבת שלה)''
בסדר נפגעתי קצת, זה יושב לי על הלב אבל ממשיכה הלאה.
שבת אחרונה אנחנו אצלה לליל שבת, היא משתפת אותי שיש לה בשבת שבת חתן. היא מוזמנת לעלייה לתורה בשבת בבוקר אבל הם לא עושים סעודות. כלומר, היא צריכה דירה לארוחות פלוס לינה.
אמרתי לה שאחפש לה דירה ואני אשמח ממש שתבוא אליי לסעודות.
עכשיו כמובן שהיא לא חייבת, אני לא מכריחה. אני מזמינה.
וכלכך באלי שאחרי 10 שנים בהם אני נשואה לבן שלה היא סופסוף תבוא אליי
כן, אני רוצה ואני מזמינה אותה מידי פעם. אם זה בחופש לעל האש
אם זה בחול המועד
שבתות
והיא לא רוצה ושוב זה הכי בסדר שיש
אבל בתוך הלב אני נפגעת, ממש ממש!
כאילו - את מבקשת ממני למצוא לך דירה, אני אחפש אבל אולי כבר יום אחד תבואי אליי???
קנינו בית חדש, עשינו חנוכת הבית רק לצד שלי כי חמותי התחילה עם תירוצים שכן בא לה לא בא לה
לא ברור לי מה הקטע
אני אישה מהממת, אלופה
אני מכינה אוכל יותר טעים משלה (לא אמרתי לה את זה, אל תדאגו חחח)
נכון שאני פחות בסטייל ממך
נכון שאני לא מזריקה בוטוקס למרות שהיא כל הזמן משכנעת אותי לעשות את זה כדי ''לשמר''
נכון שאני אולי אמא פחות טובה ממנה (ככה לדעתה, היא בגישה מאוד קשוחה של פעם ואני פחות)
נכון שהבית שלי לא עובר שיפוץ כל שנתיים כמו שלה
נכון שאני לא מסתובבת עם מגבת על הכתף וכל רגע מעבירה ניגוב ומנסה להעלים שוב ושוב אבק מדומיין
אני לא היא.
אני לא אהיה כמוה אף פעם, אני לא אהיה כמו הבנות שלה
ועדיין אני רוצה שתבואי אליי לכמה דקות.
שוב, הכי הכי בעולם זכותה. אבל עד שיש הזדמנות ויש לך אירוע ליד הבית שלי - אני רוצה שתבואי!
אני רוצה שתראי את הבית היפה שלנו
שתהני פה
אפילו הצעתי שאם בא לה שתביא את האוכל שלה אלינו וככה תחסוך ניקיון בדירה.
אני רוצה שתבוא!!!
זה לא יקרה.
כל-כך מקווה לא להיות חמות כזאת, אכי''ר.
סוף פריקה.