כמה טוב עוד לפנייך, רק אל תעזבי ידיים, אל תעזבי ידיים!!!
אל תעזבי ידיים: https://music.youtube.com/watch?v=SjQ2m1S9CYw&feature=share
כמה טוב עוד לפנייך, רק אל תעזבי ידיים, אל תעזבי ידיים!!!
אל תעזבי ידיים: https://music.youtube.com/watch?v=SjQ2m1S9CYw&feature=share
אני אלוף העולם בלהדחיק, כל מה שמפחיד אותי, כל מה שמלחיץ אני משתיק.
אני אלוף העולם בליפול ולקום כמו גדול, את תראי כמו עוף חול אני נשרף אבל בוחר בכל יום להמשיך לחיות, אני אלוף העולם בלרצות, לפחות לנסות, את תראי איך בסוף אחרי ההפסדים הניצחון הרבה יותר מתוק, אני אלוף העולם!
אני אלוף העולם בלהצדיק, חולשות ותאוות היצר הוא מכר ותיק מכיר כל טריק עתיק שהוא מחזיק בתיק.
נופל לבור כי לא מצליח להבדיל, בין טוב לרע ולאן כל זה מוביל, את משדרת עסקים כרגיל, אבל תיכף ייגמר לנו הפתיל!
אני אלוף העולם בלפצות, להתנצל ולרצות, לחטוא להתנקות, לחשוף להתכסות...
אני אלוף העולם בליפול ולקום כמו גדול, את תראי כמו עוף חול- אני נשרף אבל בוחר בכל יום להמשיך לחיות, אני אלוף העולם!!
אבא אני פוחד ליפול, אני תלוי בין ארץ לשמים, כי א-ל מיטיב אתה בחסדך-אני לבד, אני צריך עזרה!!
אבא תתקן אותי, הנשמה הזו קרועה לשניים, אני עומד אבל חייב לזוז, תאיר אותי באור גנוז, אבא אני חייב אותך, מבארי יבשו המים בצמאוני אל האמת-הין מה שחי למה שמת....
ואם החושך יכה בי יש לי ירח קטן בחלון-לתת לי קצת אור, יש ילד שמסתכל בי-אולי זה אני שפוחד לישון, כשהבוקר יגיע אמשיך שוב לחלום...
כוון אותי, כוון מכאן🙏
הניסיון הזה הוא לא פשוט כזה, הוא רק נראה תמים נחת עליי אימים, הניסיון הזה עדיין לא מרפה, זקוק לקצת עזרה, לקצת הרבה רחמים, קלות הראש הזאת עלתה לי לא פחות, עכשיו אני אובד דרכים, אובד עצות, אין לי פתחון פה ולא פתרון לב, מודה בפה מלא... אז תן לי יד, הושט לי יד כי אני לא יכול עם זה יותר לבד, אנא קלי שמע קולי🙏 ותן לי את הדעת להבין הכל כי רק אתה יכול לתת לי את הדעת
לשנות ולשפר ולתקן....
אסור לך לחשוב כשאת כל כך עייפה...
הולכת על חבל דק...
תדבר פשוט מתוך הלב, יש נפילות קשות וזה כואב-אבל בכל מקום הוא שם נמצא- נקודה של אור בחשיכה, וזה בסדר שכואב בלב-הוא אותך אף פעם לא עוזב, והשבור הזה הוא גם שלם-קרוב מאוד אצל השם
כי אין תפילה יותר גדולה מזו של נשמה שבורה,רק תבקש והוא ישמע-דבר את המילים שלך...
https://music.youtube.com/watch?v=lneFVo552fI&si=tAIDlxQoIQsZroEw
ועכשיו, כשהכל בורח בין האצבעות, ועכשיו כשכל חלום שבא הוא בלהות-אני יודע זה מאבק-להיות או לא להיות, ועכשיו, כשבחוף שלי יש דגל שחור- סערה כזו של רגש לא רואה כבר אור-גם אם עדיין מפורק-בפנים יודע שזה יעבור...
להחזיק חזק, עד שיעבור הזעם, עד שיחזור הטעם, לא להתייאש מהנפילה-קם ומתחיל מהתחלה... להחזיק חזק, עד שיקרע הים, אני לא מוותר הפעם, כי מה שהיה היה-העיקר להתחיל מהתחלה...
אני מאמין-בסוף החושך הזה יהפוך לאור, סירה קטנה במים סוערים תמצא לה חוף, עוצם עיניים ומחזיק חזק-עד שיחלוף... כי אני יודע בכל זאת אתה איתי-אנ'לא לבד כאן, לא לבד כאן...
אני יודע בלילות הכי קרים אנ'לא לבד כאן, וגם אם מסביבי גלים עוד נשברים אני נשאר כאן, לא לבד!!
רק שלא תיפול שוב לחושך, המתוק, המנותק, עונה מתחלפת...
נשרף לו עוד יום, השמש בורחת, מתוך תהום עוד תראה אותה זורחת, בסוף הלילה ישתקף מולך במים ברבור לבן, נשרף לו עוד יום, נשרף גם הפחד, מתוך תהום עוד תראה אותה זורחת, תגיד לי מה אתה רואה עכשיו במים?!
אתה לא לבד, אף פעם לא לבד!
התמונות, השירים הסרטים שעוברים לי בראש, אם רק ננשום ניתן ליום הזה לרדת... התרחקנו מעט זה הזמן לדבר מקרוב, איך בסוף מה שחשוב אומרים בשקט... ושנינו באותה סירה גם אם בחוץ יש סערה... בוא אליי קרוב ותנחם אותי, תן לי עוד סימן שיהיה טוב ותקבל אותי-לא חשוב לאן, לא חשוב לאן-הכי קרוב.
אתה הולך איתי!
הלב שלי נקרע לשניים, מה שלא ראתה שפחה על המים, כמו סופה מן הים עולה, כמו תופה של מרים פועם ואין תרופה בעולם, הלב שלי מרים ידיים, כבר מועד לא עומד על הרגליים, שבר כלי שאין בו כבר מה, והשמים הם לי חומה-איך אעבור בתוך הים ביבשה?
ורק אתה יכול להפוך מספדי למחול, לזכך את החול, לרכך בי הכל, ורק אתה מבין איך לגשת ללב שלי, משכך כל כאב שבי, מרפא את הלב❤️
כל החיים הולך על זכוכיות, רק הפצעים לימדו אותי את הדרך, אדם פיכח לא נכנס לבעיות שחכם יוצא בשקט כמו מלך, ואיפה כל החברים שנעלמו לי בשניות דווקא כשצללתי למטה?!
שניה לפני עלות האור הכל הופך להיות שחור מטושטש-עד שמגיע יום חדש🌅
https://open.spotify.com/track/7rko8drH9VIXlA3F7Bf0Vy?si=X2qh7zbtQgS3lc6EtBO8xw
אם אין לך ספוטייפי חפשי ביוטיוב: "חברה שלי" סתיו שמש.
נראה לי שתאהבי🙂
שיהיה שבוע טובב
ינון מגל התפוצץ בשידור: "תתבייש, כסיל"
אבל איזה יפה זה לקרוא לאנשים "כסילים" בשידור. אנחנו צריכים לאמץ את זה כסטנדרט
ל המשוגע היחידיבמיוחד לכל מיני שמאלנים בכירי ביטחון לשעבר.
קפיץאבל
אני לא חושבת שהוא יודע מי זה אברהם יאיר שטרן
אמרתי לפני... אולי שש שנים, שביום שיהיה לו ניק, אני אקפוץ מהגג, אני עדיין עומדת מאחורי האמירה הזו
אולי יש לו גם ניק ואת עדיין לא יודעת 
גם כת מוזמנת רק אם את נשואה ובעלך מצטרף רוצה להתחתן על @ל המשוגע היחידי?
קפיץבגלל שאת בת אז גם להיות נשואה למישהו בכת כי לבד אי אפשר... אממ, לא יודע צישאלי את לבנדר או תמימלה הן יגידו לך עוד...
אבל הואיל ואני גבר יש הלכה בעולם...
ל המשוגע היחידי"גם כת מוזמנת רק אם את נשואה ובעלך מצטרף רוצה להתחתן על @ל המשוגע היחידי?"
מקווה שלא התכוונת ל:
"גם את מוזמנת, רק אם את נשואה ובעלך מצטרף, רוצה להתחתן עם @ל המשוגע היחידי?"
וד"ל

ל המשוגע היחידי
ל המשוגע היחידי
"שלא יאוחר זה הדם..."
אברהם יאיר שטרן
"שאוכל להביא כאב ועדיין להיות הזאב" 
וואי זה מעיק משוגע צריך למצוא לך קיצור כמו שמצאנו לישע...
לי אתם יכולים לכתוב אי"ש (אברהם יאיר שטרן...)
ל המשוגע היחידיסתם סתם, למ"ה..
לא היית פה בתקופה ששמתי בכרטיס שלי את התמונה הזאת:

אנימהמה עושים בכת שלך?
עובדים את ה'... בלי כל השטויות...
כסיל
אוויל
דביל
ולא מועיל.
ל המשוגע היחידימה זה אומר?😅😂
אבל אני לא יכול לחשוף כרגע מה זה אומר,
את זה את תגלי בהמשך 

מה הקשר?
אבל שיחקת אותה על הבדיחה...
ל המשוגע היחידי
ל המשוגע היחידיאחרונה
🙈🙈
ל המשוגע היחידיאתה שר נורא לאט, אבל ורי אמייזינג
(במילים אתה צריך להשתפר א ביסאלע, בחייאת, מה זה שם גורל אכזרי את דרכנו? זה בשין, שקורין סין, לא שין)
תודה, חחח בדר"כ הבעיה שלי זה שאני שר מהרל המשוגע היחידיורק היום גיליתי את כל המילים, ואפילו שמעתי חלק מהביצוע כדי לדעת איך שרים

ימח שם עראפתאחרונהכי אני לא כ"כ אוהב את הביצוע שלו... הוא גם מזייף קצת וגם משנה את המנגינה קצת...
או שאני אעשה לך אחד כזה בלייב
להעתיק
להיות סטנדאפיסט
לכתוב הודעות בפורום ב6:10

לצחוק על יאיא פיכס...
להדיר נשים
את הנשים למעלה בעזרת נשים והגברים למטה במכלאת הגברים לתצפית הנשים כאילו הגברים הם חיות בגן חיות
להניח תפילין ברחוב
לשמוח בפסוקי דזמרה שהמצרים המסכנים טובעים
של פלגנות ושל זרמים שאין בה תיקון עולם
יישוב הארץ (בצורה קולוניאליסטית)
פאץ' משיח
נכתב הרגע, ברצינות,ובהקשר הגיוני מאוד
אני לא קיימת, אבל יהיה לי קשה מאוד להוכיח את זה.
וזה נאמר על מישהי שיש לה הוכחות אמיתיות שהיא לא קיימת
לא ראיתי אינה ראיה.
אז לה יש ראיות. בניגוד אלי
(את ההקשר אתה מכיר. ולדעתי שמעת ממני גם על האישה המדוברת הספציפית)
או שמעתי ולא מקשר
קפיץבמקרה הזה אתה ממש צריך ללכת לישון
על מי דיברתי? לא באמת מעניין
משהאת יותר מדי קיימת. יותר ממה שהיית רוצה (מותר פה?)
אנימהבאמת חשבתי על הציטוט הזה כששירבטתי את השם של הניק
אני מה
@אני
)))) היא פרענקית...
הגרביונים רק 40 דנייר
שיקצע
זה מעניין מסתבר
אנימהבכת שלך יש אינטרנט??
או שזה רק למנהיג?
ואני לא מנהיג... אנחנו להקה... כולנו ביחד באותה רמה!! (חוץ ממני, סתם סתם...)
ויש ששווים יותר
אם הוא היה הגיוני וריאלי....
אז מסתומא אתה לא היית מעודכן,
אבל זה לימד אותי על גרביונים, חשוב מאוד
בהצלחה עם הכת שלכם
רצית כת שבה כן יש מנהיג אחד וכולם משועבדים אליו? 
כת עם עוד אנשים
אבל לא היהדות שלי, בעיקר, כת שדורשת גרביים
אני:)))))
אני צריך להכין את עצמי כברל המשוגע היחידילמרות שבעז"ה אישתי לא תצטרך גרביונים כי היא תהיה מספיק צנועה גם בלעדיהם 
אבל כרגע אני באמת 
לא צריך ללכת למקומות אחרים.
רווקות אם יכולתן לקבל דבר אחד בתקופה הזאת מה היה? | ערוץ 7
אבל דווקא אהבתי להסכים עם הרבה דברים שם 
קפיץ
אנימהגוזרת ושומרת להעביר לכל ה"מה את מחפשת??"
ואני נחשבת בררנית, בערך
את נותנת תקווה לכל הבחורים ברחבי הגלובוס באשר הם
הציור בשער של היסודי
(ציירנו אותו בסוף כיתה ד' או ה', ככה שהוא שם לפחות 14 שנה)
ל המשוגע היחידיוכן, זה תמיד כיף לראות ולהיזכר, אם נזכרים בתחושה שהיתה כשציירת זה ממש כיף...
עברתי שם באוטובוס היום, ולכן אני יודעת
וואי, בטח זיכרונות🙈🙈🙈
הזמנתי בטעות במקום להקת חתונות להקת מטאל נורדית, הזמר אמר לי שהוא מתמחה בעיקר בgrowl ושמעתי "גואל" וחשבתי שהוא אוהב שירים על הגאולה
בקיצור הם כבר הגיעו ויושבים אצלי בסלון ואוכלים לי מהמגרת חטיפים וכל אחד בצד יושב וכותב מכתבים לחברה שלו הנורדית ומדי פעם הם """""מג'מג'מים ביחד"""""" וכבר כל השכנים התלוננו שהרסתי את השכונה וזה ממש לא אשמתי, גם ניסיתי לרמוז להם אבל התחיל שם דיבור מלוכלך כזה שהם נעלבים ומזמינים פיצה ואני מוציא להם מים וקרח והם לא נוגעים וגם כשהם מתקלחים הם חופפים בשמפו שהם קונים, ואשתי ממשיכה ללחוץ מה עם הלהקה מה עם הלהקה הם יעשו "ישיש" ואמרתי לה מהלחץ "ברור שהם יעשו ישיש" אבל אני לא יודע אם הם יעשו כי הזמר שר רק בנהמות גרוניות וקשה להבין איזה פסוק הוא מצטט,
בקיצור סיוט פעם הבאה אני ממליץ לכם פשוט לפנות ללהקת ונשמחה, הנה מספר הטלפון שלהם: 0525381648
נתראה בשמחות

אני גידלתי אותם... האמת שרציתי לשלוח לך הודעה הרב זמן לא ראינו אותך...
מכספ לכאן
אבל כשתתחתן זה ייגמר
היה שלום

אבל נתקלתי בנחילים על גבי נחילים של ניקים עולים לרגל
אז התמזגתי דרך השיירה של הניקיות בלבוש מיפ
קפצתי וניתרתי מאחורה וזכיתי לגעת במפוחית שלו עם הקצה של הבוהן שלי
אני אלך בעקבות הכוכב
ביי בייל המשוגע היחידיאחרונה
שמח בשבילך