אז ככה- בגדול, יצאתי להרבה בתי מלון בשנים האחרונות .. "הרבה" .. 2-3 .. אבל זה היה עם המשפחה.
עכשיו אני רוצה קצת שקט מהמשפחה 😄 🤔.. אז אני פשוט מזמין לבד.
בקיצור, התלבטתי בין מלון בארץ לבין חו"ל . כמובן שכשאופציית חו"ל הועלתה במחשבתי, נזכרתי שאני לא כל כך יודע אנגלית ברמה טובה.. למעשה די בסיסית A2 נדמה לי.
ותהיתי איך אני יסתדר במצב כזה. אז פשוט עלה לי רעיון לנסוע עם "מנו ספנות" .. נסעתי איתם כשהייתי בן 12 עם ההורים. היה כיף. זכור לי רק תמונות בודדות בזיכרון כי אחרי הכל עברו הרבה שנים בנהר מאז..או יותר נכון בים. בקיצור- ההיתרונות הם ברורים: צוות ברובו ישראלי.. יש סיורים מודרכים במקומות שעוגנים בהם.. נשמע סבבה. אבל אז בא כל הקטע של לדאוג לדרכון.. לנסות להסתדר בזמן החופשי שם במקרה שאתה לא רוצה לנצל רק את הסיורים בתשלום שמוצעים בנפרד ממחיר החופשה .. בקיצור בלאגן. אז חזרתי לאילת בלית ברירה. ובתכלס זה אותם מחירים פחות או יותר.. (3 לילות) .. באונייה למשל אתה משלם על אינטרנט וויפי סכום מסוים תלוי כמה ג'יג'ה אתה דורש.. (אין קליטה בלב ים אז זה או זה.. או לחכות שתעגון בנמל בחו"ל.. ואז.. תשתמש בחבילת חו"ל שרכשת בחברה שלך ..)
בקיצור, מה הייתם עושים בסיטואציה כזו? אילת? או חו"ל ?.. חשבתי אפילו ללכת למלון של רמי לוי הזה בקפריסין שפתחו, זה אומנם כשר.. אבל אז עלתה כמובן בעיית הצניעות.. בריכה.. חדרים שמשקיפים ישר לבריכה וכדומה.. אף על פי שיש שם חדר עם בריכה פרטית שזה שווה מאוד. בקיצור, לא יודע.
מה אתם ממליצים לי לבחור כרגע? קצת מוזר לשאול את כל זה לאחר כל עונת הרחצה ושכולם מסיימים את החופשות שלהם בבית מלון בתקופה של החופש וכדומה..
אבל ככה זה, מגיע רגע שאתה צריך חופש.. ולא נסעתי כאמור לחופש לפני כן. .. וחוץ מיזה אני לא המוזר היחיד, יש אנשים שיוצאים לחופשה גם בחורף. ...לא?
יאלה תנו לי כיוונים והמלצות. (בבקשה 🫤) ..