הי לכולן
פעם ראשונה כותבת כאן אבל שנים קוראת.
רציתי להתייעץ לגבי הקשר עם בעלי. בעיקר מול הדברים שקשים לי ואני יודעת שאין כ"כ איך לשנות. בעלי עם קשב וריכוז וקצת מעופף ובן אדם פחות מעשי, הקטע החזק יותר אצלו זה הפן הרוחני. זה אומר שקשה לו לתקתק דברים. אם עושה משהו מתרכז בו ולא מצליח לעשות או לשים לב לעוד דברים במקביל. מבחינת עבודות בית כמעט שלא עוזר, עושה כמה דברים קטנים קבועים כמו להוריד פח וזהו בערך. בזמנים לחוצים כמו ערב פסח או מעבר דירה הקושי מתעצם כי הכל עלי. ואני מרגישה שגם אם הוא רוצה הוא לא באמת מצליח. אבל מה שהכי קשה לי זה העניין שאני מרגישה לפעמים שהוא לא רואה אותי. אני יכולה לקרוע את עצמי מעבודה קשה בבית והוא אפילו לא מתייחס ולא שם לב- וזה לא מרוע חלילה אלא באמת כי הוא לא מצליח לשים לב בגלל החוסר ריכוז שלו. הוא גם לא כ"כ מצליח לבטא את הרגשות שלו במילים. למרות שאני יודעת שהוא אוהב אותי ואני חשובה לו הוא כמעט לא מבטא את זה.
העניין הוא שבסוף עם כל ההבנה שלי זה יוצר ריחוק ומצטבר אצלי כעס עליו ואני לא מצליחה להשתחרר מזה ולראות את הטוב שבו( ויש הרבה טוב). אני מתוסכלת מאוד כי זה דברים שאי אפשר לשנות כ"כ וניסינו- אנחנו נשואים סביב 20 שנה.
אשמח לעצות שלכן. תודה יקרות!!!
ויש ספרים שמרכזים שמות מהתנ"ך, אפשר להסתכל בהם כדי לקבל השראה...