עושים את זה באיזה מקום נידח אבל קרוב לחמי וחמותי.
קשוח לי לישון במקום בלי שירותים ומקלחת בחדר כרגע.. מדובר על עוד שבועיים וחצי
ובמיוחד לא עם תינוק פיצי וכל המשפחה הגרעינית שלנו באותו חדר....
בעלי ביקש מחמותי שנישן אצלה בגלל שאני ממש יולדת טריה אבל לא שיתף בכלום מהקשיים שלי..
אז היא ענתה שלא מתאים לה,היא רוצה שקט בבוקר. ביקש שלפחות אני והתינוק נהיה אצלה היא לא הגיבה,כנראה לא מעוניינת....
כמה שהתעצבנתי,כמה שזה לא מוסיף לי עכשיו 🥺
אמא שלי אומרת שאני משוגעת שבכלל מסכימה ללכת עם תינוק כזה קטן בלי קשר למצבי
יש קטע לחמותישל התעלמות מוחלטת מקשיים של הכלות שלה,אבל אם זו הייתה אחת הבנות שלה,גם חודשיים אחרי הלידה היא הייתה מדברת על זה שהיא יולדת וכמה היא מסכנה,מה יותר משוגע מזה שבועיים אחרי הלידה שאני גמורה ומפורקת היא מתקשרת לשאול לשלומי ומספרת לי על הבת שלה שהיא כבר כמה ימים עם חום (אמא לילדים) וכמה היא מסכנה!!!!
בכללי יש להן לבנות שלה קטע ממש חזק של התמסכנות על מצבן בלי לראות מישהו אחר..גם אחת מהן התקשרה אליי אחרי הלידה שכידוע הייתה בקיסרי ואמרה לי בלי להתבייש "ניתוח זה הרבה יותר קל מלידה רגילה" הבחורה לא עברה קיסרי מעולם...מאיפה לה????
מה הייתן עושות?
חשבתי על לחפש דירה באזור,עוד לא יודעת אם אפשרי ...
חשבתי על להתקשר לחמותי ולספר לה בדיוק מה אני עוברת,אבל ממש הייתי רוצה שבעלי יעשה את זה ה רק שהוא לא יודע איך כי הוא תמיד בתפקיד הילד המרצה שהכל מושלם אצלו ולא זקוק לעזרה,כי מרחם על ההורים
מה שכן,הבהרתי לבעלי שאם לא יהיה משהו נורמלי לא ארצה להגיע,כמובן שלא אמנע ממנו והילדים. אבל כמובן שהוא פחות אוהב לשמוע את זה כי מדובר באח מבוגר יחסית שחיכו שנים שיתחתן
תודה על התגובה!