אני לא מאמינה שזה קורה לי
נכנסתי לדירה ואני כל כך לא אוהבת אותה. נגעלת מכל פינה בה למרות שהיא כביכול נקיה עכשיו
הבית מפוצץ ארגזים וכאוס מטורף בכל רחבי הבית.. פשוט יושבת ובוכה הורמונלית בטירוף 😭
בעלת הדירה קמצנית רצח. מתווכחת על כל דבר,אין מזגנים בכל הדירה ואמר שתעשה רק אחרי החגים,עשתה צביעה מזעזעת והשאירה מלא מקומות ממש לא צבועים
נשארו כיריים חשמליות מזעזעות שאני נגעלת ברמותתתתת לבשל בהן ועוד צריכים להשקיע כסף על תנור בילד אין כי היא לא הסכימה לרכוש חדש לדירה, למרות שהקודם התקלקל
בעלי נקרע מהיומיים של המעבר דירה וסידור הדירה הקודמת שזה כולל צבע וכו' וכמובן כל ההעברה
הייתה הרוב עליו כי אני בהריון ובקושי יכולה לעשות משהו . עכשיו הוא מושבת ומחוייב לעבודה כמובן ואני בלי כוחות כי גמרתי את עצמי אתמול
רק יושבת שואלת את עצמי למה עברתי,הייתה לי דירה מהממת שכל כך אהבתי,פשוט האזור ממש לא התאים לנו ואני כן מצליחה לראות את המעלות במעבר שעשינו אבל עדיין כל כך נגעלת מכל דבר כאן ואני בטוחה שעצם ההיריון מחמיר לי את זה ואני לא מצליחה להתמודד עם זה
לא מסוגלת להיות כאן לבד דקה,מרגישה לא טוב נפשית.. המצב של הדירה ממש מדכא אותי
הוצאנו מלא מלא כסף על עצם המעבר לכן לא יכולה לחשוב על לקנות כמה דברים לבית
תיכף חגים ולידה בעזרת ה' וממש קשה לי להיות כאן 😔
והכי שרף לי שהבוקר בעל הדירה הקודמת התקשר לומר על כמה תיקונים שאנחנו צריכים לשלם עליהם כי הייתה לנו דירה חדשה ואמורים להיכנס דיירים והוא רוצה שיהיה להם מושלם . שתבינו איזה בן אדם נשמה. הדגיש שחשוב לו שיהיה להם כיף ונעים להיכנס לדירה שלו...