בגלל שאתה כל כך מוצלח, מוכשר, ומשפיע
במה שאתה עושה ובמה שאתה מאמין בו,
עד שדרך ההתמודדות היחידה שנשארה לאוייבים שלך היא לרצוח אותך.
בגלל שאתה כל כך מוצלח, מוכשר, ומשפיע
במה שאתה עושה ובמה שאתה מאמין בו,
עד שדרך ההתמודדות היחידה שנשארה לאוייבים שלך היא לרצוח אותך.
הרטוריקה של הדיבייטר הג'ינג'י היתה מאוד מלודרמטית ובעיני עם הרבה בעיות ביושרה אינטלקטואלית עוד לפני הפאנצ'ליין של צ'ארלי.
תרבות דיון זה דבר ככ קריטי ולהרגשתי תרבות דיון נמוכה צריכה לעורר זהות כמעט מיידית לסט ערכים וחשיבה נמוכים.
מה גם שהקהל היה מוטה בטירוףףף :/
-----
אכן אבידה כבדה ואדם זהב. בתור מעריץ של הגותה של איין ראנד זה מרגיש כמעט כמו נבואה שמגשימה את עצמה.
(((((למרות שעוד לא ידוע מה היו מניעי הרוצח)))))
בסרטון רואים יפה מאד את ההתנהלות של השמאל.
כשאין להם מה לענות(מה שקורה לעיתים תכופות ומאד בקלות) הם עוברים לסתימת פיות במקרה הזה זו הייתה דמגוגיה מביכה מצד הג'ינג'י המכוער הזה.
זה קורה במערכת המשפט ובעצם בכל מקום שהשמאל שולט..
גם הרצח של קירק זה סתימת פיות כדי לא להתמודד עם האמת. עצוב מאד שלפחות חצי מהעולם נמצא במצב במוסרי העקום הזה, וגם חלק לא מבוטל מעם ישראל.
זה מתסכל כל כך
ללכת אחרי הבעל? (בדיחה)

תקשיב מאז שדיברתי איתך כל הפילוסופים שאני מכיר כאילו נמשכים אליי כדי לסבך לי את החיים עוד יותר, שלשום ביקרתי חברים שלי, ואחד מהם צד אותי לשיחה רציונאלית ארוכה והתברר שגם הוא פילוסוף רציני, פלאות גדול
יש אנשים הרבה הרבה הרבה יותר חכמים ממני שאין מילה אחרת שיאותה להם מאשר אהבל.
בתורה חכם הוא "חכם לב", שהמחקר האינטלקטואלי שלו מחובר לרצון ולעולם הפנימי שלו. "עצל חכם בעיניו משבעה משיבי טעם" - זה לא מעניין להתפלמס ולדון מצאת החמה עד צאת הנשמה על דיוני דיונים, מה שנקרא "דיון מוח אחד גדול".
מעניין פי אלף שאדם שואל: "אחי איך נהיים שמחים" או "איפה יש את האיכויות הטובות בחיים". כל השאר הבל ורעות רוח
ימח שם עראפתאז בדקתי מה כל המילים, ל"ע
הזכיר לי ניק אחר פה..
ולא
רוץ שמוליק! בלשון זכר
ואף אחד לא מדבר על המתחזה לאורית סטרוק

כן. זה לא אמור להצחיק אתכם, זה כאן סתם כדי לשמור
- למה כ"כ הרבה אנשים עברתו שמות?
"כי בן גוריון הכריח אותם. וזה מעולה שהוא עשה את זה. ככה צריך"
"כן! אם הוא לא היה עושה את זה אז שם המשפחה שלנו היה... ... ..."

מישהו שעברית את סגל לדבר לא קשור וכך אף אחד לא יודע שהוא לוי.
וכן לקגן לוין וכדומה
2. מה יש לעברת בסגל?
3. למה צריכים לדעת שהוא לוי?
שהוא עברת לשם שלא שקשור ללויים.
3. זה גאווה לאומית שאדם נושא את שמו כבן שבט לוי. ועדיף שם לועזי שמציין שאתה לוי או כהן או מבית דוד, מאשר שם עברי סתמי
משהאחרונהלפני שנולדתי
אני נגד המונח יום העצמאות,
זה מונח ציויני מדי, והמילה עצמאות היא כלל לא בעברית, אלא מילה שהומצאה על ידי אליעזר בן יהודה הרשע
על אתר משמע שזה הלל בברכה לדורות באות ויום, כי רשי אומר "כדוגמת חנוכה"