התלבטות
הציעו לי עבודה נוספת, מעניינת, פעם בשבוע
למה כן?
התפתחות מקצועית
שליחות
משהו שאני טובה בו ואוהבת לעשות
עוד הכנסה חודשית נחמדה
למה לא?
כי אני עמוסה גם ככה
כי זה תחום שבעלי היה רוצה לעבוד בו אבל בפועל מקבל רגליים קרות למרות שהוא לדעתי מסוגל (זה דורש כישורים שהוא לא התנסה בהם כמעט עד עכשיו)
כי גם ככה אני מכניסה יותר כסף לתקציב המשפחתי, בפער. אנחנו לא מדברים על זה, זה התחיל מזה שהוא היה אברך ואני עבדתי בשתי עבודות במקביל בכיף ובאהבה.
ואז הוא יצא מהישיבה ועבד שנה אחת, הרווחנו פחות או יותר אותו דבר
ואז הוא התחיל ללמוד, ובמקביל התחילה המלחמה אז מילואים ארוכים. עבד תוך כדי ב'ה אבל ההכנסה היא בערך חצי משלי. ומה שהיה סוג של עסק קטן עצמאי לאורך השנים ממש אפס הכנסות כי עם המילואים אי אפשר לתחזק את העסק.
בקיצוווור הוא ממש אוהב ללמוד ושנינו סבבה רוב הזמן עם המצב הכלכלי. כן זו נקודה כאובה שלא מדברים עליה זה שבפועל אני גם מכניסה יותר וגם עובדת במשהו יותר נחשב וגם עם הילדים בפועל כי היא עובד בבקרים ואחרי הצהריים קצת בבית ורוב הצהריים לומד תורה או את הלימודים באוניברסיטה..... ומה שמחזק אותו זה שאחרי הלימודים בע'ה הוא ירוויח הרבה יותר ואז אני אוכל להוריד אחוזי משרה ולהיות יותר בנחת..
מפה לשם אני באמת מתלבטת
קצת מתביישת לספר לו שהציעו לי את זה למרות שברור לי שהוא ישמח עבורי, זו באמת הזדמנות מקצועית ןאישית מעניינת
אבל נשמע לי שזה ממש ידרוך לו על שתי יבלות משמעותיות.
מתלבטת כמה לתת לזה מקום וכמה להגיד יאללה זה מה יש, הוא ישמח איתי, ואם לא (בטח לא יגיד אבל אולי יתחמץ לו הלב..) אז זה עבודה שלו
ואני שמה בצד את המחשבות אם מעמיסה על עצמי יותר מידי ולמה
מה אתן אומרות?
אשמח ממש לכיווני מחשבה נוספים
ואמרתי לעצמי שלא ניתן יותר את הבית לשבת... ואז די מיד אחר כך הגיעה הקורונה, והפסקנו לנסוע לשבתות כמעט לגמרי, וככה מימשתי את ההבטחה שלי🙈 וכשכן נתנו נעלנו את החדר...)
.