הערה. יש כאן הזדמנות פז לפתוח דיון על השאלה האם מותר/ראוי לתת מתנה בין גבר לאישה.
אישית, אשמח שאת הדיון נעשה בפורום/שרשור אחר, ואילו כאן נסתפק בזה שמי שהדבר לא ראוי בעיניו/בעיני ההלכה, פשוט לא ימליץ על מתנה כזו.. תודה רבה.
(ובכל זאת רק אציין משפט קטן - האשה אמא "מסורתית", לילדים כמעט בגילי, אני רווק, אז אישית כשזו הסיטואציה יותר נח לי לתת מתנה.. סוג של לתת מתנה "לדודה"(מזל שהיא לא רואה את זה...)).
ולעניין,
עוד מעט, סמוך לראש השנה אני עוזב את מקום העבודה שלי בשנתיים וחצי האחרונות.
העבודה התבצעה בצוות של 3. אז הייתי שמח לתת מתנת פרידה לבוס שלי(גבר) ולאישה שעבדה איתנו בצוות.
אני יודע שאפשר לקנות עט יוקרתי או משהו למשרד, אולי תפתיעו אותי בדוגמאות שלכם אבל אישית פחות התלהבתי מזה.
הקדמתי שאני כן חושב לתת מתנה גם לאשה. אבל כמובן שגם אני לא מעלה בדעתי לקנות משהו כמו בושם או פרחים...
חשבתי אולי על מתנה פחות אישית כמו משהו לבית, אבל מאיפה לי לדעת מה היא צריכה לבית.. אגב אני גם בלי רכב החודש, אז זה עוד קצת כאב ראש איך לסחוב וכו..
וכנל לגבי הבוס שלי, אין לי שמץ מה אפשר לקנות.
אולי למישהו יש רעיון לאיך אפשר לדעת/לגלות מה הם ישמחו לקבל מבלי לשאול ישירות כמובן..
נ"ב, לשתיהם ב"ה יש ילדים, אז כן נראלי שאצרף איזה שוקולד עבורם(עבור הילדים שלהם) אבל מחפש כאמור רעיון למתנה..
תודה רבה..