הבן שלי בן שנתיים בשבועות האחרונות לא ישן לפני 9 וחצי בערב, הבנתי שכנראה זה קשור לשנצ במעון, אז הלכתי לראות מתי משכיבים אותם לישון וראיתי ש11:45 הם כבר שמות אותם על המזרונים למרות שכתוב בלוז שהם מתכוננים לשינה מ12:00-12:45 ורק ב12:45 ישנים. דיברתי עם המנהלת של המעון והיא אמרה לי שמ12 עד 2 היא מסכימה שהם ישנו וככה זה בכל המעונות, ושאין מה לעשות הרבה הורים התלוננו לפני והרבה יתלוננו אחרי. אז ביקשתי ממנה שלא ישכיבו אותם לישון לפני ושיעירו אותם באמת ב14:00 ולא ימרחו את זה כי זה דופק לי את הלילה, יש לי גם ניו בורן שכל הלילה קם ואין לי יום ואין לי לילה. היא אמרה שהיא תדאג לזה.
היום הייתי באיזור אז הלכתי ב2 וחצי לראות איך הבן שלי מסתדר ואם הוא התעורר וראיתי שכולם עוד ישנים!! הייתי בהלם מגודל הצפצוף של המנהלת שדיברתי איתה לפני 3 ימים ואמרה שהיא דואגת לזה ושזה לא יקרה שהם ישנו מעבר לשעות. הסברתי למטפלות שזה לא סבבה לי שהבן שלי עדיין ישן כי זה דופק לי את הלילה וכו וכו, הם אמרו שהמנהלת כבר דיברה איתם על זה-סואו??למה אתם לא מבצעות את זה?
אני מאמינה שעד שהם מתעוררים לבד באיזור 3 הן לא מעירות אותם, וזה מעצבן אותי ממש ממש!אין לי זמן לנשום,ויוצא שאני מתוסכלת על הבן שלי שלא נרדם בזמן,לוקח לו שעות להירדם ורק רוצה לרדת מהמיטה לשחק, למרות שזה בכלל לא אשמתו.
מה הייתן עושות?
חשבתי ללכת עוד פעם ולראות ואם אני אראה שהן עדיין מצפצפות עלי אז אפנה שוב למנהלת, אני פשוט ממש חוששת שזה יגרום להם לשנוא אותי ואת הילד שלי בעיקר, לא רוצה שהוא יקבל יחס פחות אוהב בגלל זה..

פשוט לא תמיד יש לי מה להגיב..