היי..
לא מזמן אחת הגיסות שלי ילדה (אחות של בעלי) - אנחנו לא כ"כ בקשר טוב, יש בינינו מתיחות כזו מתחת לפני השטח (פעם כתבתי על זה פה)
אחרי שהיא ילדה הכנו לה מתנה ממש מושקעת לבית חולים (היא ילדה פג והייתה צריכה להישאר איתו הרבה בבי"ח ולנסוע הלוך ושוב הביתה לילדים שלה..) הצעתי כמה פעמים עזרה שתביא את הילדים אלינו או שאני אגיע אליה להעביר אחה"צ עם הילדים שלה - סירבה בנימוס.
והזמנו כמה פעמים לשבת- סירבה בנימוס.. כי טענה שאסור לה ללכת עם הילד לשום מקום אבל בתכלס היא הייתה אצל חמותה (שיש שם ילדים קטנים), הייתה אצל אחותה כמה פעמים עם הילד, הייתה אצל ההורים שלה- בקיצור כן נחשפה עם הילד לאנשים אחרים ולילדים ואלינו משום מה, לא. אבל סבבה, באמת לא הפריע לי. בעלי מאוד רוצה להזמין, לי לא דחוף.
אח"כ הכנתי לה כמה פעמים ארוחות צהריים- בעלי מסר לה.
ואז בברית שמנו לה מעטפה גדולה יחסית לבקשת בעלי ..
אז היא כנראה הרגישה צורך להתקשר ולהודיע שעכשיו היא כן יכולה לצאת עם התינוק- ואם אנחנו רוצים להזמין- אז היא פנויה. וגם אמרה שתשלח לנו תמונות שלנו מהברית .. ועל הדרך היא הוסיפה שבעוד שבועיים בערך הן (היא ואחותה) יוצאות עם בת דודה שלהן (היא גרה מאוד רחוק וכמעט לא מכירה אותה, היא גם לא מגיעה לאירועים המשפחתיים אז לא יצא לי להכיר. היא היתה רק באירוסין שלי וזהו..) אז הן מזמינות אותי גם..
יפה מצידה..
ופה אני ממש מתלבטת,
יש לי חוסר ביטחון בחברה שאני לא מכירה.. בפרט שהן ממש בקשר ואני היחידה שפחות.
אני יודעת שיש לי פה הזדמנות לשבור את המחסום של עצמי ולא לפחד. אבל כן זה מפחיד אותי באיזשהו מקום.
את הבת דודה אני לא מכירה, את גיסתי שהזמינה- אנחנו כאילו בסבבה אבל זה התחיל ממש ממש לאחרונה כי היו בינינו תקלים בעבר. ואת הגיסה השניה אני די סבבה איתה.
אז אני חוששת שאני לא אצליח להשתלב.
מאז לא דיברנו אז בא לי פשוט לעשות כאילו שכחתי מזה.. ואני לא יכולה להגיע.. באסה.
אבל מצד אחר, גם לא נעים לי מבעלי. שיש לי פה הזדמנות לחיבור ואני בורחת מזה.
עוד צד- כספי, הן רוצות לשבת במסעדה, והאשראי כמעט מלא ויש לנו עוד כמעט חודש להסתדר (שיש גם יומולדת לילד שלי החודש)
אבל זה נגיד שולי, אני יכולה לבחור מנה זולה עד 50-60 ש"ח ולהסתדר.. אני מקווה שהן לא ירצו להזמין מלא מנות ולחלוק.. עכשיו כשאני חושבת על זה- מתאים להן לחלוק מלא מנות..
לא יודעת,
בקיצור,
מתלבטת.
יש לכן עצות?