הי,
פתחתי ניק חדש מחשש לאוטינג.
די ותיקה כאן - יותר לפי תקופות..
יןדעת שיש קצת זמן.. חושבת לא לחזור לעבוד שנה הבאה (ספטמבר) מכל מיני שיקולים שלא אפרט, אבל בגדול זה הצורך של המשפחה שלי כרגע שאני אהיה בבית. אהיה עם הקטנים שלא עולים לגן עירייה וזה לשלוח למסגרות פרטיות. מבחינה כלכלית זה מתאפשר ואני הכי שמחה מזה בעולם.
להיות פנויה להשקיע את כל האנרגיה שלי בשביל הבית, זוגיות וילדים - מבחינתי זה חלום שמתגשם.
אז, למה בכל זאת יש התלבטות?
כי תכלס, איך מסתדרים? 🙈
אם אין לילדים מסגרות בבוקר. ואין ביביסטריות בבוקר בחור שאני גרה, ומשפחה יש קצת - אבל לא אוהבת לסמוך על משפחה. אם מסתדר לעזור, אז מעולה. אבל לא חייבים לי משהו ולכל אחד יש חיים משל עצמו אם כמה משתדלים לעזור.
מה עם תורים? מידי פעם לצאת להתאורר? בע"ה רוצים להרחיב את המשפחה (לא כרגע.. אבל בהמשך) לעבור הריון בלי שקט, לידה עם ילדים בבית..
מרגיש לי שזה לא סיבה לא להישאר בבית. בעיקר שהיתרונות הם מאוד גדולות. ואי אפשר לדעת אם נכנס להריון רק כי רוצים. בע"ה כן!
אז... אם יש כאן אמהות שלא עובדות ונמצאות עם הילדים בבית - אשמח לטיפים לפני שמקבלת את ההחלטה הסופית.
תודה!

וזה ככה מלא פעמים בערב שאנחנו הולכים לישון מאוחר יותר ממה שתיכננו כי שנינו עייפים אחרי היום אז רק נחים קצת עם המחשב ואז מגלים שכל הערב נגמר וכבר נהיה מאוחר ממש...