כותבת מאנונימי כי לא רוצה שיזהו.
שכנים בבניין עם ילד חמוד מתבגר החליטו להקים בשטח ציבורי של הבניין פינת חי. נכון לעכשיו הם הביאו 2 עיזים, תרנגולים תוכים וארנבות. אני מסכימה שמדובר באחלה תעסוקה לילדים. הבעיה היא הריח - יש סירחון מהחיות המרפסת שלי ממוקמת ממש מעל האטרקציה. עם כל הרצון הטוב אני לא רוצה שהבניין שלי יהווה מוקד עלייה לרגל לעוד קצת התעללות בחיות אומללות. העיזים מחוברות לחבל באורך מטר. הארנבות שוכבות כל היום בלי כח לזוז. בזמן האוכל מרימים אותם כדי שיבואו לאכול (מרימים מהקרניים, חשוב לציין). התרנגולות מרעישות בכל בוקר עם הקוקוריקו המסורתי. ביצים מנופצות. הכל מגעיל עצוב וכואב. מצד אחד אני מבינה ומעריכה את האמא לילד המתבגר שכלכך משקיעה בילד שלה. מצד שני - הסירחון הבלאגן הכאב שיש לחיות האלה בעיניים - עצוב לי. בהמשך לשיחתי עם הועד בית היא ניסתה לדבר עם הדייר הרלוונטי ללא הצלחה. שלחתי כבר לפני מספר ימים פנייה למוקד העירוני ולא חל שינוי. אני מתלבטת אם לפנות הלאה לאיזה ארגון למען החיות. מעבר לרצון שלי לחיים שפויים אני לא רוצה להיות השכנה המעצבנת הזאת שלא מפרגנת להם פינת חי. ועדיין - אני רוצה לפרגן אבל לא על חשבון הפגיעה באיכות חיים שלי.
מה אומרות?