אשמח שהילדים שלי ייחשפו להורים אוהבים.
ההורים שלי מבוגרים (מאוד, לפחות לפי איך שאמא לאחרונה מזדקנת) והם עד היום נוגעים אחד השני. זה הדבר הכי יפה שיש. לא נוגעים בקטע מיני וגם לא בגילוי חיבה היסטרי ברמה של נשיקה. כן ליטוף מניחים יד בקטנה וכאלה. צוחקים ביניהם שהשני נראה טוב ורק שלא יידלקו עליו.ה ברחוב למרות שהם ממש מבוגרים, קרוב ל 80 עד 120 בבריאות איתנה!
בכל מקרה לענייננו, אז כן אני בעד זה שהילדים יראו את זה בבית בדיוק כמו שהיה אצל ההורים שלי,
מגע של חיבה בחיים לא אעשה ברחוב כמו שכתבת יש בזה גם משהו מגעיל. כן מסיבה את תשומת ליבו בטפיחה, באוטו אני יותר חופשיה אבל לא במגע היסטרי, ממש בקטנה
אם ארצה לצפות בסצנה אינטימית אבחר לראות את זה בסרט ולא על אנשים שיושבים לידי באוטובוס / שולחן שבת אצל ההורים וכדומה
מעניין אם כל המתמזמזים למיניהם יודעים כמה זה מגעיל אחרים..
לגבי שאלת @מתואמת סביב הצילומים בחתונה,
שאלה טובה. אני חושבת שבקרב הדור הצעיר (לא שאת מבוגרת, חלילה)
דווקא סביב הצעירות יותר התהפכו היוצרות ולהיות אסורים הפך לביטוי גנאי
אני חושבת שהמשחק הזה שמנסים לשחק אותה בפוזה מותרים זה הרע במיעוטו.
הניסיון הזה בלעמוד מול כל המשפחה שרואים אותך נעמדת וכולם מוציאים עלייך עיניים, הדבר האחרון שאני רוצה זה לרמוז להם אם אני מותרת או אסורה
יש כלכך הרבה ניסיונות היום וזה שמתעסקים בזה מדהים בעיניי - מדהים שהנשים מקפידות על ההלכות
(ולא למשל איך ששמעתי מגיסתי פעם - בורא עולם יסלח לי על כמה תמונות בחתונה למרות שאנחנו אסורים ובואי נגיד בעדינות שמגע וחיבה היו שם)
אני רואה אצלנו במשפחה בלי עין הרע הרבה נשואים,
ככל שהזוג מבוגר יותר נראה שפחות מזיז להם כל הטירוף הזה
לעומת זאת ככל שהזוג צעיר יותר כמה התעסקות יש בזה
בפוזה בעמידה
בישיבה בשולחן, תמיד ביחד כי חלילה לשבת בהפרדה 10 דקות מדובר ממש בהתאבדות זוגית כאילו יאללה תזרמו
לא שאני מגידרה את עצמי כזוג מבוגר חחח ממש ממש לא,
עד 5 שנות נישואין שלי היו 4 חתונות בצד של בעלי. 3 חתונות היינו אסורים, חתונה אחת היינו מותרים וטבלתי לפני החתונה, מאפרת פאנית והגעתי בול בחופה
בכל מקרה כל חתונה היה לי קשה מבאס וזה
כיום? שיגידו תודה שהגעתי
מותרים אסורים יאללה שטויות
מאחרת באלגנטיות וחוסכת את חוויית התמונות
ואם הצלם או המשפחה ממש מתעקשים דופקים תמונה עם הילדים סתם באמצע האולם אפילו לא ברקע וממשיכים הלאה