בלידה השנייה רציתי בשערי צדק, הגעתי במיוחד לפגישה מיוחד עם מיילדת לפני כדי להתכוונן ללידת מים. כשהגעתי אז ביקשתי והם ישר אמרו לאאאא, אין סיכוי.. בלי באמת לבדוק פרטים ועוד. ישר שללו. וזה עיצבן אותי ממש. כנראה לא היה חדר לידה פנוי, כי למרות הייתי בפתיחה 4 לא הכניסו לחדר לידה כי לא היה פנוי.. רק שעה וקצת אחרי כשהייתי בפתיחה 8 והבינו שאני הולכת ללדת הכניסו לחדר לידה..
בקיצור.. לא ממליצה..
בלידה שלישית הגעתי לעין כרם ביקשתי לידת מים וישר אמרו וואי איזה כיף, בטח..
בדקו דברים טכניים של סקירה תקינה, והעמסת סוכר תקינה ונכנסתי.
בלי דולה, רק אני ובעלי.
למים נכנסים החל מפתיחה 6
הייתי בפתיחה 4 כשהגעתי אז נכנסתי למקלחת. אחרי 20 דקות יצאתי והייתי בפתיחה 8.. בנתיים מילאו את האמבטיה
נכנסתי למים, עם החלוק של הבית חולים.
המיילדת הייתה איתי כל הזמן מהרגע שנכנסתי. הייתה גם תומכת עזר שעשתה לי עיסויים בגב (הייתי על הברכיים ונשענתי קדימה על קצה האמבטיה
המיילדת אמרה לי להגיד לה כשאני מרגישה צורך ללחוץ
כשהגיע הצורך לחיצה אחת פקעו לי המים, עוד לחיצה שתיים והראש יצא. המיילדת הכניסה יד והרגישה את הראש והרגישה גם יד, לכן ביקשה ממני להסתובב למין שכיבה כדי שתוכל לראות טוב יותר, הסתובבתי, עוד לחיצה והוא היה בחוץ.
הרמתי אותו אלי והתחיל לבכות..
המים לא מאוד מתלכלכים. יש למיילדת מסננת והיא מוציאה מה שצריך תוך כדי. התמלא דם רק אחרי שחתכו את חבל הטבור.
בעלי החזיק את התינוק ועזרו לי לצאת כדי ללדת את השלייה מחוץ למים על המיטה.
זה לא משנה אם לידה קודמת הייתה עם אפידורל. העיקר שלא ניתוח קיסרי, קרעים משמעותיים או דימום מוגבר אחרי לידה..
אם יש עוד שאלות בכיף..