מאנונימי כי כבר שיתפתי כמה וכמה
אז ברור לי שההורמונים של תשיעי מעלים לי את העצבים חחח
אחרי התלבטות החלטתי להזמין ארון כתר בשביל חדר הילדים כי אנחנו בשכירות וכנראה נעבור דירה אז יחסית יחזיק מעמד ובע"ה בבית החדש נעביר למרפסת ואקנה אחד יפה.
עכשיו הזמנתי מאתר ( לא של כתר, משהו אחר ) שילמתי יותר בשביל משלח מהיר של 4 ימים. ביום הרביעי כשעדיין לא יצרו קשר שלחתי מייל אמרו לי שהם לא יכולים לספק לי מהר והם יחזירו לי את ההפרש של משלח מהיר ושישלחו. מעצבן, בסדר.
ביום ה7 סוף סוף מקבלת sms שהמשלח בדרך ושמו מספר בניין הלא נכון ( בדקתי בהזמנה - אני הזנתי נכון ), לא הצלחתי לשנות ואז הייתי צריכה לספוג את הצעקות של הנהג העצבני - מעצבן, בסדר.
ואז אני מגלה שלחו לי את הארון הלא נכון!!!
טוב מנסה להתקשר, אין מענה, נחזור אלייך וכו'
איףףף
שולחת מייל שיתקשרו אליי ועונים לי דרך המייל שהם בודקים מול כתר
תתקשרו כברררר
אחרי נדנודים, ושכתבתי להם שפשוט יחזירו לי את הכסף ושתאספו את הארון הוא מתקשר, לא מתנצל לא כלום אומר לי שזה רק דלתות שונות והוא ישלח לי תוך 7 ימי עסקים ויחזיר לי את דמי המשלוח ( שכבר הובטח לי לפני שבוע )
ברור שהבוקר אין כלום שלחתי מייל של נוו מה קורה
עונים לי : "אל תדאגי, אני יטפל בזה "😤
הגבתי שפשוט יבטל לי וזהו ושוב מתקשרים הפעם לא הייתי נחמדה והוא מתחיל לטעון שביטול ייקח 7 ימי עסקים ושגם לשלח לי דלת יקח 7 ימי עסקים
ואמר שיחזור עליי עוד שעתיים עם עדכון
הייתם מבטלים ? בעלי חושב שאני מגזימה ? משהי אמרה לי להתקשר לחברת אשראי ולבטל
איףףף ועוד לא באמת רציתי כתר סתם כי זה היה הגיוני בגלל המעבר אבל עכשיו אני עצבנית ורוצה כבר ארון אחר 😅
ובגלל הוא לא עומד במילה שלו ואיך אני אמורה לדעת מתי זה יקרה וזה מעצבן אותי אני ממש לא הסוג שמתלונן בשירות לקוחות אבל הגזימווו
זהו, פרקתי
אשמח לדעת מה הייתן עושות