קחו סיר גדול, הניחו על האש בחום 6 ושפכו שמן עד שיכסה את כל הקרקעית.
שימו כורכום ופפריקה ומלח קצת מכל דבר.
חתכו 2 גמבות ו2 פלפלים חריפים ושתפו כדי להוציא את הגרעינים והחלקים הלבנים.
שימו אותם בסיר ותכסו אותו.
לקחו פטרוזיליה והפרידו את העלים מהגבעולים, שימו בקערת רשת ושטפו אותם.
לקחו פחית שימורים של רסק עגבניות ושימו בסיר.
מייד אחרי זה שימו את הפטרוזליה.
ערבבו את כל הסיר.
חתכו את הדגים לשניים, והניחו אותם בשורה אחד אחרי השני עומדים בסיר, אם אין מקום אפשר לשים בצדדים.
קחו קצת רוטב עם כף ושפחו על הדגים.
תנו לזה להתבשל במשך 15 דקות נוספות ואז כבו את הגז.
יש לכם דג מושט נהדר לשבת!
)
)

