עוד אשתגע ממחשבות והדמעות לבד זולגות
(אבל האמת לא ממש אוהב מוזיקה מזרחית, פשוט דיכאון חחח)
עוד אשתגע ממחשבות והדמעות לבד זולגות
(אבל האמת לא ממש אוהב מוזיקה מזרחית, פשוט דיכאון חחח)
תנסה פאר טסי
הוא טוב בדיכאון🤭והוא שר יפהה
וואי בעלי חייב לאהוב לשיר ככה
רצוי עם ח' ו-ע' גזעי כזה
משעשע משהו לחשוב על הקשרים אחרים של "טוב בדיכאון".
עוד שירים יפים שלו-
הדרך הביתה, עוף מוזר, התיקון הכללי, חורף בחלון, רוקד עם הכאב, מי אני (קצבי דוקא), זה יקר, תחזרי, ערק ועוד
גילוי נאות, אחותי המשוגעת היתה שבוע שעבר בהופעה שלו בהיכל מנורה. כרטיס 250 שקלל
אבל זה רק לסבר את האוזן מה שומעים אצלנו בבית.
קיצור כשהייתי בחטיבה כמה חברים מהמנעד הערסי (סליחה על השימוש הלא תקין, אמרתי חברים והתכוונתי), חפרו עד טחנו ת'שכל על שירים מזרחיים, כמו מזרחיים מתבגרים מושפעים טובים. גם שכבר נהיה איפה שלמדתי פופולרי עד בסיסי "אייפון לכל ילד" אני הייתי מודה לריבון העולמים על תקופה ארוכה שהשארתי מאחור עם נוקיה. אנחנו לא מאלה ש"שומעים שירים בבית" (ולא כי אנחנו אשכנזים חחח) וכמו דברים חדשים אחרים שאני מדמיין שחברים שלי נחשפו אליהם לסמארטפון המצוקמק של אז, אני הייתי שומע בנוקיה - רדיו. (ממשק נוראי ומאייש, לא הפך להרגל ארוך). יום אחד השמיעו את הלהיט שבדיוק יצאו וכל המדינה דיברה עליו, הלהיט שפאר טסי פרץ איתו "דרך השלום". ו-וואלה הוא היה נחמד, וקליט, ובאווירה (וויב) חיובי, על רקע שהייתי טיפוס די פחות חיובי, ולא זכרתי אותו, לא היה לי מושג מי הזמר או שהוא ויראלי עכשיו, חשבתי, נו, עוד שיר ברדיו של זקנים. מחר באתי לבצפר וחבר שלי מתחיל לשיר עוד שיר בבונים מזרחי (שוב, סליחה), ופתאום אני נזכר! וואלה אני מכיר אותו! אמרתי לחבר "יואו אתה חייב לשמוע משהו, אני סוף סוף מכיר שיר שלך, מה שאתה שר!" הוא התלהב "הופה הופההה" (דומה מדי כמו של התגובה פה) "מה זה איפה שמעת?" הוא אומר לי. ואני בשיא ההתלהבות "בלילה שמעתי רדיו!!!" והוא התפוצץ מצחוק ולא יכל להפסיק. זה היה אחרי זמן ארוך מאוד שניסו למשוך אותי אחריהם בכל דרך חחחח ובסוף אכזבתי אותם כי גם שכבר הראיתי עניין, זה היה בדרך זרה להם.
אבל התמימות האמיתית עם כל השירים המזרחיים שהפכו לפסקול כפוי של התיכון הלא הכי ישיבתי שלמדתי בו התגלתה רק אולי שנה אחר כך, אבל זה כבר ממש מוזר לספר.
לא כיף להרגיש זר ושכופים עליך שירים שלא מעניינים אותך
ובכללי כל דבר שעושים רק כי זה טרנדי זה מגוחך ומתסכל בו זמנית... למה אנשים לא מפעילים שכל ולוקחים בשתי ידיים כל מה שמוכרים להם ועוד גאים בזה
רובם באמת אנשים טובים. ואת הסיפור הזה למשל לגמרי לקחתי בצחוק, יחד איתו.
אני לא שופט אותם, לא משנה מה היו התוצאות של המעשים שלהם לפעמים.
אני טיפוס שלא קל להכיל. ובכל זאת כמעט כולם אף פעם לא טרקו בפניי את הדלת. זה שלא נכנסתי זה עניין שלי.
גיל ההתבגרות, ואנשים באים עם רקע משלהם...
אני מהמר שהיום אני לא מתקרב להיות ערכי כמוהם
אני חוששת שאתה קצת מכחיש אבל אוקיי
מה שאתה אומר
אוקיי תודה.
פתחת נקודה למחשבה.
הרמוניהאחרונהוגם זה אפשר לסבול רק במינון מסוים.
אבל בשיר השירים, וואי, ממכר.
אתם לא מבינים כלום מהחיים שלכם
איתי לוי גם שר ב-ח' ו-ע' וזה מושלם
בקריאה בתורה זה משהו אחר... אין לי בעיה גם עם המבטא הכי כבד שיש. בדיבור אני אוהבת שזה עדין.
ביאס אותי
אני 166 בחנוק
מרגיש אדם לא מנוצל 
לא עובדות.
אז צריך להאשים מישהו …
ההבטחה של החזו"א שבבני ברק לא יפלו טילים | מתוך דורות | מבית תוכן אחד #פודקאסט #חרדים #תוכןאחד
זה בגלל שזה לא כיפה שחורה 
אני:)))))ושזה ארה"ב ששולחת את הטילים.
כשאין נפילה בבני ברק אומרים ה' מכוון , זה השגחה פרטית, בזכות לומדי התורה, כשנופל בבני ברק- זה הציונים שרוצים להרוג אותנו.
משעשע בעיניי.
הם האליטה הרי
מתי לנו הבבונים תהיה אליטה משלנו
סעמק
כי הם מדברים מרגשי נחיתות ממה שחוו מהנאצים.
תדע לך
גם המשיח ספרדי
בגלל שלא יקבלו אותו הוא עוד לא הגיע. הבנת?
שלומו פנק פנק אותה בעוד עמבה על הטחינה
חחחחח
הגינוני מלכות שלי? זה שאני מלכה ומהממת ומדהימה זה לא קשור
למה לבנים קוראים זכרים אם הם לא זוכרים כלום?
אני יעשה מה שתבקשו רק תקבלו אותי למסדר שלכם
מה נדרש ממני
קוד סודי או מוטו?
אני רק רוצה להשתלב, ברור לי שנוכל להגיע להבנה
אני צריך להירשם איפשהו או לחתום על טפסים?
או הוראת קבע
אני מגיע מהמניעים הכי טובים והכי כשרים
אני כל כך רוצה להיות אחד מכם, ברור לי שתכירו בי
צייויני לשעבר היית בצבא השמד חגגת את יום העצמות בירכת לבטלה על הלל פויי עושים לך טובה שתהיה סוג ב'
גם פיל יכול להיחשב לתרנגולת
ו-@אני
)))) צודקת ומבטאת את המצב הקיים
מכיר מניסיון משני הצדדים במשפחה שלי - בהתאמת השידוכים בודקים לפחות שני דורות אחורה, ואם שני ההורים ושני הסבים והסבתות אינם חרדים מלידה ומקיימים אורח חיים חרדי, השידוך יהיה 'סוג ב' '.
(מציעים גרושים/גרושות, או שההורים של החתן/כלה גרושים, או חוצניקים, וכו'
זה ממש מה שקרה במשפחה שלנו בענפים שהתחרדו)
אני לא מאמינה במושג סוג ב'
פניי לשלום
אני לא רוצה לשנות אתכם, להפך, אני כן רוצה לשנות אתכם

יאפ, כשאת צודקת את לא טועהימח שם עראפת