אני איתך ממש על הנעליים ידי!! גם נראה לי לא בריא לרגל..
קניתי עכשיו לקטנה שלי נעלי שבת מתוקות בטו גו בסוף עונה, 30₪
והגדול שלי עדיין לא חייב נעלי ספורט אבל כנראה במהלך החורף הוא כבר כן יצטרך(והוא בבית ספר אז חייבים.. בגן יכול להיות שהייתי אומרת שטוב ילך עם בלנדסטון/מגפיים כמה חודשים) והיה גם ב30₪ אז כבר קניתי לו את המידה הבאה וזה יחכה.. כי זה לגמרי שווה לי
כנל טייצים שקניתי לקטנה בפוקס השבוע.. זה הסוף של סופעונה וכנראה הייתי צריכה לקנות לה יותר מוקדם בסופעונה כי כבר לא נשאר הרבה.. ועדיין שילמתי סביבות 10₪ לפריט, במידה שתתאים לה לשנה הבאה וזה ממש נחת שיש לי את זה בשבילה..
לגדול אני כבר פחות מוצאת ביד 2 לצערי כי הוא במידה שמכנסיים כבר פחות מוצאות את עצמן שורדות.. גם מה שעובר אצלו לרוב מקבל חורים בברכיים באיזשהו שלב.. אבל הנה עשיתי סדר השבוע מה יש לי בשבילו שקניתי בסוף החורף לעונת מעבר הנוכחית, וב"ה נראה שחוץ ממכנסי שבת שהוא כן לבש ארוך גם בקיץ, בגדול הוא מסודר..
לקטנה אני מקבלת מ2 חברות טובות שמלבישות מהמם שזה ממש כיף
משפחה באמת אין לי רלוונטית לזה(זה או שלא הטעם שלי או שאין להן מידות רלוונטיות או שיש להן עוד בת אז הן לא מוסרות..הגיוני)
ומה שלא באמת קונה סופעונה וכאלה.. משתדלת.. וגם זה תלוי כמה אני שרוטה בסוף.
תכלס אני כן צריכה לקנות לה עוד טייצים ארוכים ומבאס אותי שיצא שאין לה כמעט שמלות ארוכות וזה מה שאני הכי אוהבת להלביש אז ישמצב שאחפש שמלות חמודות גם אם זה קצת יקר יותר.. אבל זו כבר ברמת הבחירה שלי במה וכמה להשקיע, יש לה דיי מספיק בגדי גוף צבעוניים שנראים סבבה..
אולי יש לך חברות בסביבה שישמחו שתמסרי להן מה שקטן אצלך וימסרו לך מה שקטן אצלן?
לא כתבתי סכומים שהוצאתי כי זה פחות רלוונטי בעיני..