הוא סוג של מחפש עבודה כבר כמה חודשים ולא נראה שבוער לו למצוא...
עושה קצת עבודות זמניות פה קצת שם...
עוזר לי בפיזור של הילדים בבוקר ובאיסוף בצהריים שמאוד מאוד מקל עלי. מפעיל מכונות כביסה, שוטף כלים, מסדר את הבית... לומד תורה חלק מהזמן...
אבל אז מה.
אז מה שזה מקל עלי
אני משתגעתתת לראות אותו בבית.
עוד לפני העניין הכלכלי, אני פשוט לא מסוגלת לחזור מהעבודה ולהבין שהוא לא עשה משהו משמעותי היום.
אם זה היה שבוע, סבבה, אם חודש, סבבה, אבל מדובר כבר על כמעט חצי שנה ככה... זה באמת הרבה.
אני עכשיו לקראת לידה ורוצה להוריד שעות בעבודה ורוצה גם בהמשך להאריך את החופשת לידה אבל וואלה לא באלי. לא באלי לצאת לחופשות לידה, לשבת בבוקר איתו על כוס קפה ולראות שהוא לא עושה שום דבר משמעותי במהלך היום. כבר יצא כמה ימים שהיו לי בבית וממש הייתי צריכה לעבוד על עצמי כדי להעריך אותו אחרי שאני רואה איך שהוא 'מעביר' את הזמן. להעריך ולא להתווכח איתו (על דברים אחרים, אבל שמושפעים מזה) אני לא מושלמת, גם אני לפעמים בטלפון. אבל כמההה...
כבר תקופה מאוד ארוכה שאני מפמפמת לו שאני רוצה לקנות בית, אני מרגישה שרק אחרי שנקנה בית ונצטרך לעמוד בהחזרי משכנתא אנחנו נרגיש מחוייבים לעבודה ולהיות עם יד על הדופק לצאת לעבוד. מנסה לפמפמם לו את זה כבר די הרבה זמן. הוא מבין, הוא מסכים אבל לא עושה משהו בעניין.
כמובן שאנחנו לא מתקדמים בקניית בית גם כי אנחנו לא יכולים להתחייב לעמוד במשכנתא לפני שאנחנו יודעים במה הוא יעבוד. ביצה ותרנגולת...
היום זה צף לי כי אני קיוויתי שנזכה בדירה בהנחה ואז כבר 'מחוייבים' לעבוד ולהגדיל הון עצמי. לא זכינו. אז זה צף לי כי אני מבינה שאם לא יקרה איזה נס או משהו משמעותי הוא ימשיך בחוסר מעש הזה ואני אמשיך לעבוד ואולי אולי אפילו אחזור מחופשת לידה בזמן והוא ימשיך להיות עם התינוק, כי לו זה נוח והוא אוהב את זה ואני בן אדם ש*חייב* לצאת מהבית כל יום אז זה גם סוג של נוח לי.
בקיצור אני מתוסכלת מאוד
דיברנו על זה
לא פעם ולא פעמיים
אני יודעת שיש 2 אנשים שיכולים לנער אותו בעניין הזה... 2 דודים שלו. רק הם... לא אף אחד אחר. אבל אני לא רוצה ללכת 'להלשין' עליו ולא רוצה ללכת מאחורי הגב שלו ולספר להם להגיד להם שינערו אותו בעניין... במיוחד שהם מסוגלים במקום לדבר איתו על זה, לדבר איתי על זה שאלו החיים ולוקח לבן אדם זמן להבין מה הוא רוצה לעשות בחיים שלו.
זהו
לא יודעת מה לעשות.
מתלבטת ממש מה לעשות