אני חולה כבר 3 ימים, יותר נכון 4, אבל ביום שני עוד לקחתי אקמולים והלכתי לעבודה.
מאז יום שלישי אני בבית, חצי מתה, לא אוכלת כלום, לא עושה כלום, הבית נראה כמו פוגרום ובעלי עוד שניה מת בעצמו מהעומס.
וכל יום מאז יום שלישי, הבוס שלי שולח עדכונים על איזה פגישת התעדכנות שבועית, ומה צריך לעשות להראות בה. שזה אחלה לגמרי, אבל מדבריו זה נשמע שהוא מצפה כל רגע שאני אחזור למחרת לעבודה. נגיד ברביעי הוא מתזכר שהפגישה בחמישי. וכשאני אומרת שבחמישי לא אגיע, הוא דוחה אותה לראשון (אנחנו סהכ 2 עובדות אז אין מה לעשות פגישה בלעדיי). ואם גם בראשון לא אגיע? מותר לי 😅
וכאילו, מה כבר אני אעדכן אותך בפגישה? העדכון- שום דבר לא התעדכן השבוע...
הוא לא אומר את זה בפירוש, אבל כל יום הוא שולח הודעות יותר ויותר מתעצבנות על דברים. כמו רשימה ענקית על שינויים שהוא רוצה שנעשה לקבצים שנציג, שלא נאחר לפגישות, שנגיש לו רשימת ימי חופש לחצי שנה הקרובה והוא הדגיש שהוא כמובן לא יוכל לאשר את כל החופשים שנבחר.
עכשיו כל זה מותר לו להגיד כמובן ואין לי בעיה עם זה, אבל עצם זה שכל פעם שאני מודיעה שאני לא מגיעה הוא ישר שולח אחרי זה הודעה מתעצבנת כזאת, מראה שהוא מתעצבן יותר ויותר.
עכשיו חבר. יש לי 83 ימי מחלה צבורים אם תסלח לי. כשאני פעם אחת בחיים חולה ככה מתה זה התגובות שאני מקבלת?
אני יודעת שככה זה בוסים ותמיד מבחינתם זה קודם כל העבודה ואז העובד. אבל וואלה זו לא הרגשה כיפית. למה כל הזמן שאני חולה אני רק צריכה לחשוב עם עצמי אם אני מרגישה מספיק טוב ללכת לעבודה? למה אי אפשר לנוח? התעלפתי יום אחד השבוע וממש לא בא לי לחזור לפני שכוחי במותניי אבל זה פשוט סוחט.
זהו, סתם פרקתי תודה שהייתן איתי 
מסכימה איתך
אישפוז זה קשוח מאד