נושא שיושב עליי כבר הרבה זמן ואני מרגישה שאני לא מצליחה להתמודד איתו מספיק טוב, אז פונה לנשים החכמות והצדיקות שכאן לעצות. פתחתי ניק חדש ומטשטשת קצת פרטים כי מעדיפה שלא יזהו...
ב"ה ב"ה יש לי 2 ילדים מתוקים שהגיע לעולם אחרי מסע שלא היה ארוך נורא אבל כן דרש כוחות פיזים ונפשיים. אני שמחה בהם מאוד! ולרוב מצליחה להיות מאושרת בחלקי, למרות שחיה בסביבה דוסית- ולחברות שלי יש כבר פי שניים ילדים ולפעמים זה לא פשוט.
אבל. יש מישהי אחת שכל פעם מחדש לוחצת לי על הנקודה הכואבת שיש בתוכי, זאת שלא מצליחה להשלים עם המצב ושכמו ילדה קטנה שואלת "למה דווקא אני"? למה לנו קשה להביא ילדים לעולם ואצל אחרים זה הולך כל כך בקלות? וכל התהיות הכואבות שאני מניחה שמי שחוותה יודעת במה מדובר.
אותה אחת היא בת דודה קרובה מאוד )כך שלהתרחק/ לנתק קשר לא רלוונטי). זה כמובן לא באשמתה שהיא מביאה לעולם ילד אחרי ילד בקצב מסחרר.. וככל הנראה זה לא היה מפריע לי ולהפך- הייתי שמחה בשמחתה, כי כאמור, היא קרובה ואהובה מאוד. אבל בגלל שאצלי יש קושי- כל פעם שאני פוגשת אותה בהריון, אחרי לידה, או סתם עם חבורה שהולכת וגדלה- זה קשה לי. ומה שקשה לי במיוחד זו הקנאה. קשה לי עם זה שאני מסוגלת לקנא ככה, אתן מצליחות להבין? אני תופסת מעצמי אחת שדי בסדר בעניינים של בן אדם לחברו וקשה לי עם התחושות שעולות אצלי כשאני פוגשת אותה. קשה לי שאני כבר לא מתרגשת כשהיא יולדת, שאני לא רוצה להגיע לברית. קשה לי עם זה שקשה לי... רוצה לשמוח איתה באמת, להצליח להתעניין ולעזור בלי שהלב שלי יתכווץ. רוצה לשמוח במה שיש לי באמת ולהאמין שזה הכי מדויק ונכון.
יצא ארוך.. אבל אשמח באמת לכל עצה ותובנה כי אני מרגישה קצת תקועה בנקודה הזאת. ותודה מראש למי שקראה ולמי שתענה!