אנונימי כי לא רוצה שיקשרו לניק שלי את האזור
מתלבטת על בית חולים ללדת בו בין מאיר, בילינסון, איכילוב ושיבא ואשמח ממש לשמוע מחוויות של נשים שילדו שם.
חשוב לי מקום לא מאד עמוס ושההמתנה במיון לא תרגיש כאילו זה ניסוי בהזדקנות. פעם הייתי במיון בבילינסון היו אולי עוד 2 או 3 נשים ובשלבים מסוימים הייתי לבד, ועדיין כל התהליך מההגעה ועד לאשפוז כלל המתנה של כמה שעות טובות, אז ברור שלא רק העומס הוא פונקציה.
חשוב לי מקום מאד מקצועי, אבל גם אנושי. זה תמיד תלוי על איזה מיילדת נופלים, אבל בא לי שהסיכוי שמיילדת תלחץ לי על הבטן או לא תסביר מה קורה - יהיה נמוך. ושאם אני אומרת שאני רוצה אפידורל, או להפסיק עם הפיטוצין במינימום יקשיבו לי וידברו איתי ולא מעליי.
בונוס לבית חולים שיש בו גז צחוק.
חשוב לי שהאשפוז באופן כללי יהיה עם תנאים סבירים - אוכל סביר וחדרים נורמלים זה בייסיק בעיניי, אבל יותר חשוב לי התנאים כמאושפזת-חולה, אני אחרי לידות צריכה את התנאים כמו מיטה נוחה מתכווננת כזאת של אשפוז כי הגוף שלי שבור, או מקלחת נורמלית *נקיה* עם שירותים נקיים.
עוד בונוס למקום עם יועצות הנקה אנושיות להיעזר בהן.
וגם מקום שהמבקרים לא חוגגים במחלקה כל היום, אני חייבת שקט.
אני נוטה ללכת למאיר בעיקר כי זה קרוב יחסית ולא דורש להכנס לאזורים העמוסים של המרכז אבל מאד אשמח לשמוע חוויות מכל המקומות, אולי אבין שהמרחק שווה את זה.