היי בנות ערב טוב,
רציתי להתייעץ אם למישהי יש משהו להגיד בנושא או שהייתה במצב דומה.
אני 8 חודשים אחרי לידה, לאחר הלידה מצאו לי פוליפ ברחם, עשיתי היסטרוסקופיה והוציאו המליצו לי להשים התקן כדי למנוע חזרה. שמתי. הייתה טעות. כאב לי נורא והיו הרבה תופעות. לאחר 5 שבועות הוצאתי אותו (מירנה) הרופא בדק אותי ואמר לי שתוך שלושה שבועות אני אמורה לקבל וסת ואם לא אז לחזור אליו. אני חמישה שבועות לאחר מכן ולא קיבלתי מחזור. הייתי אצל הקופא הוא עשה אולטראסאונד ואמר אני לא יכול לשלול הריון צעיר מאוד או מחזור שקרב ובא (כתב רירית רחם בעובי 13.6 עם קולקציה של נוזל קטן בתוכה) הוא שלח אותי לבדיקת בטא ואם תצא שלילית נתן לי כדורים שכביכול יאזנו את ההרומונים ועד שבוע אני אמורה לקבל מחזור.
הבוקר עשיתי בטא יצא <7 שלילי ככל הידוע לי. הבעיה שאני מפחדת לקחת את הכדורים ואולי עוד יש סיכוי להריון ושהבדיקה התבצעה מוקדם מידי. הרופא אמר שאין בעיה לקחת את הכדורים כי זה עוזר לרירית הרחם ולא פוגע ואם יש הריון זה יתמוך יותר. אבל, אתן חושבות שיש סיכוי להריון? ממש התבאסתי מהתשובה, יש לי עייםות יתר ובחילות בחלק משעות היום ופתאום רעב שלא מאפיין אותי בכלללל. אני יודעת שזה יכול להיות סימני מחזור אבל פתאום הכאבי מחזור שהיו לי במשך שבועיים נעלמו לפני שבוע וכאילו אין כלום…
מישהי הייתה במצב כזה? המלצה? משהו???
סליחה שיצא ככה ארוך..
פרקתי!

תודה על התגובה!