לא באופן מושלם אבל עונה לך חלקי
-בהנחה ויש מי שיעשה לך קניות אחרי הלידה/סביר שתקבלי מתנות (נניח לבן מקבלים הרבה יותר בגלל שיש ברית) הייתי קונה גופיות רגליות ואם הלידה בחודשיים הקרובים גם שק שינה טוב. השאר תראי באיזה משקל יוולד, מה תקבלי, ותשלימי. עכשיו עוד לא סופעונה, כל שבוע יכול להיות שאת מרויחה כסף מזה שאת מחכה.
מה צריך כמויות תלוי אם יש לך מייבש או לא אבל בערך 8 מכל פריט
גופיות, רגליות או גרביונים, בגדי גוף חמים, גרביים קטנים (אני שמה מעל הרגליות/גרביון כי זה קצוות ומתקרר בקלות) ורשת כביסה קטנה כדי שלא יתקעו לך במכונה... שמיכה חמה וטובה- כדאי 2 כי זה כמו בגד וכן הולך הרבה לכביסה ואז מה תעשי 4 שעות (בהנחה ויש מייבש)?
בקבוק, מוצץ- תקני אחד אחכ תראי אם זורם לך עם או בלי. אני מציעה גם מטרנה טו גו גם בהנחה ומתכוונת להניק שיהיה איזה אופציה שאם את מותשתתתתת מישהו יכול לקחת לך אותו לכמה שעות ברצף בלי לחץ.
עריסה/עגלה- אפשר יד2 ויש בקבוצות מסירה אפילו, אני לא הייתי נוסעת לאילת בדרכ הפער מתקזז במחיר הנסיעה והזמן, אלא אם את רוצה עגלה ספציפית נורא יקרה.
שימי לב לטקסטיל- סדינים מתאימים בגודל, חיתולים- אני ממליצה ג'רסי. הפלנל נראה נורא כיף אבל אחרי כביסות בודדות כבר לא נעים במגע.
קניות בסופרפארם:
חבילת טיטולים- אני קונה ישר 1. זה מה יש בביח אז כנראה שהניו בורן לא כזה דחוף. מגבונים. חבילת משטחי החתלה חד פעמיים- לי זה מאד נח. גם בבית כשמחתלת על המיטה שלי וכו שמה את זה כמגן בטחון, ומשתמשת עד שמתבלה (לכן חבילה 1 מספיק לי) מדחום אם אין לך בבית זה הזמן שיהיה, נובימול, ויטמין די (נותנים מיום השחרור). מקלות אזניים בטיחותיים, משחת החתלה, סבון לתינוקות בריח שאת אוהבת (יואו זה התמכרות..) תשווי מחירים זה מוצרים עם פערי ענק בין רשתות ובמצטבר הרבה כסף.
אמבטיה לפעמים לא צריך אם יש לך כיור אז להתחלה זה מיותר. שימי לב שיש חימום טוב באמבטיה. מגבת- יש סוג שנתלה על הצוואר ומאד נח לי אבל אפשר תכלס כל מגבת שיש בבית. אני מנסיוני בהתחלה מקלחת עם חיתול- מכניסה אותם למים עטופים בחיתול (ככה הם פחות בוכים) מורידה במים, מוציאה לתוך חיתול אחר יבש, מנגבת עם חיתול שלישי. למה חיתול ולא מגבת? כי הם פיציים. ומגבת לא מנגבת להם בחיים בין האצבעות ובכל הקפלים... אבל אם כבר קונה מגבת אז מגבת דקה.
נראה לי שמתי לך פה את כל הבסיס, מקווה שלא שכחתי משהו קריטי (ובאמת- אין כזה. הקריטי זה את והתינוק)
שיהיה בשעה טובה!